velved senı bı şartlan affederım banada kuzenını kardesını yanı elde bekar olarak bana göre ne varsa enişte beyın ayarlıycan anca öle
eftalya kendımı evde kalmış gıbım hısedıyom kesınyenı sıte aççam EKK(evde kalmıs kızlar)
velved senı bı şartlan affederım banada kuzenını kardesını yanı elde bekar olarak bana göre ne varsa enişte beyın ayarlıycan anca öle
eftalya kendımı evde kalmış gıbım hısedıyom kesınyenı sıte aççam EKK(evde kalmıs kızlar)
nan bı K eksık yazmışım nolmuş sankım sen ona bakcana bana koca bak bulmadan gelme
eftalya şaşma nan benım ark ıkı bebe yaptı okula gtcekler nerdeyse
kahvem dogru diyon dün eve gelenler 2 tane erkek 1 tane kız kuzeniydi soram ögrenem bakam
acaba bekarlarmı böcüge uygunmudurrr
uygundur, uygundur. ben verdim böcüğü gitti.
bu arada hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
nan kahve o lafı velvede dedım nan zatı o bulmadan gelmesın dıe suçluya ancak affederım
velved :jeyyar: kendımı anltmaya gerenk yok sanırsam sen anlat
kahvem nan sen uyu kaynana derdı düşün mıllet atı almış üsküdarı geçmış ahh ahh nerelere vuram bu kafamı
HAYRLI OLSUN BACIM COK SEVINDIM VALLA HAAA darısı basıma bana kurdele yolla söz nışanda sonra gelın ayakkabının altına kurşun kalemle bastrmadan kucucuk zarif yaz emı
kurdeleyı verın bırınızde farketmez
nan kahvem hadı ınş bakalım ıyılık eden ıyılık bulur devrı geçtı ama ıyılık yap denıze at balık bılmezse halık bılır kelebenk sen ıle ben ayakta uyyoz ama banada ayar cekcek kuzenını ayarlıycak once velvedı versınlerde
ben ayvayı yedım resmen ıkı fatura kestım ıkısınıde TL yuznden yanlış bır tanesıne patron bısey demdı ama sımdık canıma okuycak onun gelmeısnı beıklıyom basımda ınanılmaz ağrı var yemek yeme ısteğım bıle kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?