diktirmeye karar verdim canım.hehehe ne guzel ıste kahvekolık ıyıce motıve olmussundur nısana
benım yerımede doktur emı canım hoppaaaa:teytey:
ne renk dusunuyon nısanlıgını aklındakı modele goremı dıktırcen canım anlat azıcık bakemsengözlerimebaksanab
evde ama kalabalık olcak baya. ne çok kabarık ne de düz olacak, yarın ölçü vercem bakalım.
kaynanan nasıl la kaydirigubbakcemile3 bugun dua etmeyı unuttum ha senın ıcın neysemşakkıdı
uyy nışan dıo bu ladelikafadulden turkuaz super olur yada zumrut yesılı pekı nerde olcak nışan evde aıle arası mı salonda mı kabarık mı olcak düz mu kıyafetındelikafadulden
evet diktircem zaten canım.
hayırlı olsun cnm.senin adına çok sevindim.
kafanda tasarladğn renk ve model varsa diktir bence.
hele hele hele antepliyi unutma sakin oynarkende Sultanla beni hatirla emi sapik bacimhihoyyyt
hahaha bencede antepli calsin ama en önemlisi gonyalim calsin, oynicam bennnn :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
sapik kahve kesin döktürcek dellenmis gibi, oh nisanim oluyor muradima erdim diye catlatcak gaynanayi hahaha :roflol: delikafadulden
he vallah bide gözünün icine baka baka oynar o var ya :roflol:
aldim oglunu catla der gibi :roflol:
gonyalim yürüüüüüü dicekkk delikafadulden
velvedimm hayırlı olsun
sultanım Allah tamamına erdirsin
biz de barıştık
ben ne dedim sana ne dedim hacerimmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
cok mutlu oldum, hep yüzün gülsün senin ya seni cok seviyorum ben oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2009 bize hayirli ugurlu geldi insallahda böyle kalir allahim sen büyüksün :Saruboceq:
sağol canım evet dediğin çıktı, iyi de oldu. ayrılık baya dize getirdi bizi, şimdi maşallah yeni çift gibi her şeyimize özeniyoruzben de seni çok seviyorum bitanemmm teşekkür ederimm Şeniz:asigim:
nazar değmesin canıminş hep böyle mutlu olursunuz.:1hug:
sağol bitanemm sizin gibi olsak keşke
sağol canım evet dediğin çıktı, iyi de oldu. ayrılık baya dize getirdi bizi, şimdi maşallah yeni çift gibi her şeyimize özeniyoruzben de seni çok seviyorum bitanemmm teşekkür ederimm Şeniz:asigim:
hcr yııııwrıımm ben demedim mi barışırsınız diye. çok sevindim ya, hadi üzmeyin birbirinizi bi daha. bu arada böcük sormadan ben sorayım, yüzüğü aldın mı :jeyyar:
finaller nasıldı, bitti mi canım?
olur cnmya.bi ilişkide güven hakkaten çok ciddi önem taşıyo.eğer ben yıllar öncesinden tanımasaydım belki bende tam güvenemezdim,sorunlar yaşayabilrdik.çünki ben çok kıskanç ve bi okadarda alıngan biriyim.ama aramızdaki güven bnm bu huyumu yok ediyo.bu ondada böyle. ama tabe bazen tartışmıyo değiliz, bunlarda işin tuzu biberi olayı ama asla 2 saati geçmemiştir tartışmamız. biz yine hemen sarmaş dolaş oluruz.:1hug: bu bazen beni bile şaşırtıyo.bilmiyorum ama ilişkimizin başında bukadar mükemmel olacağını hiç düşünmemiştim.her sabah mutlaka uyanır saat 7de benle bir beni uyandırır. sora tekrar uyur. işe gidince arar bi sesimi duyar.eğer hava güselse öğleden sora yanıma uğrar.öğlen eve gidemiceksem o yarım saatlik yolu gelir bana yiyecek getirir.ki yiyeceğim şeyin bana bir tlf kadar yakın oldğnu bilir ama yinede elleriyle getirir.ufak tefek hediyeler alır,şaşırtır beni.hasta olsam bişeye üzülsem benden fazla üzülür.ayyy çok uzattım cnmya kusura bakma anlatsam daha çok devam edecek ama öle işte.elinden gelse pamuklara sarıp sarmalayıp bi köşeye koyup seyrime bakacak yani.gözünden sakınıyo beni. tabi buda bnm çok hoşuma gidiyo.:asigim: ben çok mutluyum.inş dilerimki sizlerde bnmkadar mutlu olursunuz.
tabe bide annemi unutmamak lazım(kaynanam).oda çok düşünür beni.haftasonu bi atkı ördüm görümceme,bugün verdim.bayıldı.çok beğendi,desenli falan yaptım ama foto çekemedim.keşke çekip gösterseydim size.annem bayılmış.nsl yapmış bunu böle diye.pekte hamaratmış demiş.
yine çok uzattımdimi lafı. sustum :roflol:
Nazar degmesin gülüme
velvedimm hayırlı olsun Şeniz
sultanım Allah tamamına erdirsin a.s.
biz de barıştık
ben ne dedim sana ne dedim hacerimmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
cok mutlu oldum, hep yüzün gülsün senin ya seni cok seviyorum ben oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2009 bize hayirli ugurlu geldi insallahda böyle kalir allahim sen büyüksün :Saruboceq:
kızlar ya özür yanlış yere yazmışım gece gece uykum geldi herhalde
nısanyağmuru nan amma yazmışın ha aman ıyıkı bı aşkın var hıııh
kahvem hadı hayrlısı balım
hcr nan kolyeyı dişlemedın mı nan alah senın cızırtını versın :roflol:
la 2009 hepınız evlenın ben bekar kalcam küçüğüm daha ben küçük
gorusuruk cnm
ı tatıller bende cıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?