Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bayramlar bacularrr, ben de 2oo9-2o1o'da muradına ermek isteyenlerdenim![]()
Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, ailelerimizle mutlu bayramlar a.s.
iyi bayramlar bacularrr, ben de 2oo9-2o1o'da muradına ermek isteyenlerdenim![]()
Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, ailelerimizle mutlu bayramlar a.s.
hcr35 canim benim hosgeldin aramiza :) cok mutlu oldum, bundan sonra bizimlesin tamam miii
hoşgeldin canım:1hug:
hayırlısı olsun inşallah .Allah tamamına erdirsin.:Saruboceq:
seni bi yerden gözüm ısırıyo sanırım diyet topiğinden:jeyyar:
çaktırma bacumAllah hepimize hayırlı şeyleri nasip etsin a.s.
ben çaktım bılem ama az kalmış hadı gayret bende 4 kılo almışım cokk sevındımsositososito aşkım daha cok sevındı:asigim:
ben çaktım bılem ama az kalmış hadı gayret bende 4 kılo almışım cokk sevındımsositososito aşkım daha cok sevındı:asigim:
anladın sen onu tmyy cim:jeyyar::jeyyar::roflol:aşkın niye sevindi kıııızzz:jeyyar::jeyyar: