Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ve zevkle okuyorm yazılanları
bende katılmk ıstedm aranıza bende cuma gunu gorucuye cıktım en sonunda cok sorunlardan sonra 4 yılın ardından.Babası hastaymıs dıye gelmedı babasını temsılen amcaları geldi.Herneyse bayramın 4.gününe gun alındı nişan için kendi aramızda olcak Allahın izniyle tabi bi sorun çıkmazsa...Dünde diyorum ben çalışıyorum nişan için alışveiş ne zamn yapılcak ona gore ızın alcam fazla zamanımız yok dıyorum.Bana diyo merat etme alışveiş kalmaz gibisinden lafı ağzıma tıkadı acayip moralım bozuldu.Ne yaptıgını anlamıyorum.Annesıde goruselım ararım dıo.Hadı bıdaha ses soluk kesiliyo.Bundan bişey anlamadım.Ne heyecanımı yasayabılıyorum ne sevincimi.Kusura bakmayın biraz başınızı ağrıttım.Ama ne düşünüceğimi bilmediğimden yazmak istedim.
Kızlar ben geldim
Gamzecim aramıza hoş geldin allah tamamına erdirsin canım takma kafana yoluna girer herşey biz kızlar heves ediyoruz bu nişan söz durumlarında herşey kusursuz olsun istiyoruz o yüzden karşı taraftan gelen en ufak bi söz yada haraketten kırılıp üzülebiliyoruz ama emin ol hepsi geçici bizde nişanlımla çok yedik birbirimizi :jeyyar: ama nişan günü birbirimizi ilk kez görüyo gibiydik :asigim: sıkma canını sakın herşey yoluna girer aslında kayınvalidenin anneni arayıp konuşması lazım ama seninde kayınvalidenle iletişimin iyiyse sende konuşabilirsin bence :teselli:
hoşgeldin GAF:1hug:nasılsınnn
ok canım ama bizi ihmal edip merekte bırakma:1rolleyes:Teşekkür ederim kızlar
Çalıştığım için pek yazamıyorum kusura bakmazsın inşş.
Yorumlarınızı fazlasıyla ciddiye alıp ona göre hareket edicem
Bakalım nolucak sizede burdan yazarım neler olduğunu
napiyim canım dersim bitmek üzere:teytey:
bugün tören vardı çok yoruldum.biraz dinlenmek istiyorum:icecream:
napiyim canım dersim bitmek üzere:teytey:
bugün tören vardı çok yoruldum.biraz dinlenmek istiyorum:icecream:
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ve zevkle okuyorm yazılanları
bende katılmk ıstedm aranıza bende cuma gunu gorucuye cıktım en sonunda cok sorunlardan sonra 4 yılın ardından.Babası hastaymıs dıye gelmedı babasını temsılen amcaları geldi.Herneyse bayramın 4.gününe gun alındı nişan için kendi aramızda olcak Allahın izniyle tabi bi sorun çıkmazsa...Dünde diyorum ben çalışıyorum nişan için alışveiş ne zamn yapılcak ona gore ızın alcam fazla zamanımız yok dıyorum.Bana diyo merat etme alışveiş kalmaz gibisinden lafı ağzıma tıkadı acayip moralım bozuldu.Ne yaptıgını anlamıyorum.Annesıde goruselım ararım dıo.Hadı bıdaha ses soluk kesiliyo.Bundan bişey anlamadım.Ne heyecanımı yasayabılıyorum ne sevincimi.Kusura bakmayın biraz başınızı ağrıttım.Ama ne düşünüceğimi bilmediğimden yazmak istedim.
Teşekkür ederim arkadaşım.İlk başta şunu söylemk istiyorum.Burda gerçekten çok güzel bi paylaşım var. İnşallah herşey yolunda gider burdan paylaşmak isterim.Bu akşam konusucam kendısıyle baktım olmuyo haftaya annesınımı arasam konussam ama cok meraklıymıs gıbı olmakta ıstemıyorum.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah herşeyin
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.İnanılmaz cesaret veriyorsunuz ya.Aslında çok haklısınız.Ama insan onların aramasını bekliyo evet konuscam onunla baktım aynı bıkac gun sonrada annesını arar konusurum.Kafamda soru işaretlerı kalmasındansa boyle yapmak daha mantıklı.
Sizlerle tanışmakta çok güzel bilseydim bu kadar oturup kara kara düşüneceğime burdan paylaşsaymışım bu kadar takmazdım heraldehihoyyyt
h geldın gayfem gozum yolda kaldıydı bu sultan neden ban yedı gene be ben bılıyom ama neysem gelınce acıklasın sultan of kapsama alanı dışı
hoşbuldum canım. konuyu geyiğe çevirir çevirir ban yerkaydirigubbakcemile3
sultan of kapsama alanı dışı
sultan of ban
:roflol:
GAF ve böcüğüm sultan size şöyle diyor:
cok haksizliga ugradim, gelecem hasretlik bitecek az daha sabredin
merhaba cnm aramıza hosgeldin öncelikle hayırlı ugurlu olsun inş:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ve zevkle okuyorm yazılanları
Teşekkür ederim arkadaşım.İlk başta şunu söylemk istiyorum.Burda gerçekten çok güzel bi paylaşım var. İnşallah herşey yolunda gider burdan paylaşmak isterim.Bu akşam konusucam kendısıyle baktım olmuyo haftaya annesınımı arasam konussam ama cok meraklıymıs gıbı olmakta ıstemıyorum.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah herşeyin
kızlar sultanla görüştüm.
''cok selam söle topictekilerebeni mirah etmesingler, mapishane bitiyor az kaldi, sayili gün cabih gecer'' dedi. yarın dönüyor aramıza tatlışş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?