ben geldım kızlar ne geyık yapmısınız masallahkaydirigubbakcemile2.ben sıramı savdım canlarım nısanlandım basımda goge erdı sankıklava:neyse bızım onumuzde daha asker yolu beklemek var dugunede daha cooook var.:çok üzgünüm:böcük bilem beni gecebilir yanekaydirigubbakcemile3bu arada kızlar bende 87 mayıs dogumluyum yane bı cogunuz ablam olursunuz hihi böcük dahil:roflol:
kızlarr ben saçlarımın resmini ekledim turplu sudan sonra kuruyunca bi bakın şu linke begenenler olur belki sizinde işinize yarar..
kıymetinizi bilin herkese söylemem öyle..:dilcikar:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakimi/221172-sac-uzatmak-ve-bakim-icin-turplu-su-95.html
Evet kizlar nihayetinde geldim
yav 30 sayfa geyik yapmissiniz napiyim okuyim diye anca yazabildim böcük hanim hihoyyyt
evet mutlulukrecetemin söyledigi gibi iyice geyige dönmüs
tabiki sakalascaz güzel seyler konuscaz gülcez eglencez ama asil konumuzuda unutmiyalim. CADIARZU
sonra konum kapansin istemiyorum :1closedeyes:
Bu arada ben en kücügünüzdüm ve sivrisineginizdim :dilcikar:
öylede kaliciiiiiiiiiiiiim iste :dilcikar:
Receteyle Gayfe ye duyrulur :mymeka:
canım saclarının eskı halını bılmıyorum ama resımde cok guzel ve hacımlı duruyo.benımkılerde okadar hacımlıkı bı kabarıyolarkı sorma mayalı hamur gıbı.bıde bu turplu suyu yapsam cadı gıbı olurum heraldekaydirigubbakcemile3
Kızlar bakııın nişan fotom stüdyo çekimleride çıksın onlarıda koyucam
:teytey:
harika görünüyorsun canim :1hug:
elbisen muhtesem :asigim:
cepken filan cok güzel oturmus
makyajinda güzele benziyor :jeyyar:
masallah canimmmm
Sağol hayatım darısı başına resimleri tam manada koymak isterdim ama benimki bu kadarını bile görse beni mahveder :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?