2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Kızlar ben geldim

Gamzecim aramıza hoş geldin allah tamamına erdirsin canım takma kafana yoluna girer herşey biz kızlar heves ediyoruz bu nişan söz durumlarında herşey kusursuz olsun istiyoruz o yüzden karşı taraftan gelen en ufak bi söz yada haraketten kırılıp üzülebiliyoruz ama emin ol hepsi geçici bizde nişanlımla çok yedik birbirimizi :jeyyar: ama nişan günü birbirimizi ilk kez görüyo gibiydik :asigim: sıkma canını sakın herşey yoluna girer aslında kayınvalidenin anneni arayıp konuşması lazım ama seninde kayınvalidenle iletişimin iyiyse sende konuşabilirsin bence :teselli:

hoşgeldin GAF:1hug:nasılsınnn

Teşekkür ederim kızlar
Çalıştığım için pek yazamıyorum kusura bakmazsın inşş.
Yorumlarınızı fazlasıyla ciddiye alıp ona göre hareket edicem
Bakalım nolucak sizede burdan yazarım neler olduğunu

ok canım ama bizi ihmal edip merekte bırakma:1rolleyes:
iyi haberlerini bekliyoruz:jeyyar::jeyyar:

Teşekkür ederima.s.
Valla yorumlarınızı okuyorum burda böyle konusuosunuz kafam dağılıyokaydirigubbakcemile2
keyfım yerıne gelıo iş yerınde yalnızım butun gun yalnız oturup bişeyleri
kafama takıp sıkıntıdan patlıorum bundan sonra burdayım arkadaşlar:lepi:
Bu arada en azından bikaç gün beklicem arayan olmazsa ozamn arıcam
annesını sizede inşallah guzel haberler veririm

sorun nedir, heves kırılma nedir gel sen bana sor. bide reçeteciğime sorabilirsin, o da çok sorun yaşadı. alışveriş konusunu annesiyle konuşan sen olma. annesini arama, onlar seni arasın. daha 2 hafta var mutlaka halledilir. bunlar senin değil annelerin konuşacağı şey, oralı olmuyormuş gibi görün canım.

aramıza hoşgeldin bu arada. a.s.bakın kıslar gizli bi takipçi daha yakaladık:1rolleyes:

h geldın gayfem gozum yolda kaldıydı bu sultan neden ban yedı gene be ben bılıyom ama neysem gelınce acıklasın sultan of kapsama alanı dışı

kızlar sultanla görüştüm.

''cok selam söle topictekilere beni mirah etmesingler, mapishane bitiyor az kaldi, sayili gün cabih gecer'' dedi. yarın dönüyor aramıza tatlışş.

hoşbuldum canım. konuyu geyiğe çevirir çevirir ban yerkaydirigubbakcemile3

sultan of kapsama alanı dışı
sultan of ban
:roflol:

nan bızde ban yemeyekte bıde suan neden yesıl yanıyo nan yoksa gızlı kacak mı bızı takıp edıyo:1shok: hem o cok sey kaybetmezkı aksam anca uyanıyo o kendıne gelene kadrda bı gun ılerı gıdıyok bız:roflol:

merhaba cnm aramıza hosgeldin öncelikle hayırlı ugurlu olsun inş:Saruboceq:
darısı başıma :asigim:

Bişe başta nasılsa sondada öyle olur buna inan bence tepkini ortaya koy cünkü öyle savsaklancak bişi degil tabiki herseyin olcak hemde zamanında ama malesef bunu cok meraklı diye anlayanlarda oluyo olmuyo degil kolay gelsin cnm yerimseniben

kızlar sultanla görüştüm.
''cok selam söle topictekilere beni mirah etmesingler, mapishane bitiyor az kaldi, sayili gün cabih gecer'' dedi. yarın dönüyor aramıza tatlışş.

oyyy oyyy sultanımdan haber varmış :roflol: Şeniz
GAF ve böcüğüm sultan size şöyle diyor:
cok haksizliga ugradim, gelecem hasretlik bitecek az daha sabredin

hasretle bekliyoz sultanımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…