velved hayırlı olsun canım
kız ne ara barıştınız anlamadım ben :roflol:
yapmazmıyım mavrusum hemde ne heyecandııı yaaaa
cok tatlı güzel bir heycan yerimde duramıyodum :))))
yüregim sanki agzımda hissettim dilim dolasıyodu konusurken
bide geciktilerrr biraz daha büyük bir stres oldum
2009-2010 görücüye cıkacak olan kıslardan biriside bendim :asigim:
Geldiler ve işte bende atlattım bu özel ve güzel günü:lepi:
Erkek tarafından istemeye teyzesi,eniştesi ve 3 tane kuzeni geldileryerimseniben
Hersey cok güzeldiii ve hiçbir sorun olmadı yolunda gitti süperdi yaniiiiii:1closedeyes:
İkramlarımı herkes cok begendi hatta bir ara tarif soruyolardı :roflol:
Bunudamı evde siz yaptınız ne kadar güzel olmuş pastaneden alınmıs gibi dedilerkaydirigubbakcemile3
Valla hepsini ben kendim yaptım söylemesi ayıptır azcık marifetliyimde
Ama isteme aşamasını duymadım orayı kacırdım ben mutfaktayken istemişler annem sonadan söyledi anlattı kimin ne dedigini nasıl oldugunudelikafadulden
Cok güzel olmus güzel bir şekilde istemişler begendim:1rolleyes:
En sonundada annesi ve yegenim gelsinler eger müsadeniz varsa demişlerşutarafagitti
Babamda hayırlısı olsun buyursun gelsinler baksınlar konussunlar anlasırlarsa birbirini begenirlerse bende saygı duyarım demiş
Anlıcanız cok güzel bir gece oldu kazasız belasız atlattık gülümseyerek sonlandı.Birde cikolata geitrmişler unutmadan onuda söyleyim....
Hepsi bu kadar kıslarrr o heycanla ancak bu kadarını hatırlıyorum aklıma gelenler bunlar...
Hayırlısı olsun inşallah
Allah'ım yar ve yardımcımız olsun herseyin hayırlısını versin hepimizi mutlu etsin inşallah kıslar (amin) :Saruboceq:
laann biri bana yalan bu desın amanen ınanmıyom velved bılem benden önce evlenıyoo ınanmıyoomm yaırn ılk iş kendıme koca bulcam hııııh
amanennnnnnnn
bismillah:1shok::1shok::1shok:
aşkolsun şimdi mi duyacaktık yani olup bittikten sonra:dilcikar:
he sorma herseyı sonradan dıo bıde reklam yapıyo topıc topıc:dilcikarben olsam ohoo reklamda laf mı)
nan bıde benle dalga gecıyo bahale sıramı verrım dıe nan bana koca bulun cabuk okadr karısını bana koca bulun şundan önce evlenemklava:
bismillah:1shok::1shok::1shok:
aşkolsun şimdi mi duyacaktık yani olup bittikten sonra:dilcikar:
vay şuursuz velved vay, bende diyorum üzülme falan, bu da diyo herşey çok güzel olacak diye. anlamalıydııııııım:1ninca:
kızım bu işler yaşla olsaydı benim şimdiye çocuğum olması lazımdıdelikafadulden
bak en küçüğümüz sultan ilk o evlenecek görürsünüz, eniştesinin kuzeniylekaydirigubbakcemile
canısı zaten 10 gün içinde oldu hersey valla inanırmısın ben bile anlamadım:roflol:
bide hersey olup bitmiş degil beee........
Sadece isteme oldu daha vermiş sayılmıyom yani
Annesi ve kendisi gelcek dur bakalım nolcak hayırlısı olsun inşallah
vay şuursuz velved vay, bende diyorum üzülme falan, bu da diyo herşey çok güzel olacak diye. anlamalıydııııııım:1ninca:
kızım bu işler yaşla olsaydı benim şimdiye çocuğum olması lazımdıdelikafadulden
bak en küçüğümüz sultan ilk o evlenecek görürsünüz, eniştesinin kuzeniylekaydirigubbakcemile
velved senı bı şartlan affederım banada kuzenını kardesını yanı elde bekar olarak bana göre ne varsa enişte beyın ayarlıycan anca öle
eftalya kendımı evde kalmış gıbım hısedıyom kesınyenı sıte aççam EKK(evde kalmıs kızlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?