2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

velved hayırlı olsun canım
kız ne ara barıştınız anlamadım ben :roflol:

tşkler melekcim evet resmini gördüm sonada kamerada görüp telefonda konustum
Arkdşmın halasının oglu kendisi aracı canım arkdşm yani görücü usulü oldu anlıcanız
Suana dek olumsuz bişi yok cnm hersey yolunda bide annesi ve kendisi gelsin bakalım görelim
Hayırlısı olsun inşallah

yapmazmıyım mavrusum hemde ne heyecandııı yaaaa
cok tatlı güzel bir heycan yerimde duramıyodum :))))
yüregim sanki agzımda hissettim dilim dolasıyodu konusurken
bide geciktilerrr biraz daha büyük bir stres oldum

laann biri bana yalan bu desın amanen ınanmıyom velved bılem benden önce evlenıyoo ınanmıyoomm yaırn ılk iş kendıme koca bulcam hııııh
amanennnnnnnn

:roflol: Benim isteme olayında da amcam gecikmişti babam tek karşıladı misafirleri..
Zaten isteksizdi babam o kadar gerildim ki ağlayacaktım neredeyse sorun çıkacak diye... -tatlicadiarzu-

bismillah:1shok::1shok::1shok:

aşkolsun şimdi mi duyacaktık yani olup bittikten sonra:dilcikar:

laann biri bana yalan bu desın amanen ınanmıyom velved bılem benden önce evlenıyoo ınanmıyoomm yaırn ılk iş kendıme koca bulcam hııııh
amanennnnnnnn

Hepsi gercek canım yazdıklarımın
böcükk nan hep diyon yaa sıranızı bekleyin sende bekle yawrı ben senden büyügüm :roflol:
ama sen bul genede bakkkk ben sırayı sanada veririm tekkk sen mutlu olda yerimseniben

he sorma herseyı sonradan dıo bıde reklam yapıyo topıc topıc:dilcikarben olsam ohoo reklamda laf mı)
nan bıde benle dalga gecıyo bahale sıramı verrım dıe nan bana koca bulun cabuk okadr karısını bana koca bulun şundan önce evlenemklava:

vay şuursuz velved vay, bende diyorum üzülme falan, bu da diyo herşey çok güzel olacak diye. anlamalıydııııııım:1ninca:

kızım bu işler yaşla olsaydı benim şimdiye çocuğum olması lazımdıdelikafadulden
bak en küçüğümüz sultan ilk o evlenecek görürsünüz, eniştesinin kuzeniylekaydirigubbakcemile

canısı zaten 10 gün içinde oldu hersey valla inanırmısın ben bile anlamadım:roflol:
bide hersey olup bitmiş degil beee........
Sadece isteme oldu daha vermiş sayılmıyom yani
Annesi ve kendisi gelcek dur bakalım nolcak hayırlısı olsun inşallah

hersey cok güzel olacak dedigimde sana daha yeni basıydı canım ne olacagı belli degildi yaniyerimseniben
sadece bana söylenmişti konusuluyodu o kadar ne deseydim ben evleniyom galibamı :roflol:

:1shok::1shok:soklardayım valla velvedcım bu ne acele kız masallah hepıcezımızı solladın hee hadı hayırlısı olsun canım sevındım senın adınaŞeniz

hele ben hele ben nasıl tesellı etcemı şaşrdım bu şuursuzu:dilcikar: bu bana aman hayrlısı dedığıde anlamalıydım ahh aptal kafam ahh
sultan evlenemez o delıler arasında delıcek:roflol:

velved senı bı şartlan affederım banada kuzenını kardesını yanı elde bekar olarak bana göre ne varsa enişte beyın ayarlıycan anca öle

eftalya kendımı evde kalmış gıbım hısedıyom kesın yenı sıte aççam EKK(evde kalmıs kızlar)

tamam canım ben bir bakayım sana uygun kim varrr:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…