2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ewet ewet bende warım büyük bir ihtimal söz we düğün 2009da olurr olsun artık kurudum kaldım beklemekten

oyy nesli gelmiş:1hug:

gel neslim bende burdayım
doğmamışa don biçmek üzere burdayım haha:roflol:

kızlar reçete geçtiğimiz hafta sonu sözlendi mi
bu hafta sonu mu:uhm:

Hayirli cumalar hatin gizlar

yok mutlulukrecetem daha sözlenmedi, sanirim bu hafta bisiler olcak gibi insallah

kahvekoligim hayatim bidenem nerdesin ya özledim seni ?

ayy bızede resım yollar gayrıı
sultan nan hasta mısn nen var gerçı kötuye bışey olmas ıyıde allah korur :roflol:

ee baska ne var ne yok

ayy bızede resım yollar gayrıı
sultan nan hasta mısn nen var gerçı kötuye bışey olmas ıyıde allah korur :roflol:

ee baska ne var ne yok

evet hastayim günaydin bacim :mymeka:
:dilcikar:

o anlatmayacak bize sözünü mözünü. iyi ki bi geğiriyo dedik :dilcikar:

burdayım tatlım öyle yaşayıp giidyoruz işte:a015:

he valla lan, bi öle didik diye hemen küstü bize, bak hic yazmayor gonusmayor bilene :mymeka:

Merhaba Canlarim ( iki kisi haric; isimlerini vermeme gerek yok onlar kendilerini gaye iyi biliyorlar :1closedeyes:)

Ölüyorum geberiyorum hastayim ve yarin söz olacak kismetse.. Burda bu gün hava durumu felaket o yüzden erteleme durumu olabilir öbür haftaya. nasil bir firtina kopuyor, nasil bi rüzgar var anlatamam size.. kar'da yagacakmis aksama.. e uzaktan gelecekler yollar kötü ise annem dedi öbür haftaya yapariz..Bu aksam'i bekliyoruz iste bizde simdi..Kar felan cok yagacak mi diye..
Illa bu hafta söz olacak diye bide allah göstermesin bisi misi olur vijdan azabindan ölürüm senağlama

Son düzenleme:

Merhaba cnm geçmiş olsun İnşallah kar felan yağmazda sözün olur canım ya ne giyeceksin karar verdinmi
:1hug:

Cuuuk oturmuş valla :roflol:

saol cnm bencedekaydirigubbakcemile3
mutlulukrecetm uzulme cnm ya ıns haftaya olur ama duzelır havada daha fasla beklemzsın bakalımm

nan kahve demek 7 aralık ve şafak karanlıkkk:roflol: uyy benımde 30 şubat:dilcikar:

saol cnm bencedekaydirigubbakcemile3
mutlulukrecetm uzulme cnm ya ıns haftaya olur ama duzelır havada daha fasla beklemzsın bakalımm

nan kahve demek 7 aralık ve şafak karanlıkkk:roflol: uyy benımde 30 şubat:dilcikar:

şafak niye karanlık nan anlamadımfisfisfis

Az kalmış arife günü mübarek gün a.s hayırlısıyla gelir inşallah göz açıp kapayıncaya kadar yerimseniben başka bi aksilik yok dimi

15 kasımda olcaktı ertelendi 3 haftacık. bi sorun daha çıkarsa da artık şaşmam. yok gibi ama her an olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…