2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

kahve hanım nan tanıdım yaa bee nerdem bılem hemencık cnm ama 2.tahmınde bıldım cok hayranım var daha gaf gelmedı msn onu beklıyom

onun turpunu bilmeyen kalmadı zatenyerimseniben

bu ne demek aydınlat bizi oy meselesi nasıl oluyor?

hoşgeldin canım önceliklee Şeniz
konunun başında değerlendirme diye bişey var ordan 1 ve 5 arası değerlendiriyorsun konuyu yıldızlar oluyo konunun yanında benim konuda hepsi 5 verilmiş onu diyorum yaniisengözlerimebaksanab

ı aksamlar kızlar yarın erken kalkcam annem gelıyo ya babamla sımdık ben kacar sıze ı sohbetler

veee 100 cü sayfaya ulastikkkkk
hayirli ugurlu olsun arkadaslar kaydirigubbakcemile5
kurdaleyi kesiyorum
ya bismillah :roflol:

gunaydın kızlarr gece 3te yattım sabh 7de kalktım annecımle babacım geldı demeyın keyfıme sositososito sositososito sositososito cok mutluyum abla kardes abı bı yere kadr ama anne baba cok baska allahım acılarını gostermesın :Saruboceq:

günaydın canım bende 3 de yattım 10.30 da kalktım nasılsın böcüğümmm???

cok mutluyum cnm ama dıkkat ettım annemın ıkı onemlı haberı vardı ıkısıde gorucu gelıyomus zaten bırını annem ıstememıs sevmemıs cocuğu niğdden bırı dığerını bılıyom bıze eve gelmıstı tanısmaya aılesı gelckmış yanı kadın benım için cabalıo ama benım umrumda deıl-tatlicadiarzu- kafam karısık sen neden gec yattın

Gözünaydın canım.Anne baba gibisi varmı ya allah başımızdan eksik etmesin onları :Saruboceq:

selam kızlarr ben şöyle bi selam verip gidicem sizlere...
Kendimi unuturmayayım dedim ...
Nasılsınız..Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın kızlara.s.
böcükcüm hadi gözünaydın umarım senın ıcın en hayırlısını secersın bu ıslerde aceleye gelmez anacım ıyı dusun:1hug:
velvedcim bugun herkes tatil yapıyo sandıgımca sıcacık yataklarından kalkamamıs daha kımse.:1rolleyes:
fairylike kız unuturmuyuz senı hıc ıyıyız sen nasılsın Şeniz

herkeşleree günyadııııınnnhihoyyyt
eftalyaa cımm uyuyan sadece sultan. hepimiz ayaktayız. onun nickini müsadenizle değiştiriyorum: SultaN oF UykUkaydirigubbakcemile2

böcüğüm gözün aydın bizimkiler hep yanımda olduğu için no özlem, no hasret. üniversitedeyken her bahanede memlekete gelirdim. şimdi de bi uzaklaşsam şurdan diyorum. özgürlüğümü özledim yani..

SuLTan oF uYku :1rolleyes:

iyidir iyidir uyar bana kahvekolikcigiim :roflol:

mRb kizlar napiyosunuz iyisiniz insallah
böön pazar bakalim bugun napicam, daha bir planim yokkkk ama evde durmayada niyetim yokkkkk

selam kızlar nasılsınız:lepi:

merhaba kıslarrrrrrrrrr
ben geldim nan kimsecikler yokmuuu

velvedim sen ankarada nerdesin benim kuzu orda asker
gerçi az kaldı acemilik bitiyo cuma günü inş:lepi:
yine de marak ettim soram dedim-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
meraba kızlar herkese nasılsınız neler yaptınız görüşmeyeli...
kahvekolikciğim istemeye gelecekler mi inşallah
öyle duydum da hadi hayırlısı inşallah canım...

selam kızlar nasılsınız:lepi:

velvedim sen ankarada nerdesin benim kuzu orda asker
gerçi az kaldı acemilik bitiyo cuma günü inş:lepi:
yine de marak ettim soram dedim-tatlicadiarzu-

cnm askerin kesin etimesgut tadır öyle düşünüyorum
bende pek uzak sayılmam balgattayım

meraba kızlar herkese nasılsınız neler yaptınız görüşmeyeli...
kahvekolikciğim istemeye gelecekler mi inşallah
öyle duydum da hadi hayırlısı inşallah canım...

canım bayramda geldiler zaten beni istemeye yazmıştım ya uzun uzun yoksa, yoksa, yoksa sen beni unuttun mu:çok üzgünüm:

kim dedi onu?

cnm askerin kesin etimesgut tadır öyle düşünüyorum
bende pek uzak sayılmam balgattayım

mamak'ta şu an asker canım
cuma bitiyo acemilik
usta birliği ağrı'ya çıktı

1 haftalığına ist'a gelcek işte inş.hihoyyyt
sevindirikim bendekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…