Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bisi demedim sana tamam mi caktirma sakinkaydirigubbakcemile2
selam kızlarr bugün isuranın sözü var değilmi inşallah güzel gecer bu akşam.. benimde yarınn... :))))
isuraaa çabul ol bacım gelde anlat banaDD
annem herkeslerin sözü war ben kaldım görüyon muu((
ayy 2009 da görücüye çıkçak olan şekerler burda toplanıyomuşşş bayramda geldi sewgilim wee yılbaşından sonra geliceklermiş istemeyeehihoyyyt ayyy kayınwalidem şimdiden bana künye göndermiş doğum günüm için sewiyo beni sewiyooo:icecream:çok heyanlandımm ay rejime başlayıp kendime çekidüzen wermem lazım yaaaaaa
slm kızlr sıze gelemedım bugun cok uzgunum :çok üzgünüm:receteme anlattım az
yenı gelenler h gelmısler cok cnm sıkkın cokkk ınş duzelcekk
Sultan'a yaptirayim deme.. o kesenin ne oldugunu bile bilmiyor :roflol::roflol:
kese neyyyyyy ay kahvekoligim simdi burda olacakti :roflol::roflol:
kahvekoligim canim cicim bitanem oram buram nerelerdesin giz sennnnnnnnnnnn :1shok::1shok:
recetemle ben seni acaip merak ettik g.tössssss :mymeka:
:teselli:
hoşgeldin canımma.s.ayy 2009 da görücüye çıkçak olan şekerler burda toplanıyomuşşş bayramda geldi sewgilim wee yılbaşından sonra geliceklermiş istemeyeehihoyyyt ayyy kayınwalidem şimdiden bana künye göndermiş doğum günüm için sewiyo beni sewiyooo:icecream:çok heyanlandımm ay rejime başlayıp kendime çekidüzen wermem lazım yaaaaaa
hoşgeldin kahvekoliğimmŞeniz
işte geldim burdayım.
ben bu işte ustayımmlülülülülülü
slm kızlarvelved olsun 3 günüde şükür ben napım:teselli:
abım netın fişini kestığı için gıremıyorum ayrıntıları anlatmaya gerek bıle yok allah büyük
kendınıze cok ı bakın ptesı işyerımden yazarım artık
selam kızlarr bugün isuranın sözü var değilmi inşallah güzel gecer bu akşam.. benimde yarınn... :))))
isuraaa çabul ol bacım gelde anlat banaDD
ayyy geldim cnm yaa ama geç oldu biras :) sen de sözlenmiş bulunuyosun ben bunları yazarken.. nasıl geçti inşallah çok güzel bi gece geçirmişindir benim gibi.. ben atlattım bitti ohhhh rahatladım valla he dünya varmışşşşş :))) zaten pek bişey yapmadım bi tek kahve dağıttım çikolata dağıttım yüzük takıldı.. o kadar bizde gelin bişey yapmazmış çay börek çörekleri diğer gençler dağıttı hep rahattı bnm için bayaa.. damatı bnm yanıma oturttular yüzükten sonra bolbol onla konuştuk çok güzeldiii :))))hihoyyyt