2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

:roflol::roflol:hahahaayyy
daha neler kıskaydirigubbakcemile3
aah aahh bende evlenene kadar yasıtlarımın bebelerı okumayı sokmus olurlarsa sasmam gari-tatlicadiarzu-

nan bı K eksık yazmışım nolmuş sankım sen ona bakcana bana koca bak bulmadan gelme

eftalya şaşma nan benım ark ıkı bebe yaptı okula gtcekler nerdeyse

kahvem dogru diyon dün eve gelenler 2 tane erkek 1 tane kız kuzeniydi soram ögrenem bakam
acaba bekarlarmı böcüge uygunmudurrr

tşkler canım kahvem Şeniz
hayırlısı olsun inşallah bakalım gelsinler helede nolcak o zaman daha heycanlı olur

nan kahve o lafı velvede dedım nan zatı o bulmadan gelmesın dıe suçluya ancak affederım
velved :jeyyar: kendımı anltmaya gerenk yok sanırsam sen anlat
kahvem nan sen uyu kaynana derdı düşün mıllet atı almış üsküdarı geçmış ahh ahh nerelere vuram bu kafamı

HAYRLI OLSUN BACIM COK SEVINDIM VALLA HAAA darısı basıma bana kurdele yolla söz nışanda sonra gelın ayakkabının altına kurşun kalemle bastrmadan kucucuk zarif yaz emı

nan velved hangi ara ötekini unuttun yenisine başldın gı
maşallah bacım şok geçirdim yane
kısmet işte olca varsa oluyo birşekilde
canım hayırlısı olsun hakkında senin adına çok sevindim
sen mutlu ol gerisi yalan Şeniz

kısss görücü usulü aracıyla oldu aniden hızla gelişti bende anlamadım
tşkler kelebegim amin inş Şeniz

kaynana affettirme çabalarında sorma. bana hediyeler hazırlıyomuş şimdi harıl harıl. o adım atar ve beni iyi niyetine inandırırsa problem kalmaz, sevmesem bile kocişimin hatrına iyi geçinirim ben kin tutan biri değilimdir.
kim yollasın kurdele ben mi velved mi anlamadım.

sen yolla kahvem seninki önce benimkine var daha verilmedim
önce verileyim sona kurdele söz nişana gelcez kısmet hayırlısı olsun inş

kurdeleyı verın bırınızde farketmez
nan kahvem hadı ınş bakalım ıyılık eden ıyılık bulur devrı geçtı ama ıyılık yap denıze at balık bılmezse halık bılır kelebenk sen ıle ben ayakta uyyoz ama banada ayar cekcek kuzenını ayarlıycak once velvedı versınlerde

he yine buldun yane
nan ne gadda kısmetsizim ben ya
yine acıkta kaldım fisfisfis

anlatam cnm kumaş koyu kot rengi pantolon giydim üstüne siyah badi onun üstünede tunik tarzı uzun kot mont ince sık bişidi ama takılarr filan hafif bide makyaj yaptım süper oldu :))))
damat mart gibi gelcek sanırım öyle diyodu ama kesin bişi yok şimdilik gelsin dediler o kadar

ben ayvayı yedım resmen ıkı fatura kestım ıkısınıde TL yuznden yanlış bır tanesıne patron bısey demdı ama sımdık canıma okuycak onun gelmeısnı beıklıyom basımda ınanılmaz ağrı var yemek yeme ısteğım bıle kalmadı

stres yapma cnmya.insanlık hali olur yani.ne varki bunda.mesela bizim sistem nete bağlı ve bnm yüzümden virüs girmişti.dedim müdüre sistem çöktü,netcezsırnaşık şey bütün santrali oturup baştan kurmuştuk.:roflol: kimsede bişicik demedi.koskoca resmi kurumun tlfnu yok yani:roflol: rahat etmiştim azcık tlf sesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…