- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
selam kızlar.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
bende nişan işleriyle uğraşıyorum daha kıyafet bulamadım yaa olmadı diktiricez yetişir heralde haftaya kadar. dün bütün gün şarkı işlemleriyle uğraştım içim dışım oyun havası oldu ha.delikafadulden
kooonyalım yürüüüüüüüü..
selam kızlar.
bende nişan işleriyle uğraşıyorum daha kıyafet bulamadım yaa olmadı diktiricez yetişir heralde haftaya kadar. dün bütün gün şarkı işlemleriyle uğraştım içim dışım oyun havası oldu ha.delikafadulden
kooonyalım yürüüüüüüüü..
Slm kıslarrrrrrrr...
Hayırlı cumalar herkese rabbim dualarımızı kabul etsin inş
Herkesin gönlüne göre versin amin
kahvem hayırlı olsun gülüm güzel telaşlar bunlarr kolay gelsin
böcügüm bugün sana dua ediyom Rabbim senin karsına inş hayırlı biriniz cıkarsın tez zamanda AMİN
veloşumm çok sevindim bitanem yaa delikafadulden2009-2010 görücüye cıkacak olan kıslardan biriside bendim :asigim:
Geldiler ve işte bende atlattım bu özel ve güzel günü:lepi:
Erkek tarafından istemeye teyzesi,eniştesi ve 3 tane kuzeni geldileryerimseniben
Hersey cok güzeldiii ve hiçbir sorun olmadı yolunda gitti süperdi yaniiiiii:1closedeyes:
İkramlarımı herkes cok begendi hatta bir ara tarif soruyolardı :roflol:
Bunudamı evde siz yaptınız ne kadar güzel olmuş pastaneden alınmıs gibi dedilerkaydirigubbakcemile3
Valla hepsini ben kendim yaptım söylemesi ayıptır azcık marifetliyimde
Ama isteme aşamasını duymadım orayı kacırdım ben mutfaktayken istemişler annem sonadan söyledi anlattı kimin ne dedigini nasıl oldugunudelikafadulden
Cok güzel olmus güzel bir şekilde istemişler begendim:1rolleyes:
En sonundada annesi ve yegenim gelsinler eger müsadeniz varsa demişlerşutarafagitti
Babamda hayırlısı olsun buyursun gelsinler baksınlar konussunlar anlasırlarsa birbirini begenirlerse bende saygı duyarım demiş
Anlıcanız cok güzel bir gece oldu kazasız belasız atlattık gülümseyerek sonlandı.Birde cikolata geitrmişler unutmadan onuda söyleyim....
Hepsi bu kadar kıslarrr o heycanla ancak bu kadarını hatırlıyorum aklıma gelenler bunlar...
Hayırlısı olsun inşallah
Allah'ım yar ve yardımcımız olsun herseyin hayırlısını versin hepimizi mutlu etsin inşallah kıslar (amin) :Saruboceq:
veloşumm çok sevindim bitanem yaa delikafadulden
bak gördün mü Rabbim mutluluğuna vesile etti bu adamı :asigim:
ilk intiba cok onemlidir
o da süper, maşallah
inşallah beyazlar içinde gormek de nasip olur seni canım arkadaşım :asigim:
gurbıkım gelmış nan nerdeydın sen mahpusluk mu oldun yoksam gene uyy
canım benim...oyyyyyyyyyy canımsın arkdşm bitanem benim yaaa......
Rabbim utandırmasın inş hayırlı olsun cnm :Saruboceq:
inşallah sana onunda haberini vereyim canısı kısmetse Şeniz:1hug:
cok tşklerrrrrrrrrrrrr destegin sözlerin için birazda senin sayende kıss a.s.
selam kızlar.
kooonyalım yürüüüüüüüü..
mapustan başka nerde olabilirim böcük allasen delikafadulden
annem bile diyo ki kazene ulaşıp tümden silmesini isticem, nası katlanıyolar sana
canım benim...
inşallah Allah utandırmaz da yüzün hep güler :asigim:
darisi evliliği düşünen tüm bekarlarin başınasositososito
hele hele hele antepliyi unutma sakin oynarkende Sultanla beni hatirla emi sapik bacimhihoyyyt
hahaha bencede antepli calsin ama en önemlisi gonyalim calsin, oynicam bennnn :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
sapik kahve kesin döktürcek dellenmis gibi, oh nisanim oluyor muradima erdim diye catlatcak gaynanayi hahaha :roflol: delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?