2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

bende anlatayım benimde aşkım var
biz aramızda sözlüyüz ailelerimiz biliyolar
kısmetse 2009 sonuna dogtu gercek söz
2010 nişan ve yaza dügün olacak inş
aşkımla kavuscazz bekliyom bakalımmmm

eveeet konumuza dönelimm benimde aşkım var ve onu cokkk seviyorummhihoyyythihoyyyt
oda beni seviyor tabişakkıdı
iki yıl olacak yakında bakalım Allah'ın izniyle...
inşallah bir ömrümü onunla paylaşırım dualarınızı eksik etmeyin ..Şeniz

hadı artık evlenınde sıra baa gelsın dayancak hal galmadı :roflol:
ben cıkıym kzlarr ı aksamlar belkı da gelemem evde gırerım ok ohh 15 dk kalmıs by

Benimde bi sevdiğim gözbebeğim var 7 yıldır kalbimin tek sahibi. 7günlükte taptaze nişanlıyım 2010 benim yılım olacak inşalllaaaahhhh :dance: :teytey:

ben geldım kızlar ne geyık yapmısınız masallahkaydirigubbakcemile2.ben sıramı savdım canlarım nısanlandım basımda goge erdı sankıklava:neyse bızım onumuzde daha asker yolu beklemek var dugunede daha cooook var.:çok üzgünüm:böcük bilem beni gecebilir yanekaydirigubbakcemile3bu arada kızlar bende 87 mayıs dogumluyum yane bı cogunuz ablam olursunuz hihi böcük dahil:roflol:

ayy sende mı ama yaşlanmısım hanı ya haakaydirigubbakcemile3

Evet kizlar nihayetinde geldim
yav 30 sayfa geyik yapmissiniz napiyim okuyim diye anca yazabildim böcük hanim hihoyyyt
evet mutlulukrecetemin söyledigi gibi iyice geyige dönmüs
tabiki sakalascaz güzel seyler konuscaz gülcez eglencez ama asil konumuzuda unutmiyalim. CADIARZU
sonra konum kapansin istemiyorum :1closedeyes:
Bu arada ben en kücügünüzdüm ve sivrisineginizdim :dilcikar:
öylede kaliciiiiiiiiiiiiim iste :dilcikar:
Receteyle Gayfe ye duyrulur :mymeka:

canım saclarının eskı halını bılmıyorum ama resımde cok guzel ve hacımlı duruyo.benımkılerde okadar hacımlıkı bı kabarıyolarkı sorma mayalı hamur gıbı.bıde bu turplu suyu yapsam cadı gıbı olurum heraldekaydirigubbakcemile3

sultan h geldın ben cıkıyom evden devam edek
karnımdakı kurtlar greve başladı galıba haıd bana ı gunler daha 1 saat yol var ztan burdan cıkmamda 15 dk bulur enaz

hoşgeldiin canım..
tamam canım üzülme sen en küçük olabilirsin ..sengözlerimebaksanab

Aynen canım benimde öyle uçlarından aldırıyorum kuaförde yere dökülen saçlardan bi peruk çıkar :roflol:

Bu arada sultancım hoşgeldinnnnn a.s.

Sağol hayatım darısı başına resimleri tam manada koymak isterdim ama benimki bu kadarını bile görse beni mahveder :mymeka:

canım öncelikle tebrik ederim seni..Şeniz
uzaktan bile böyle güzelse yakından nasıldır acaba..
Allah bol bol mutluluk versin ..
Güzelliğin bi resimle sınırlı kalmasın inşallah canım..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…