• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

selam kızlarr bugün isuranın sözü var değilmi inşallah güzel gecer bu akşam.. benimde yarınn... :))))

isuraaa çabul ol bacım gelde anlat bana :D:DDD

ben bisi demedim sana tamam mi caktirma sakin kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2

anam ben yokken arkamdan is cevrilmis , sasiriyorummmmm :1shok: :mymeka:

kese ney ? CADIARZU

:roflol::roflol:

selam kızlarr bugün isuranın sözü var değilmi inşallah güzel gecer bu akşam.. benimde yarınn... :))))

aaa ölemi giz bugunmuydu o, ay insallah hersey iyi gider, miraklandim bak fisfisfis

annem herkeslerin sözü war ben kaldım görüyon muu :(((

bosver bacim bende kaldim :1rolleyes:
yarinda arkadasimin nisani var :smiley-cool:

ayy 2009 da görücüye çıkçak olan şekerler burda toplanıyomuşşş bayramda geldi sewgilim wee yılbaşından sonra geliceklermiş istemeyeehihoyyyt ayyy kayınwalidem şimdiden bana künye göndermiş doğum günüm için sewiyo beni sewiyooo:icecream:çok heyanlandımm ay rejime başlayıp kendime çekidüzen wermem lazım yaaaaaa

ayy 2009 da görücüye çıkçak olan şekerler burda toplanıyomuşşş bayramda geldi sewgilim wee yılbaşından sonra geliceklermiş istemeyeehihoyyyt ayyy kayınwalidem şimdiden bana künye göndermiş doğum günüm için sewiyo beni sewiyooo:icecream:çok heyanlandımm ay rejime başlayıp kendime çekidüzen wermem lazım yaaaaaa

ay ay canim hosgeldin aramiza kizzŞeniz
bak seninde az kalmis kiz surda yilbasina ne kaldiki :1shok:
hadi bakam hayirlisi :icecream:

slm kızlr sıze gelemedım bugun cok uzgunum :çok üzgünüm:receteme anlattım az
yenı gelenler h gelmısler cok cnm sıkkın cokkk ınş duzelcekk

ben geldiiiiiimmmmmmhihoyyyt
geçen bayramda biliyosunuz tatsızlıklardan dolayı odama kapanmıştım. bekar geçirdiğim son bayram olacağı için(Allah izin verirse tabi) kalbini kırdığım herkese kendimi affettirmeye çalıştım, ziyaretlere gittim, uzaktakileri aradım. yorucu ama güzel bi bayram yaşadık ailemle.
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler. bi selam verip gidenlerden olmazlar umarımkaydirigubbakcemile3

Sultan'a yaptirayim deme.. o kesenin ne oldugunu bile bilmiyor :roflol::roflol:

kese neyyyyyy ay kahvekoligim simdi burda olacakti :roflol::roflol:

anamm koptum bak şimdi yine. kese ney CADIARZU?

noldu sana böcüğüm?:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
SELAM kıslarrrrrrrrrr ve işte sonunda bende geldimmmmmmmm:sm_cool:
Hepinizi cok özledim güzellerima.s. Şeniz
Aşkım gitti dün akşam cok güzel dolu dolu 3 gün gecirdik yerimseniben
Dün biraz üzgündüm gitti diyee durgun keyifsizdim ama olsun gectiii sositososito

kahvekoligim canim cicim bitanem oram buram nerelerdesin giz sennnnnnnnnnnn :1shok::1shok:
recetemle ben seni acaip merak ettik g.tössssss :mymeka:
:teselli:

hoşgeldin canımma.s.

ahh böcük sana bu yapılanlar karşılıksız kalmiycak:mymeka:Çok üzgünüm çoook:oklava:

işte geldim burdayım.
ben bu işte ustayımmlülülülülülü

hoşgeldin kahvekoliğimmŞeniz

slm kızlarkaydirigubbakcemile4 velved olsun 3 günüde şükür ben napım:teselli:
abım netın fişini kestığı için gıremıyorum ayrıntıları anlatmaya gerek bıle yok allah büyük:delphin:

kendınıze cok ı bakın ptesı işyerımden yazarım artık

slm kızlarkaydirigubbakcemile4 velved olsun 3 günüde şükür ben napım:teselli:
abım netın fişini kestığı için gıremıyorum ayrıntıları anlatmaya gerek bıle yok allah büyük:delphin:

kendınıze cok ı bakın ptesı işyerımden yazarım artık

çok takıldığımda annem de fişleri kesicem der bana. kardeşler arasında normaldir böyle şeyler. üzülme, biz de abinin fişini keseriz alırız öcünüÇok üzgünüm çoook

selam kıslarrrrrrrrrr...
böcügüm hg yawrı nirdesin sana yapılanı okudum biliyom heee
hacer bacım sende hg aramıza

ayyy geldim cnm yaa ama geç oldu biras :) sen de sözlenmiş bulunuyosun ben bunları yazarken.. nasıl geçti inşallah çok güzel bi gece geçirmişindir benim gibi.. ben atlattım bitti ohhhh rahatladım valla he dünya varmışşşşş :))) zaten pek bişey yapmadım bi tek kahve dağıttım çikolata dağıttım yüzük takıldı.. o kadar bizde gelin bişey yapmazmış çay börek çörekleri diğer gençler dağıttı hep rahattı bnm için bayaa.. damatı bnm yanıma oturttular yüzükten sonra bolbol onla konuştuk çok güzeldiii :))))hihoyyyt

ayyy geldim cnm yaa ama geç oldu biras :) sen de sözlenmiş bulunuyosun ben bunları yazarken.. nasıl geçti inşallah çok güzel bi gece geçirmişindir benim gibi.. ben atlattım bitti ohhhh rahatladım valla he dünya varmışşşşş :))) zaten pek bişey yapmadım bi tek kahve dağıttım çikolata dağıttım yüzük takıldı.. o kadar bizde gelin bişey yapmazmış çay börek çörekleri diğer gençler dağıttı hep rahattı bnm için bayaa.. damatı bnm yanıma oturttular yüzükten sonra bolbol onla konuştuk çok güzeldiii :))))hihoyyyt

Canım hayırlı ugurlu olsun inş Allah tamamına erdirsin :1hug:
Darısı benim ve diger bekarların basına inş:Saruboceq:

Back
X