• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Ben CePKeN derein şahsen benimki öle idi ama şimdi diyorumki şöle sık dantalli kolları çok az belli eden tarzda bi cepken olsa imişşş

Kız kaftan değil sultan cepken dedi :roflol:
A-)KAFTAN
B-)CEPKEN
C-)BOLERO :roflol: :roflol:

puhahaa:roflol::roflol:
bende bolero olarak bildiğim ve geri dönüp msja tekrar bakmadan söylediğim için kaftan cıktı :roflol::roflol::roflol:
yani C bolero:roflol::roflol:

Kızlar bakııın nişan fotom stüdyo çekimleride çıksın onlarıda koyucam
:teytey:

gafcım nekadar sık olmussun yaa kıyafetın zarefetın narınlıgın bırlesmıs super bır kız cıkmıs ortaya.:nazar:cepken bolero veya kaftanın cok guzel oturmus uzerıne yakası felan guzel duruyo ayrıca gogus altındakı tokada cok guzel tamamlamıs kıyafetı tatlım Allah mutlulugunuzu daım etsın:1hug:

gızlarr cok begendim ben bu nişanlıgı yahuu..
üstü açık ama sultancıgımın dediği gibi kaftanla kahvekolikcigimin dediği gibi boleroyla süpper olur cok begendimkaydirigubbakcemile3
vallahi nişanlıgımı bu tarz bişey olsun isterim begendim yani..sengözlerimebaksanab

68096923so5er8.jpg

w356.png

canım nısanlık guzelmıs gercekten ama rengı cok acık kalmıs daha bole pastel bı renk olsaydı kıyafet kendını daha bellı ederdı kanımca:1rolleyes:

gafcım nekadar sık olmussun yaa kıyafetın zarefetın narınlıgın bırlesmıs super bır kız cıkmıs ortaya.:nazar:cepken bolero veya kaftanın cok guzel oturmus uzerıne yakası felan guzel duruyo ayrıca gogus altındakı tokada cok guzel tamamlamıs kıyafetı tatlım Allah mutlulugunuzu daım etsın:1hug:

Amin sağol canım o elbiseyi vitrince görünce vuruldum zaten nişanlığımı siyah düşünmemiştim ama bunu çok beğendim böyle kısmetmış :asigim:

canım nısanlık guzelmıs gercekten ama rengı cok acık kalmıs daha bole pastel bı renk olsaydı kıyafet kendını daha bellı ederdı kanımca:1rolleyes:

aslında dogru benim tipi cok hoşuma gitti canım ...ön kısmı özellikle..Şeniz
Gafcım süpermiş zaten begendiğin cok yakışmış önemli olanda aslında bunlar değil ya konuşuyoruz işte..içindeki sevgi bitmedikten sonra...:asigim:

nan şu nıckın yabancı olan gacı nışanlık guzelmıs bende hazr var verım mı sana gelınlıkce beklıo garıbım

selam konuşamayı fazla seven bayanlar:roflol:

anam hızınıza yetişemiyorum bu ne:1shok:

aslında dogru benim tipi cok hoşuma gitti canım ...ön kısmı özellikle..Şeniz
Gafcım süpermiş zaten begendiğin cok yakışmış önemli olanda aslında bunlar değil ya konuşuyoruz işte..içindeki sevgi bitmedikten sonra...:asigim:

Ahhh ahh sorma içimdeki o sevgi senelerdir bitmedi gitti sırnaşık şey öyle büyükmüşki yanında olayımda çuvalda giysem mühim değil:asigim:

h geldın nan bana dıen olmadı barı ben sana dıyem kuzum :dilcikar:

Hoş geldin kız alınma hemen :1hug:

yok istemem ben alırım kendim çalışıp.. hıhhh:dilcikar:

hoşgeldin canımmm..Şeniz

ınsan evladı çiğ süt emmıs derler nan ıyılık etmek ıstedık hem bundan daha guzell gelınlık tarzı kabarık cok deıl turkuaz muthıs herkes hasta neyse ıstemezsen ısteme ben yenı enıstenızle gıyerım ıns :Saruboceq:

selam konuşamayı fazla seven bayanlar:roflol:

anam hızınıza yetişemiyorum bu ne:1shok:

aleyküm selam canımm..:lepi:
KK da bi selam hoşgeldin hoşbulduk demek olay ondan böyle uzun sürüyo sen benim yolladıgım nişanlıgı gördünmü şekerim bi iki sayfa geride olması lazım yani paylaşımda yapıyoruzz ayıptır sölemesi:jeyyar:

Back
X