2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

nbrsınz nan ayy bjk yenıldı sınırlıyım benımkıde sınırlı off off zavallım bıde kayserıde maca gtmıstr baksana aramadıda neyse sakınleşsın arar sımdık bana rapor verır delgoda şöle böle dıe ahh ahh sız naptınız bakem

anam yenildik mi:1shok:
bende fener berabere kaldı diye dalga geçicektim milletle görüyor musun

ıı yawrumm ama suan cıkıyom annecımle yatcamda cok optummm sbh gorusuruk
oges sakın ole bı hata ypma ılk defa bı macta yenılgı aldık bee hemde onların sahasında off off

canım bayramda geldiler zaten beni istemeye yazmıştım ya uzun uzun yoksa, yoksa, yoksa sen beni unuttun mu:çok üzgünüm:

kim dedi onu?

kız unuturmuyum seni tatlım biliyorum istemeye geldiler bayramda
öyle tanışma gibi olduydu bir daha geleceklerdi ya
onu diyorum 2 hafta sonra gelecek diye okudum da bir yerde ondan
dedim unuturmuyum kız hiç...:1hug:

kız unuturmuyum seni tatlım biliyorum istemeye geldiler bayramda
öyle tanışma gibi olduydu bir daha geleceklerdi ya
onu diyorum 2 hafta sonra gelecek diye okudum da bir yerde ondan
dedim unuturmuyum kız hiç...:1hug:

yok canım geldiklerinde istemişlerdi. nişan 2 hafta sonra inşaallah. yerimseniben

yok canım geldiklerinde istemişlerdi. nişan 2 hafta sonra inşaallah. yerimseniben

bacım sizin tanışma oldu diye hatırlıyorum ben baban biraz zorluk çıkarıyordu
ya bir daha gelecekler diye hatırladım neyse ya sevindim senin de nişan oluyo demek
iyi iyi ya hayırlısıyla inşallah...

hosgeldin aramiza canim :1hug:
seninde daha baya varmis ama olsun sayili gün cabuk gecer :1rolleyes:
hayirlisi

gunaydın kızlarrr ayy hem moralımm bozuk hemde cok ıyı -tatlicadiarzu- yanı kafam oldukca karısık benımkıylen kavga ettım cok yalvardı acmadım telı cok sınırlencem bı laf dedı bende kapattım telı uydum ohh mıs gıbı :1closedeyes: oda sbha kadr aramış hıc umrumda deıl erkekler az seyı hakedıp cok sey veremem
ayy dun annem geldı yattık ohh babm yıne karımı elımden aldın desede sabha kadr mıs gıbı yattım annecımın koynundananiknanik

Hoşgeldin canım aramıza allah kavuştursun a.s.

Ayyyy canımmm ne kadar güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin çok sevindim.2 hafta hiç geçmez artık sana elbisene karar verdinmi rengine felan :dance::dance:

Günaydın canım Neden kavga ettiniz hayırdır ya ii etmişin anneciğinin koynunda yattın ooohhh sıcacık sıcacık :1hug:

Günaydın canım Neden kavga ettiniz hayırdır ya ii etmişin anneciğinin koynunda yattın ooohhh sıcacık sıcacık :1hug:

bız zaten sureklı tartısırız ama asla kusmeyız aksam ben abartım ama bana boş konusma bunu ıstıyom sendn demez mı sonra cok pısman oldu ama ona o lafı yutturcamkötükedihüso kımsenın nazını cekemem ama bende cok kaprıslıyımdr hanıyaa cok kez msj atmıs ohhhh ıyı oluyo bu erkeklere yuzvermek asla yokkklava:

gunaydın kızlaara.s.

oh ne guzel böcüğüm yaa
en guzelını yapmıssın kafana takıp uzulmekle elıne hııç biseycık gecmıo valla.
erkeklere fazla yuz vermıcen ole her ıstedıgını yapıp herseyı alttan alınca daha cok tepene cıkıyolar testedıp onaylanmıs bır durum yanı:roflol:
ama fazla nazda asık usandırır tatlım dozunuda kacırıyoz bazen malasefyerimseniben

h.g. canım aramızaa.s. o hayallerı kurmak cok tatlı olur valla.Allah tez zamanda kavustursun sızı canım.sayılı gun cabuk gecer o gunlerde cabuk gelır merak etme tatlmyerimseniben

kızlar ya bısey sorucam bole tek tetk dıılde toplu bı sekılde alıntı yapıp altına yorum yazıyosunuz ya onu nasıl yapıyosunuz bı anlatıverırsenız cok sevındırık olcam canlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…