cıdden ama zarif ne zarife de ama böcuk desen daha ı herkes adımı bılmesın ısterım yanı sana deılde baskası duymasın
ben haberleşme memurluğunda çalışıyorum cnm 1,5 yıldır. bilgisayar prog. bölüm bitirdim. senin arkdş ne okudu ne iş yapıyo.çok varda tanıdığım adaşım.
yok kahvem alınmaz bize dimi,kahvem yerimseniben . aksine ben çekiştireceğime o bana yakınıyo.ben yok olurmu öle şey.öle demek istememiştir yanlışlık olmuştur falan diye savunmya geçiyorum.annesine oğlunu savunuyorm oğluna annesini.-tatlicadiarzu- arada kalacam diye korkuyorm.kaydirigubbakcemile3 görümcemde ara tatile geldi.üniv tatile girdi.haftasonu bahanelen gidip görsemmi diyom.napsamkine.CADIARZU
kaydirigubbakcemile3 kahvem, şu kolye bir elime geçsin, önce dişleyeceğim, sonra sizin söyledikleriniz canlanacak gözümde, ona göre anlık bir karar vereceğim zaten kaydirigubbakcemile3
biz konuştuk da, seni seviyorum diyerek kapattık
wooww seni seviyorum diye telefon kapatılırsa bu çift yeniden birleşir. dimiiiiiii?
Hacer seni cadi seni demedim mi sana bu is olacak diye, cok nazlisin sende kizzzz (bizim orda giiiii derler kaydirigubbakcemile3) :jeyyar:
naber cadolozlar :jeyyar:
giz hcr oldu bu is barisionuz siz Şeniz
benim yine morelim bozuk aman öf neyse görüsmek üzre gizlar :a015:
canım benim ya noldu sana?naber cadolozlar :jeyyar:
giz hcr oldu bu is barisionuz siz Şeniz
benim yine morelim bozuk aman öf neyse görüsmek üzre gizlar :a015:
canım benim ya noldu sana?
hcr öyle diyorum evet imzamı da atayım burada.
imza:kahvekolik
kaydirigubbakcemile3
Isyeri cok morelimi bozuyor kizlar, ordan cikicam, yerimi degistirin dedim , cok uzak gidemiyom bikac dakka gec kaliyom dedim, onada patron razi gelmiyor napcam dedim.
staj yerimin patronuna danistim yani o pedagog.
dediki sirf bi yer kaldi, oda buraya cok uzak degil ama, kanser hastalarin yeri, yani hepsi ölümle pencelesiyor. bende onu yapabilirmiyim bilmiyorum, ama o uzak hastaneden bu ay kesinilkle cikicam. cok caresizim napicam bennnnnn
ya suraya öliyim kaliyim yani bisey düsünmek zorunda olmiyim, of ya beceriksizim hic bisey beceremiyom
Isyeri cok morelimi bozuyor kizlar, ordan cikicam, yerimi degistirin dedim , cok uzak gidemiyom bikac dakka gec kaliyom dedim, onada patron razi gelmiyor napcam dedim.
dediki sirf bi yer kaldi, oda buraya cok uzak degil ama, kanser hastalarin yeri, yani hepsi ölümle pencelesiyor. bende onu yapabilirmiyim bilmiyorum, ama o uzak hastaneden bu ay kesinilkle cikicam. cok caresizim napicam bennnnnn
ya suraya öliyim kaliyim yani bisey düsünmek zorunda olmiyim, of ya beceriksizim hic bisey beceremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?