selam kizlar ben geldim,
bugun isim yoktu , toplanti vardi oraya gittim.
islerimide hallettim az cok, o yüzden sevincliyim,:1rolleyes:
yarin da saat 14-22 ye kadar calisiyom
sonrada hemen yatarim zaten, ertesi gün yine 8 de orda olcam, mirmirmirmir
böyle isteee :1rolleyes:
bugun alman bi cocugu begendim toplantida :CüvCüv:
mauaahahha :roflol::roflol:
ay biraz ayran gönüllümüyüm ne :1rolleyes: -tatlicadiarzu-
selam kizlar ben geldim,
islerimide hallettim az cok, o yüzden sevincliyim,:1rolleyes:
sonrada hemen yatarim zaten, ertesi gün yine 8 de orda olcam,
böyle isteee :1rolleyes:
ay biraz ayran gönüllümüyüm ne :1rolleyes: -tatlicadiarzu-
ben senın için sbh bışey yazmıştım onu oku anacım da dıycek lafım yokkkaydirigubbakcemile3
kahvem nırdeydın sen kuzum bugun aradın mı enıstemızı:uhm: merak ettım cnm
aman yok ne arıycam, o beni arasın:dilcikar:
temizlik falan yaptım bütün gün yorgunum, yaprak dökümünü bekliyorum.
sen nasılsın canımcım?
bugun 9 gun oldu demı nan vışş sen ıyı dayanıyon ben olsam 3gün zor beklerım o arar acarım baktım aramıyo ben ararrım ama hep o aradı bu zmna kadr ne dıyım ınş barışırsınız tezz zmndayerimseniben
bende yemek programını ızledım aksama ınş avrupa yakasını ızlerım kaydirigubbakcemile3
çapkın diye boşuna demiyom ben bu gacıya:smiley-cool:selam kizlar ben geldim,
islerimide hallettim az cok, o yüzden sevincliyim,
sonrada hemen yatarim zaten, ertesi gün yine 8 de orda olcam,
böyle isteee
ay biraz ayran gönüllümüyüm ne
canım bugün derslerde yoğundu çocuklarda çok yordu beni:çok üzgünüm:bide üstüne nöbetçiydim sen düşün yaneeelaelaelaelaelaebeyazgül dersteydın herhal göremedım meraklandım vırus mu yedım dedım :jeyyar:
canım geçmiş olsun:teselli:inşallahhhh bişi olmaz kalbini ferah tut:1hug:tşkler cnm iyiyim biraz canım sıkkın ama sabah sabah yataktan kalkıp karakola gittim
ben picos hastasıyım 2 yıldır tedavi görüyordum 3 aydırda gidemedim bir türlü kontrole gitcektim sabah karakoldan polis aradı benim doktoru baska doktor şikayet etmiş savcılıktan yazı gelmiş bütün hastalarının ifadesi alınıyomus bende ifade verdim
şikayetide söyle hastalara yanlıs tedavi uyguluyo diyee cnm cok sıkıldı cok üzgünüm bu yüzden inş bişi olmamıstır Rabbim korusun
canım noldu sözlünle hüsmüsünüz.yine olayları geriden takip ediyom yaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
insanın içinde birikince bişeyler, ne yapıyor acaba diye merak bile etmiyosun inan. hayırlısı canım ya. içim tekrar ısınmazsa bu iş biter zaten. bende izledim yemekteyizi. kız da hiç yetenek yok, ekinmiydi neydi adı hııhh, ben daha ii yemek yaparım. dünkü gözlüklü kazanacak bence.erkek başına güzel yemek yaptı.
ben senın için sbh bışey yazmıştım onu oku anacım da dıycek lafım yokkkaydirigubbakcemile3
kahvem nırdeydın sen kuzum bugun aradın mı enıstemızı:uhm: merak ettım cnm
gunaydın gacılar hepınızın bu haftası cabuk geçsın sonra yatalım 9 günsositososito
sultanın maceraları adlı kıtap çıktı kaydirigubbakcemile3 iş hayatına başlayan sultan yenı bı aşk pesınde mı CADIARZU busoruların cevabını kendısınden aksam alırız artık:1closedeyes:
canim gelmesinler dedim.. yengem bebegini kaybetti dün aksam.
ertelenip duruyor iste.. benim hayatim bu
tşkler cnm iyiyim biraz canım sıkkın ama sabah sabah yataktan kalkıp karakola gittim:çok üzgünüm:
ben picos hastasıyım 2 yıldır tedavi görüyordum 3 aydırda gidemedim bir türlü kontrole gitcektim sabah karakoldan polis aradı benim doktoru baska doktor şikayet etmiş savcılıktan yazı gelmiş bütün hastalarının ifadesi alınıyomus bende ifade verdim
şikayetide söyle hastalara yanlıs tedavi uyguluyo diyee cnm cok sıkıldı cok üzgünüm bu yüzden inş bişi olmamıstır Rabbim korusun :Saruboceq:
sultan cnm sana bunu yazmıştım:roflol:
gunaydın gacılar nasılsınız bakem kahvem naptı acep:uhm: gaf gorunmuyo ortalarda reçetemın bu hafta işi nolcek acepp sorularıma cvp arıyorum yerimseniben
kaynatmakta laf mı taştı taşşştıkaydirigubbakcemile3
ben ıdare ettım yoksa bunlar nerdeee :1closedeyes: ayy kendımı cok övdum mu nee sımdık prgram başladı gene gelcemm
Tabi böcüğüm sen olmasan hepimizin hali duman valla iyiki varsın a.s.
sultan cnm sana bunu yazmıştım:roflol:
gunaydın gacılar nasılsınız bakem kahvem naptı acep:uhm: gaf gorunmuyo ortalarda reçetemın bu hafta işi nolcek acepp sorularıma cvp arıyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?