2008 Temmuz Bebeklerinin Faliyet Köşesi

yada şöyle yapalım biz gene ordan devam edelim huri gene sen öncekiler gibi buraya kopyalarsın. çünkü mutlaka aktivite ardından geyik dönecek nerden aldın nasıl yaptın vs vs şeklinde. ne dersiniz?

ewet ben bunu düşünememiştim cnm sen de haklısın .. burayı da kendimize benzettik sırnaşık şey

tamam kızlar eve dönünnnnnnnnnn bayanssulusmile resimleri buraya da atarız zor değil zati.. :hulya:

ewet ben bunu düşünememiştim cnm sen de haklısın .. burayı da kendimize benzettik sırnaşık şey

tamam kızlar eve dönünnnnnnnnnn bayanssulusmile resimleri buraya da atarız zor değil zati.. :hulya:

teknolog rahatsızlık değilde örnek olsun diye dedim.çünkü mutlaka aktivite sonu konuşacağız bende çok yapıyorum soruyorum. febinin dediği gibi yapalım.anlaştık

canım benim senin için demedim senin emsajı okurken ala ala dedim ben nereye yazmışım hahah:))
baktımm resimli bölüme yazmışım ondan dedim canımmm..
yoksa senin mesajına karşılık deildi..kaydirigubbakcemile5

bencede ikinci topiğe gerek yoktu dün görünce şaşırdım açıkcası aynı görevi yapan bi topik vardı çünkü resimler bi tarafta yazılar bi tarafta ikiye bölmenin bi anlamı yok ama diğer arkadaşlar belki beğenir diye ses etmedim bugün maya yazınca bende arkasından gidiyorum :))
mayanın dediği gibi resim sonunda mutlaka onunla ilgili yorumlar,yazılı paylaşımlar oluyor.Bebeklerle ilgili herşey yani hem aktivite hem psikolojik gelişimleri tek bi yerde toplanmış oluyor bu diğer 2009-2010... anneleri içinde daha güzel olur diye düşünüyorum.

kızlar o zaman şöyle yapalım...

yani bende ki amaç şu idi...
çevremde sizinle yaşıt olan anneler var nerde onlarla bir araya gelsem hemen sizin topiği açıyorum resimleri göstyeriyorum yaptığınız faaliyetleri sizde çocuklarınıza yapın bakın diye anlatıyorum...
sizlerden örnekler alıp kafama çiziyorum kenarqa not alıyorum...
siz kendi aranızda şu an tartışıyorsunu neden sonuç konuşuyorsunuz açıkçası ben bunları şu an okumuyorum...
ama resimleri tek tek sayfalardan arayıp taratyıp buluyorum..o kadar çok insdana faydanız varki o resimleri koyarken..
böyle bir topik hem sizide gazlar daha çok resim atarsınız ve daha çok insanlara yardımcı olursunuz...
inanın benim komşumun çocuğu 4 yaşında doğduğundan beri eivnde sadece bir kaç parça lego var...
hiç oyun oynanmıyor kadın çocuğu ile...
her gittiğimde sizin topiği açıyorum kadına resimleri gösyteriyorum...

velhasıl kelam...
siz resim koymasanız bile ben sizden çalar koyarım buraya zemuszemus

amaç biri bu topiğe baktığında ay ne güzel yapmış çocuk maşallah bakayım aynısını benim kız/oğlan yapabilecekmi..geleceğe bilinçli anneler yetiştirmiş oluruz....
oyun oynamak çocuklar için bir iştir...işe gitmek gibidir..bunun farkında olmayan o kadar çok anne var ki...

resimi koyarız
altına amaç
altına neden sonuç ...
bitti bu kadar.....

ama yoğun istek olursa konu kapatılabilinir...birde üstlere sorayım....

Son düzenleme:
bu kadar popüler olduğumuzu bilmiyordumzemuszemus:kedi:

valla huricim çokta sorun değil tabi ama hem oraya resim koy hem buraya koy bizim için biraz zahmetli olur sadece.Orayada koymamız gerekiyor çünkü resimlerle ilgili paylaşımlar yapılıyor yazıları okuyup resim görememek biraz tuhaf olur,orayı kapat burayı aç resme bak sonra dön tekrar yaz karışık olur yani.Ama sen dersen ben temmuz edi.si huri olarak resimleri anında buraya kopyalarım o zaman başka tabi:icecream: opuyorumnanaktan

vereliniortak alkisalkisalkis

baksen duruya...

[/url][/IMG]

burda her hamurun kabıya yerleştirmesini istedim ve her rengine aynı renkten olan kapağı koymasını istedim.

maşallah paşalara meleklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…