2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ohh neler olmus neler bi aksam yokuz bunlar neler kaynatmis..sengözlerimebaksanab

sultanim bacim cok sevindim, bak sana hep diyorum sen EVDE KAL DIN.

al sana ispati. delikafadulden

Hacerim sende mi ögretmen olacaksin ay ben cok seviyorum ögretmenleri Şeniz

kahveeeeeeeeee hadi az kaldi senden de kurtulacagiz hihoyyythihoyyythihoyyyt

senden de kutulalım tez vakit inşallah. sana kurdelemden yollayacam hihoyyyt

oof sizi mikroplar emine kimmmm ??? delikafadulden hahahahah :roflol:

anlatiyorum kizlar...... kaydirigubbakcemile2

iste dün geldiler, karsiladik iceri aldik, burak, anasi babasi, anneannesi, 2 teyzesi, bide enistesi geldiler istemeye.
önce ben sanmislar gelini, cünkü kizkardesim onlar gelir gelmez hosgeldin demedi görünmedi :roflol:
sonradan dedim hadi simdi hosgeldin de diye, onu getirdim odaya, öle anlamislar :roflol::roflol:
suhursuz millet :roflol: herneyse
sonrada iste cay filan verdik , biraz pasta kurabiye tatli falan ikram ettik.
sohbet filan o aralar tabi :1rolleyes:
sonra anneannesi istedi, babamda bi düsünelim tasinalim, birbirimize gidip gelelim tanisalim, dedi..
daha verdim demedim, dedi babam kaydirigubbakcemile3
ardindan biraz konustuk ettik falan sonra hayirlisi olsun dedi babam,
nisan ve altinlar filan konusuldu :1rolleyes:
sonra kahveler yapildi, kahveler dagitildi
en sona nevo dedi simdi özel kahve geliyor
herkes kahkaha atti tabi anladilar
buraga tuzlu kahve geldi :roflol:
bende yaninda oturdum bekciyim kontrol ediyom iciyomu diye
birkac yudum aldi, sonra verdi,
bzim arkadas ve kardesim sonra tadina bakmista tükürmüsler, icilcek gibi degil abla diyor :roflol:

herneyse öyle iste güzel bi gece gecirdim, haa cicek ve cikulata muhtesemdi onuda söylemeden gecemicem

öyle yani simdide baska aklima bisi gelmiyo
ha benide kuzenine düsünüyolar :roflol::roflol:

bunlarin hepsini biliyordum zaten delikafadulden

hayirli olsun gülüm, darisi senin basina süprizzzzzsüprizzzzz kuzende hazirmis, daha ne istiyon kiz sen, bacanak olurlar burakla delikafadulden

kac altina verdiniz nevoyu sırnaşık şey ben bedavaya gittim kaydirigubbakcemile3

:dance:günaydın kıslar...:dance:
yeni haftada keyifler yerinde inş.kaydirigubbakcemile5
sultancım hayırlı olsun kardşni istemeye gelmişler.allah tamamına erdirsn inş.darısı başınayerimseniben

hcr benn sana allah sağlık versın dedım nan ne dıycem
kahvem yüzükler harıka dıem bende kurdele ıstıyom (kendı sözumdekı duruyo da)
recetem sıra sende sonra bende sonra hcr de
velvedım evde net yok bılıyon ondan gelemıyorm balım
sultan hayrlısı olsun nan arada kendınıde kaynatmayı unutma

2009-2010 görücüye cıkacak olan kıslardan biriside bendim :asigim:
Geldiler ve işte bende atlattım bu özel ve güzel günü:lepi:
Erkek tarafından istemeye teyzesi,eniştesi ve 3 tane kuzeni geldileryerimseniben
Hersey cok güzeldiii ve hiçbir sorun olmadı yolunda gitti süperdi yaniiiiii:1closedeyes:
İkramlarımı herkes cok begendi hatta bir ara tarif soruyolardı :roflol:
Bunudamı evde siz yaptınız ne kadar güzel olmuş pastaneden alınmıs gibi dedilerkaydirigubbakcemile3
Valla hepsini ben kendim yaptım söylemesi ayıptır azcık marifetliyimde
Ama isteme aşamasını duymadım orayı kacırdım ben mutfaktayken istemişler annem sonadan söyledi anlattı kimin ne dedigini nasıl oldugunudelikafadulden
Cok güzel olmus güzel bir şekilde istemişler begendim:1rolleyes:
En sonundada annesi ve yegenim gelsinler eger müsadeniz varsa demişlerşutarafagitti
Babamda hayırlısı olsun buyursun gelsinler baksınlar konussunlar anlasırlarsa birbirini begenirlerse bende saygı duyarım demiş
Anlıcanız cok güzel bir gece oldu kazasız belasız atlattık gülümseyerek sonlandı.Birde cikolata geitrmişler unutmadan onuda söyleyim....
Hepsi bu kadar kıslarrr o heycanla ancak bu kadarını hatırlıyorum aklıma gelenler bunlar...
Hayırlısı olsun inşallah
Allah'ım yar ve yardımcımız olsun herseyin hayırlısını versin hepimizi mutlu etsin inşallah kıslar (amin) :Saruboceq:

velved çim hayırlı olsun canımbenim Allah tamamına erdirsinnkaydirigubbakcemile5:1hug:

senin adına sevindim cnm.:1hug:allah tamamına erdirsin.mutlu etsin inş.en heyecanlı kısmı atlatmışsın ne güsel.mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…