Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kaftan değil sultan cepken dedi :roflol:
A-)KAFTAN
B-)CEPKEN
C-)BOLERO :roflol: :roflol:
Kızlar bakııın nişan fotom stüdyo çekimleride çıksın onlarıda koyucam
:teytey:
![]()
![]()
gızlarr cok begendim ben bu nişanlıgı yahuu..
üstü açık ama sultancıgımın dediği gibi kaftanla kahvekolikcigimin dediği gibi boleroyla süpper olur cok begendimkaydirigubbakcemile3
vallahi nişanlıgımı bu tarz bişey olsun isterim begendim yani..sengözlerimebaksanab
![]()
![]()
gafcım nekadar sık olmussun yaa kıyafetın zarefetın narınlıgın bırlesmıs super bır kız cıkmıs ortaya.cepken bolero veya kaftanın cok guzel oturmus uzerıne yakası felan guzel duruyo ayrıca gogus altındakı tokada cok guzel tamamlamıs kıyafetı tatlım Allah mutlulugunuzu daım etsın:1hug:
canım nısanlık guzelmıs gercekten ama rengı cok acık kalmıs daha bole pastel bı renk olsaydı kıyafet kendını daha bellı ederdı kanımca:1rolleyes:
alüü bende geldim...........
nan şu nıckın yabancı olan gacı nışanlık guzelmıs bende hazr var verım mı sana gelınlıkce beklıo garıbım
h geldın nan bana dıen olmadı barı ben sana dıyem kuzum :dilcikar:
bende sana diyim sekerimmm sende hosgeldinn Şenizh geldın nan bana dıen olmadı barı ben sana dıyem kuzum :dilcikar:
aslında dogru benim tipi cok hoşuma gitti canım ...ön kısmı özellikle..Şeniz
Gafcım süpermiş zaten begendiğin cok yakışmış önemli olanda aslında bunlar değil ya konuşuyoruz işte..içindeki sevgi bitmedikten sonra...:asigim:
h geldın nan bana dıen olmadı barı ben sana dıyem kuzum :dilcikar:
yok istemem ben alırım kendim çalışıp.. hıhhh:dilcikar:
hoşgeldin canımmm..Şeniz
selam konuşamayı fazla seven bayanlar:roflol:
anam hızınıza yetişemiyorum bu ne:1shok: