- Konu Sahibi yosuntuttum
-
yada şöyle yapalım biz gene ordan devam edelim huri gene sen öncekiler gibi buraya kopyalarsın. çünkü mutlaka aktivite ardından geyik dönecek nerden aldın nasıl yaptın vs vs şeklinde. ne dersiniz?
ewet ben bunu düşünememiştim cnm sen de haklısın .. burayı da kendimize benzettik sırnaşık şey
tamam kızlar eve dönünnnnnnnnnn bayanssulusmile resimleri buraya da atarız zor değil zati.. :hulya:
bu kadar popüler olduğumuzu bilmiyordumzemuszemus:kedi:
valla huricim çokta sorun değil tabi ama hem oraya resim koy hem buraya koy bizim için biraz zahmetli olur sadece.Orayada koymamız gerekiyor çünkü resimlerle ilgili paylaşımlar yapılıyor yazıları okuyup resim görememek biraz tuhaf olur,orayı kapat burayı aç resme bak sonra dön tekrar yaz karışık olur yani.Ama sen dersen ben temmuz edi.si huri olarak resimleri anında buraya kopyalarım o zaman başka tabi:icecream: opuyorumnanaktan
baksen duruya...
dünkü aile boyu oyun hamuru faslından sonra duru her dakka hamur istemeye başladı :)
sabahta yine isteyince sadece kırmızıyı çıkardım,kırmızı bu haftaki rengimiz olduğundan onuda iyice vurgulayalım diye onu seçtim gerçi kırmızı yerine turuncuyu öğrendi gibi :)))
kurabiye kalıplarından şekiller çıkardık bide bul-tak arabasının parçalarından faydalandık.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
burda her hamurun kabıya yerleştirmesini istedim ve her rengine aynı renkten olan kapağı koymasını istedim.
dün bunu aldık kızlar .. anne baba abi abla ayıcıklar :) her birinin altı kıyafeti var her kıyafati 3 parçalı her parça tek bir yere oturuyo karıştıramaz yani büyüklük ve şekilleri ayrı .. ahşap tüm parçalar .. birer birer veriyorum eline 4 lü grupladım buzdolabı poşetine koydum .. umarım sever.. şimdilik takılıyo az çok ama tutkunu değil henüz.. 1-2 güne belli olur sevip sevmeyeceği.. umarım oyalanır bununla sever..
[/url][/IMG]
bu küpleri yeni aldık,aslında daha erken almamız gerkiyordu ama hep sıra gelmedi.:)))))))
Bugün çok güzel oynadık onlarla yustyuste koymak istemdi(yine)
ama yüzerindeki resimlerle çok ilgilendi. Bir resim seçip onu eşini arıyorduk(evde nerde var aynı) şemsiye,anahtar ve sandalye ile ilgilendik bugun.Onlarla neler yaptığımız anlattım.
Sonra hayvanlar aradık seslerni çıkartık.At gibi koştuk,tavşan gibi zıpladık.
sonra taşıt araçları aradık araba,tren ve vapur bulduk çıkartığı sesleri çıkartık.Başka bir piyano gibi bişeyimiz var orda o tren,araba,vapur ve uçak seslendiriyor onu da aldık ve araçların seslerini dinledik.
Kendisi hemn koştu oyuncak teeni alamın diye gösterdi.Aklıma da başka bişey geldi her aracın gittiği yolu anlatmaya çalıştım.(ne anladıysa).Uçak havada,tren reislerde araba için tvalet kayıdından yol yaptık.Sonra knedisi de reis ve yolda yürüdü. Anlatınca çok uzun sürüyormuş gibi gözüküyor ama herşey yarım saatte yaptık.Uzun süre bir yerde durmadı.
unuttum bisiklete de bindik.
[/url][/IMG]
Bir kitap da aldık,sanırım Maya bu kitabı için söylemiştim emin değilim.
Kitap çok hoşıma gitti Sanberkin de. hem kitap hem puzzel.Çok güzel eşleştirme etkinlikler yapılır.Aslında bit tane daha puzzel olcaktı(köpek) ama sanberkin elindeydi.:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?