2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

saolun kizlar ama gercekten hic bisey bilmiyorum hic bisey, düsünüyorum tasiniyorum isin icinden cikamiyorum

örgü bölümünden ancak çıkabildim.-tatlicadiarzu- cnmya üzme kndni bukadar.ailenle paylaş.patronlarınla bidaha görüş.yani vardır mutlaka bi yolu.ama üzme kndni sakın. bulunur bi çözüm inş.

sultan nan üzüldum tuhh bee kötu işte evden cok vakıt gecrdığımız ıcın cok onemlı ,iş konusu rabbım yardımcın olsun

saol böcügüm amin , allah hepimizin yardimcisi olsun
ben böle düsün düsün kafayi da yerim sagligimdanda olurum , :S

sultan cnm üzüldüm yaa duruma genede hayırlısı olsun cnm
hacer kıss barısıyonuzmu nee sizzz hadi inş

sultan nan ıstanbulu fehtetmışın nan sen 1453 rep aferın haa

hcr olmuycak gıbıyse hıc barısma acı cekme derım ben

sultan nan ıstanbulu fehtetmışın nan sen 1453 rep aferın haa

hcr olmuycak gıbıyse hıc barısma acı cekme derım ben

cidden replerim cokmu giz, hic farketmedim valla

kizlar annemle babamla konustum, dediki babam birak isi okadar saat calisiyon azicik para aliyon dedi,
annemde dedi dertli olcan birak isi dedi,
bu ay daha gidip birakicam,
düsün düsün yemin ediyom kafayi bende yicektim artik, isi birakip baska is bakicam

günaydın kızlar
okadar yorgunumkı anlatamam yaamirmirmirmir geberıyom resmen
sultan nan hayrlısı olsun tatlım
Şeniz

Günaydınnnnnn güzeller güzeli gelin adaylarıııııııı................
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş
Allahım herkesi sevdigiyle kavustursun ne istiyosanız ne diliyosanız gönlünüzden ne geciyosa olsun dilerim ki...
Hepimiz cokkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oluruzzzzzzzz inş Rabbim cok büyük cokkkkkkk
Dua edin kalpten inanın sabredip bekleyinn bakın neler olacak siz bile inanamayacaksınız
Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun herseyin hayırlısını versin AMİN

saol cnm bende 1 saate kalmaz cıkarım işlerım cok off off besıktaşa gıtcem daha sonra patronun eşı hasta ona bı bakem yemek yap dıo yapamam dedım hııh işim cok neysem öle sen napan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…