• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

996984jas643bo97.gif
iyi bayramlar bacularrr, ben de 2oo9-2o1o'da muradına ermek isteyenlerdenim :utangac:

Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, ailelerimizle mutlu bayramlar a.s.

''Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile ''

996984jas643bo97.gif
iyi bayramlar bacularrr, ben de 2oo9-2o1o'da muradına ermek isteyenlerdenim :utangac:

Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın, ailelerimizle mutlu bayramlar a.s.

h geldın a.s. ana ablamın adaşı senı :1closedeyes: ayy kımsecıkler yok topıcte askımı beklıyorum oda bı acamadı msn bee ofoff:delphin:

benımkısı hastaymış ayağa kalkcak halı yokmuş zatı sbhta demışti ahh aşkım ahh yanında olsaydım keşkem ben senı iyi ederdım:jeyyar:
offf bugünde bı yere çıkamadım mısafrler geldı ama daha akrabaların yarısı gelmedı yarın nere gtsemkı yalnızda gıdılmezki:delphin:

Yeni geldim isten canlarim, acayip uykum var , uykumu alamiyom hic
malum, uyku bakaniyim, bana daha cok uyku lazim :)
1-2 saat uyup gelirim sonra görüsrüz öptüm
yeni arkadasim hosgeldin aramiza

996984jas643bo97.gif

hoşgeldin canım:1hug:
hayırlısı olsun inşallah .Allah tamamına erdirsin.:Saruboceq:
seni bi yerden gözüm ısırıyo sanırım diyet topiğinden:jeyyar:

Canım benim ne güzel :1hug:

Beni de dün erkek arkadaşımın annesi aradı, ayy nasıl utandım kadını benim aramam lazımdı, o büyük olarak aradı. Anneme söyledim, arama sen ağırdan sat kendini dedi :jeyyar:

Back
X