Z
zynpp
Ziyaretçi
saol bitanem sen de inşallah :1hug:
düğün bu yaz mayısın 24unde inşallah
senin ki ne zaman canım
meraba kızlar nasılsınız....
canım benim düğünde temmuzun başında hayırlısıyla inşallah...:asigim::1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol bitanem sen de inşallah :1hug:
düğün bu yaz mayısın 24unde inşallah
senin ki ne zaman canım
Kızlar merhaba nasılsınız ben çok iyiyimm:)
Dün herşey çok güzeldi beklediğimden çok daha iyi geçti çok mutluyum çooookkhihoyyyt:sm_cool:
bizdede beyaz eşyaları full erkek alır ama mutfağın içindekileri kız isterse alıyor. gerçi kim isterki almak-tatlicadiarzu- 5 ay sonra düğünüm var ( Allah izin verirse) çöpüm yok çöpümm. ve var ya aklıma bile gelmiyor. burdan alsam konyaya gidene kadar zaten kırılıp dökülecek. dantel mantel sevmem zaten. ev düzmeye gittiğimizde herşeyi hallederiz diyo bizimkiler. ama çok tuhaf içimde hiç çeyiz hevesi falan yok.gunaydın kızlar
bugun üstume gelmen moral 0 zatı dun yenıldık![]()
of poff afra tafra
nan bızde onları kız alır her yerın ayrı bı adetı var nede olsa bızde erkek yemek odası buzdolabı tv halılar perdeler altınlar derken bunları yapar
kızda yatak odası dedım beyaz esyalar falan :1closedeyes: para bırıktıremem neden mı hayatımda tam para bırıktrme moduna gectım hep elımden bı bahane ıle alındı en son ablama hacız geldı gıttı 4bın ytl o bakımdan ustune su içtım ondan once abım evlendı gene tukendı yanı bana yalan gelıyo bankalarada asla guvenmıyom suanda bankada az bıraz param var 4 bılesık aldım sımdıde takstlen beyazesyamı alcam:1closedeyes: ne modası gecer nede garantısı cunku tanıdık olduğu için kurulduğu anda grantı baslatcm
bende öptüm iyi çalış başımıza bi hans bulmadan gel bu akşam da eve.böcük ozaman sen baya milyardersin, yani bukadar cok alabildigine göre, baya iyi kazaniyosun demek. CADIARZU
bahsettigine göre sanirim 3 milyar en az kazaniyon dimi:1rolleyes:
neyse ya
kizlar hic vaktm yok :1no2:. ben simdi hemen hazirlancam ise gitcem,
recetem ve kahvekoligim aksama görüsürk asklarim öptüm sizi
3 mılyar mı :roflol: ben buna gıcımlarn gulerım anacım kız ben o 3bın ytl anca 2025te alırım herhal suankı maasım .... ytl:
Böcükk bak değiştirdim ruh halimi valla 3 saat falan durdu nasıl geçti anlamadım vakit konuştuk baya sohbet ettik havadan sudan çok sıcak kanlı biri ben sevdim galiba onu
Velved inşallah canım darısı başınıza hiç beklemediğin bi anda olaylar gelişiyor valla annesi sordu ne yapacağız şimdi birden kaldım böyle herşeye bir adım daha yaklaştığımı hissettim beklediğim an geliyordu bakalım haber bekliyorlar sonrada babasıyla gelecekler iştee ayyyy çok heyecanlı ve güzel Rabbim hepinize yaşatsın ne diyim kızlarr seviyorum sizleri hatta saçmalayayım biraznaniknanikyeşili doğayı güneşi böceği çiçeği heheheheeee bide aşkımııııııkaydirigubbakcemile2:asigim:
bizdede beyaz eşyaları full erkek alır ama mutfağın içindekileri kız isterse alıyor. gerçi kim isterki almak-tatlicadiarzu- 5 ay sonra düğünüm var ( Allah izin verirse) çöpüm yok çöpümm. ve var ya aklıma bile gelmiyor. burdan alsam konyaya gidene kadar zaten kırılıp dökülecek. dantel mantel sevmem zaten. ev düzmeye gittiğimizde herşeyi hallederiz diyo bizimkiler. ama çok tuhaf içimde hiç çeyiz hevesi falan yok.
