2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

sanada gunaydın böcükcüm
herkese gunaayyddınn
sultan hanım yakusuklu gorunce dayanamıyon he capkın gacı senı
böcükcüm resımlerden gordugum kadarıyla bencede ıyısın yanı ben cıtıpıtı kızları daha cok severım
ama askın balık etlı sevıyo olabılır
neysem saglımız yerınde olsunda onemlı olan o

akşam bı manken kılosunu dedı 44 kılo :1shok: benden 20 cm uzun ve 1 kılo zayf aman allah korusun ben cok memnunum ama işte herıf az balık etlı sevıyo kaydirigubbakcemile3

sende onun hatrına bır ıkı kılo alıverırsın canım
ne zayıf ne balık etlı orta yolda bulusursunuz artık

sende onun hatrına bır ıkı kılo alıverırsın canım
ne zayıf ne balık etlı orta yolda bulusursunuz artık

öle yapcam cokacimcoook orta yolda dolancam

bayramda napcaksın cnm ben ıkı dene canta beğendım 80ytl ıkısı cok pahalı be bune :1shok: ama bayıldım bakalım belkıde alırım bıde evde olcam ılk ıkı gün bırıncı gün kurban kesım paketleme dağıtma tabı benım ete karsı alarjım olduğundan ıkı gün kapımı kapatım yatcam nete gırerım öle 3.gün ordata kurbanlık kalmazsa gezerım sınema tıyatro ark ile

bende dun kaban aldım crıspınodan bırı 30 bırı 40 ytl hehe bende buldum o fıyata kacırırmıym aldım ıkısınıde
ama malı cok kalıtelı bırının kemarı yok dıye bırınınde dugmesı yok dıye o fıyata satılıyormus
bıde cantayla cızme alıyım yeter
80ytl pahalı ya onun yerıne ıkı uc tane canta alırsın degısık degısık takarsın canım
benım askım gelcek bayramın ıkıncı gunu kayınvalıdemlerde gelebılır belli degıl
benım bu bayram yogun gececek yanı canım

bende spor bı kaban ıle bıde bıraz uzun kaban alcam tarzım hep spor gıyınmek ama azcıkta klasık olum yaş kemale erdı dıe ama hıc etek gıymem hıcte kumaş pantolon ne bılem ama bugun mını etek gıycektım vazgectım ctesı gycem yarım gun çalıscam ıcıın:1closedeyes: ıkı çanta 80 dedı ama cok beğendım ındırım yapıp 60 ytl verırse kacrmam alırım ha bıde acık kahve bot ıle koyu kahve bot alcam bu zmna kadr hep ceyıse harcadım azcıkta kendıme bakım demı

al tabi böcüğüm şımart eccük kendiniyerimseniben
bende bu yıl kırmızı trençkot arıyorum ama maalesef hiçbir yerde yokkklaelaelaelaelae

al tabi böcüğüm şımart eccük kendiniyerimseniben
bende bu yıl kırmızı trençkot arıyorum ama maalesef hiçbir yerde yokkklaelaelaelaelae

arayan mevlasınıda bulur trençkotunuda bulurkaydirigubbakcemile3 ınş bulursun bacımm ne dıyım :Saruboceq:
elımı öpmeye gel emıkaydirigubbakcemile

arayan mevlasınıda bulur trençkotunuda bulurkaydirigubbakcemile3 ınş bulursun bacımm ne dıyım :Saruboceq:
elımı öpmeye gel emıkaydirigubbakcemile
inşallah bulurum yaaa:çok üzgünüm:
ahhh zilliye bakkkkaydirigubbakcemileasıl sen benim elimi öpmeye gelcen ben senden büyüğüm bikeremmmm:dilcikar:

slm velved nbrsinna.s.

tşkler cnm iyiyim biraz canım sıkkın ama sabah sabah yataktan kalkıp karakola gittim:çok üzgünüm:
ben picos hastasıyım 2 yıldır tedavi görüyordum 3 aydırda gidemedim bir türlü kontrole gitcektim sabah karakoldan polis aradı benim doktoru baska doktor şikayet etmiş savcılıktan yazı gelmiş bütün hastalarının ifadesi alınıyomus bende ifade verdim
şikayetide söyle hastalara yanlıs tedavi uyguluyo diyee cnm cok sıkıldı cok üzgünüm bu yüzden inş bişi olmamıstır Rabbim korusun :Saruboceq:

:1shok::1shok: aboww ya bı çekememezlık yada gercekten dr haklı anam ne demek yanlış tedavı bende haberler okudum dün şeşen aılesıın oğlunun beyın ölumu gercekleşmış sımdık anası babası fişi çekın derlerse cekılcek vesenağlama organlarıdaa bağışlanmıyo enfeksıyon kaptığı için ay ne zor bı karar anne baba için işte bı sonuc yanlış tedavıden
ınş bısey olmamıstr kımseye:Saruboceq:

Rabbim korusun cnm inş olmamıstır bende öyle ümit ediyom:Saruboceq:
baska hastaneye gitcem muayene olcam yerimseniben

Şeşen ailesinede rabbim sabır versin ne zor acı bir durum yaaa:çok üzgünüm:
hele anne baba için o fişi cekin demek ölümdür beeeeesenağlama

selam kizlar ben geldim,
bugun isim yoktu , toplanti vardi oraya gittim.
islerimide hallettim az cok, o yüzden sevincliyim,:1rolleyes:
yarin da saat 14-22 ye kadar calisiyom
sonrada hemen yatarim zaten, ertesi gün yine 8 de orda olcam, mirmirmirmir
böyle isteee :1rolleyes:

bugun alman bi cocugu begendim toplantida :CüvCüv:
mauaahahha :roflol::roflol:
ay biraz ayran gönüllümüyüm ne :1rolleyes: -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…