2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

diktirmeye karar verdim canım.

evde ama kalabalık olcak baya. ne çok kabarık ne de düz olacak, yarın ölçü vercem bakalım.

hayırlı olsun cnm.senin adına çok sevindim.
kafanda tasarladğn renk ve model varsa diktir bence.
evet diktircem zaten canım.

hele hele hele antepliyi unutma sakin oynarkende Sultanla beni hatirla emi sapik bacimhihoyyyt

he vallah bide gözünün icine baka baka oynar o var ya :roflol:

aldim oglunu catla der gibi :roflol:

gonyalim yürüüüüüü dicekkk delikafadulden

Allah sizi napmasın yaa. bildiğiniz kaynana şarkısı varsa adını söyleyin de indireyim, yaparım hiç çekinmem ha yüzüne baka baka oynarım delikafadulden

konyalım yürü fix zaten.

velvedimm hayırlı olsun
sultanım Allah tamamına erdirsin

biz de barıştık

ben ne dedim sana ne dedim hacerimmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

cok mutlu oldum, hep yüzün gülsün senin ya seni cok seviyorum ben oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

2009 bize hayirli ugurlu geldi insallahda böyle kalir allahim sen büyüksün :Saruboceq:

sağol canım evet dediğin çıktı, iyi de oldu. ayrılık baya dize getirdi bizi, şimdi maşallah yeni çift gibi her şeyimize özeniyoruz ben de seni çok seviyorum bitanemmm teşekkür ederimm Şeniz:asigim:

sağol canım evet dediğin çıktı, iyi de oldu. ayrılık baya dize getirdi bizi, şimdi maşallah yeni çift gibi her şeyimize özeniyoruz ben de seni çok seviyorum bitanemmm teşekkür ederimm Şeniz:asigim:

nazar değmesin canım inş hep böyle mutlu olursunuz.:1hug:

hcr yııııwrıımm ben demedim mi barışırsınız diye. çok sevindim ya, hadi üzmeyin birbirinizi bi daha. bu arada böcük sormadan ben sorayım, yüzüğü aldın mı :jeyyar:

finaller nasıldı, bitti mi canım?

sağol bitanemm sizin gibi olsak keşke

olur cnmya.bi ilişkide güven hakkaten çok ciddi önem taşıyo.eğer ben yıllar öncesinden tanımasaydım belki bende tam güvenemezdim,sorunlar yaşayabilrdik.çünki ben çok kıskanç ve bi okadarda alıngan biriyim.ama aramızdaki güven bnm bu huyumu yok ediyo.bu ondada böyle. ama tabe bazen tartışmıyo değiliz, bunlarda işin tuzu biberi olayı ama asla 2 saati geçmemiştir tartışmamız. biz yine hemen sarmaş dolaş oluruz.:1hug: bu bazen beni bile şaşırtıyo.bilmiyorum ama ilişkimizin başında bukadar mükemmel olacağını hiç düşünmemiştim.her sabah mutlaka uyanır saat 7de benle bir beni uyandırır. sora tekrar uyur. işe gidince arar bi sesimi duyar.eğer hava güselse öğleden sora yanıma uğrar.öğlen eve gidemiceksem o yarım saatlik yolu gelir bana yiyecek getirir.ki yiyeceğim şeyin bana bir tlf kadar yakın oldğnu bilir ama yinede elleriyle getirir.ufak tefek hediyeler alır,şaşırtır beni.hasta olsam bişeye üzülsem benden fazla üzülür.ayyy çok uzattım cnmya kusura bakma anlatsam daha çok devam edecek ama öle işte.elinden gelse pamuklara sarıp sarmalayıp bi köşeye koyup seyrime bakacak yani.gözünden sakınıyo beni. tabi buda bnm çok hoşuma gidiyo.:asigim: ben çok mutluyum. inş dilerimki sizlerde bnmkadar mutlu olursunuz.
tabe bide annemi unutmamak lazım(kaynanam).oda çok düşünür beni.haftasonu bi atkı ördüm görümceme,bugün verdim.bayıldı.çok beğendi,desenli falan yaptım ama foto çekemedim.keşke çekip gösterseydim size.annem bayılmış.nsl yapmış bunu böle diye.pekte hamaratmış demiş.
yine çok uzattımdimi lafı. sustum :roflol:

ayyy mail gelmiyor ben de kimse cevap yazmadı sanıyorum pardon yaaÇok üzgünüm çoook hahah kızz aldım ama yüzük değil kolyeydiii, yüzüğü geçen sene aldım ayy süper kolye yaa kıyamadım kullanmaya vallahi kutusunda duruyor evde delikafadulden finaller bitti çok şükürr sen nasılsın canımcım :içelim:

ay yerim ben seni yaaa, sizi yerim aslında boşuna aşk böcükleri demiyorum ben size, maşallah canım, ay aynısı bizde de varrrr, ben bugün ailemin yanına geldim, 1 saatlik yol. atlarım otobüse giderim dedim ama dinletemedim, kapıya kadar bıraktı beni ya. bir yandan çok hoşuma gidiyor benim de. Allah en kötü günlerimizi böyle yapsın inşallah:Saruboceq: tanımıyorum ama bayılıyorum size ben yaa canlarım benim Şeniz

Nazar degmesin gülüme

amin bitanem aminn hiçbirimize nazar değmesin Şeniz

velvedimm hayırlı olsun Şeniz
sultanım Allah tamamına erdirsin a.s.

biz de barıştık

saol hayatim, Şeniz
vay vay vay neler duyuyorummmmm
hadi hayirlisi bak hepimiz biliyoduk barisacaginizi :jeyyar: gözün aydin gülom

amin amin aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

kızlar ya özür yanlış yere yazmışım gece gece uykum geldi herhalde

noluyo giz anlamadim ben delikafadulden

nısanyağmuru nan amma yazmışın ha aman ıyıkı bı aşkın var hıııh
kahvem hadı hayrlısı balım
hcr nan kolyeyı dişlemedın mı nan alah senın cızırtını versın :roflol:
la 2009 hepınız evlenın ben bekar kalcam küçüğüm daha ben küçük

nebilem kız.yazmaya başladım bi baktım upuzun bişi olmuş.farkına varmasam daha anlatacaktım sanırm:roflol::roflol: neysem size bi bakem dedimde ondan geldim.birasdan dışarı çıkacam.hazırlanıyorum. hadi öptüm hepinisi. a.s.görüşürüz

tünaydın kıslar.....yerimseniben
hacerim cok sevindim cnm barısmanıza:1hug: tşkler cnm amin inş
kahvem iyi yaparsın diktir cnm herseyi gönlünce yap hakettin cok bekledin bugünü sen Şeniz
oyyyyyyy ne güzel herkes cok mutluu yaaaaaaaaaaa aman nazar degmesin MASALLAH

iyi hafta sonları bacularrr a.s.
böcüğüm dişledim, orjinal çıktı :roflol: yoksa kafasına atacaktım delikafadulden
Allah mutluluklarımızı bozmasın inşallah bacularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…