:1shok: ınanmıyorum 5 ay sonra mı bılyon demı bende askımlan evlenırsem kayserıye gtcem kırılma korkusu hıc yok kısmetse bıseycık olmas ama sana cok şaştım nan bende bı heveskı sorma hatta 300ytl ayda takst oduycem beyaz esyaya kalan parayla ne alsam dıom![]()
Böcükk bak değiştirdim ruh halimi valla 3 saat falan durdu nasıl geçti anlamadım vakit konuştuk baya sohbet ettik havadan sudan çok sıcak kanlı biri ben sevdim galiba onu
Velved inşallah canım darısı başınıza hiç beklemediğin bi anda olaylar gelişiyor valla annesi sordu ne yapacağız şimdi birden kaldım böyle herşeye bir adım daha yaklaştığımı hissettim beklediğim an geliyordu bakalım haber bekliyorlar sonrada babasıyla gelecekler iştee ayyyy çok heyecanlı ve güzel Rabbim hepinize yaşatsın ne diyim kızlarr seviyorum sizleri hatta saçmalayayım biraznaniknanikyeşili doğayı güneşi böceği çiçeği heheheheeee bide aşkımııııııkaydirigubbakcemile2:asigim:
maaşı mı yazmak ıstemıyorum ama asla cok para almıyorum 1000 ytl bıle deıl 800 hıc deıl sen gerısını düşün artık ve ben bu kadr az parayla hem farutaları oduyom 100ytl taksıtım var(tac nevresım 2dene ve days ın colours almıstım)ve bılesık aldım vee beyaz esya alcam ve yatak odamı alcam ve dantellerımı sardrcam tahmınen 2000ytl ve.....
bizdede beyaz eşyaları full erkek alır ama mutfağın içindekileri kız isterse alıyor. gerçi kim isterki almak-tatlicadiarzu- 5 ay sonra düğünüm var ( Allah izin verirse) çöpüm yok çöpümm. ve var ya aklıma bile gelmiyor. burdan alsam konyaya gidene kadar zaten kırılıp dökülecek. dantel mantel sevmem zaten. ev düzmeye gittiğimizde herşeyi hallederiz diyo bizimkiler. ama çok tuhaf içimde hiç çeyiz hevesi falan yok.
:1shok: ınanmıyorum 5 ay sonra mı bılyon demı bende askımlan evlenırsem kayserıye gtcem kırılma korkusu hıc yok kısmetse bıseycık olmas ama sana cok şaştım nan bende bı heveskı sorma hatta 300ytl ayda takst oduycem beyaz esyaya kalan parayla ne alsam dıom![]()
ne bileyim küçüklükten beri hiç heves etmem böyle şeylere. mesala çeyiz topiğine bakıyorum tuzluk almış koymuş birisi, yani tuzluk bu ayol olsa ne olmasa ne? bana büyütülüyor gibi geliyor.
kalan parayla yemeğe çıkarız yerimseniben
ohh be sonunda ı hadı gözun aydın kulakların niğde-tatlicadiarzu- uyy benım kaynanama ısınamazsam asla evlenmem aıle cok onemlı bende :1closedeyes:
Böcük büyük konuşma :mymeka:
Günaydın kızlar!!!
Böcük Allah seni ne etmesin sırnaşık şeysırnaşık şey evet aile önemli gerçekten ama bir yere kadar sevdiceğinle anlaştıktan sonra gerisini boşver gitsin.
Velved aşk mı bu farklı birşey olsa gerek hiç böyle olmamıştım tarifini yapın lütfennnnn-tatlicadiarzu-
Tünaydınnnnn kıslarrrrrrrr.......
Ayfa seviyosun seviliyosun cnm daha nolsun sevdiceginede kavusuyosun inş
Böcügüm ailede cok önemli evet cnm
uyy canm cıkılıyoo![]()
canım sıkılıyo demek istedi velvedcim.
benim de canım cıkılıyo:)