tatlı böcüm nası da merak etmiş. evet 10. günün sabahı alper aramış beni. ben uyuyodum duymadım, merak etsin diye de dönmedim geri. az evvel aradım ikimizde de heyecanlı bi ses tonu falan.kaydirigubbakcemile3 şantiyedeymiş hala işi bitince arayacak bakalım. ama özlemişim sankim sesini:asigim:
yok cnm
bu akşam abım dızı ızler net bana kalır akşam burdayım çimcem gercı yemek yer, çimer öle gelırım
Kahvekolik hayırdır küsmüydünüz ben geri kaldım yaa :çok üzgünüm:
Ben giremem büyük ihtimal çünkü çimicem bende bide çok yorgunum yatarım morelimde bozuk aşkum gitti 1 hafta yok senağlama
tatlı böcüm nası da merak etmiş. evet 10. günün sabahı alper aramış beni. ben uyuyodum duymadım, merak etsin diye de dönmedim geri. az evvel aradım ikimizde de heyecanlı bi ses tonu falan.kaydirigubbakcemile3 şantiyedeymiş hala işi bitince arayacak bakalım. ama özlemişim sankim sesini:asigim:
Kahvekolik hayırdır küsmüydünüz ben geri kaldım yaa :çok üzgünüm:
Ben giremem büyük ihtimal çünkü çimicem bende bide çok yorgunum yatarım morelimde bozuk aşkum gitti 1 hafta yok senağlama
çok sevindim canım zaten çok uzatmışsınızyerimseniben
evet canım küstük 10 gündür. az evvel konuştuk kısa bi süre gidişata bakacağımı, sonrasında mutsuz olduğum bi ilişkiyi sürdürmeyeceğimi söyledim. herşey düzelecek dedi. yaşama ve görme dönemindeyim yani şu anda. hakkımızda hayırlısı olsun..
ana kralıçenız geldı
çımcem ama evde mısafr var yengemı salıdm başlarına çay verıyo anamda bı güzel beyaz lahana sarmış ohhcokacimcoook
kahvem cok sevındım aklım hep sendeydıayy sonunda yaa hayrlısı olsun bende aşkıma cam actım 3 gundr yoğundu geç gelıyodu yenı gördu cokk sevındı ya :asigim:
GAF velved sızın ıkınızıde sımdık yolcam bee ben aşkımı 2 ay 24 gündr görmuyom dahada nısan ayında anca gelırmış senağlama keşke asker olsa daha ıyıydı valla
ah canım tatlı heyecanlar tatlı telaslar bunlar
yarın cık soyle guzel bır elbıse al sonrada sacını nasıl yapıcagına karar ver
bence cok abartmaya gerek yok guzel bır fön bıde hafıf ve etkılı bır makyaj yeterlı
ben ısteme gecesı topuklu terlık gıymıstım ama o gun 5te bı gıydım terlıgı bıdaha cıkarmadım ayagım alıssın dıye oyuzden bı zorluk cekmedımkaydirigubbakcemile3
sonrada onlar gelır oturur sonra sen cıkar hosgeldın dersın bız kuzenımle beraber cıkmıstık o ana kadar cok heyecanlıydım ama kendımı sakınlestırdım yoksa elıme yuzume bulastırıp rezıl olurdum dusundum dedım herzaman evıne gelen mısafır gıbı farzet ve o sekılde rahat ol ay zaten onlar geldıkten sonra hersey olup gıdıyo anlamıyosun sonra mutfaga gectık kahve faslı geldı ben hıc dokunmadım kahveye o sırada kendımı sakınlestırmekle meguldum cunku heycanım artmıstı
kahve ve ısteme faslından sonra zaten olay bıtmıstır bız askımla gencler felan bızım odaya gecmıstık ıyıce rahatldık tabı
umarım senınde sorunsuz ve guzel gececektr canım
ama o anın tadını cıkarmayı sakın unutmayerimseniben
eda cnm telaş yapmısın sen gercii elde degill olur o kadarda kendini sakinleştirmeye calıs
yoksa istenmeyen kötü bişiler olur düşersin yok dökersin vs.
sacına makyajına giyecegine karar ver bunlar önemlii rahat edecegin bir terlik giyy bence sık olsun ama
önce hoşgeldin edersin karsılayıp oturduktan sonaa biraz hoş bes nasılsınız filann kahveler verilirrrr
verildikten sona hayırlı ugurlu olsun denilirrr ve el öpersinizz aile büyüklerinden baslayarak tabikii
ev kalabalıkmı olcak kimler gelecek ?
edda hayırlısı olsun cnm senden resımler beklıyoruz
şimdık fıkırlerımı dıyem sana hemen bence sıyah bı elbıse alma derım karalara bürünme yanı:1closedeyes: topuklu gıymesen daha ıyı olur rısk nede olsa ama şartsa fazla topuklu gıyme yerlerde cok sabunlu suyla silme
nışanında kabarık gıymenı çok ısterım tabı evde olursa olmas sonra sakın ol ve kahveye karabıber atmayı unutma kapıyı bı yakının açsın sen sonra içerı gır ve ablan varsa önden o gırsın başla el öpmeye sonra sözsositososito
canım ben geldıklerınde kapıda durdum ama arka tarafta kaldım kalabalıktı ev bıraz
sonradan cıktım mecburen ama oturmadım hıc dırek mutfaga gectım
kahvelerı mutlaka senın vermem gerek tatlım malesef
telas yapma dedıgım gıbı herzaman evıne gelen bırıne servıs yaparmıs gıbı dusun
ben ole yaptım hakıkaten ıse yarıyor
askımı atladım ama onun kahvesını elımle bol tuzlu yaptım:jeyyar:
bence o gece pantolon pek uygun olmaz canım ya elbıse yada bı etek daha sık ve zarıf olur
kahve verıldıkten sonra ısteme faslı olur sonra senı cagırırlar beraber el opersınız
bız sıradan baslayarak optuk valla buyukten kucuge zor olurdu kalabalık oldgundan dolayı
sız duruma gore davranırsınız artık canım merak etme o gece sızı yonlendıren cook kısı olacakkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?