• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Kızlar merhaba nasılsınız ben çok iyiyimm:)
Dün herşey çok güzeldi beklediğimden çok daha iyi geçti çok mutluyum çooookkhihoyyyt:sm_cool:

merhaba cnm hg a.s.
cok sevindim seninda adına herseyin güzel gecmesine:1hug:
darısı bana inş bende derim böyle:asigim:

gunaydın kızlar
bugun üstume gelmen moral 0 zatı dun yenıldık:delphin:
of poff afra tafra :delphin:
nan bızde onları kız alır her yerın ayrı bı adetı var nede olsa bızde erkek yemek odası buzdolabı tv halılar perdeler altınlar derken bunları yapar
kızda yatak odası dedım beyaz esyalar falan :1closedeyes: para bırıktıremem neden mı hayatımda tam para bırıktrme moduna gectım hep elımden bı bahane ıle alındı en son ablama hacız geldı gıttı 4bın ytl o bakımdan ustune su içtım ondan once abım evlendı gene tukendı yanı bana yalan gelıyo bankalarada asla guvenmıyom suanda bankada az bıraz param var 4 bılesık aldım sımdıde takstlen beyazesyamı alcam:1closedeyes: ne modası gecer nede garantısı cunku tanıdık olduğu için kurulduğu anda grantı baslatcm
bizdede beyaz eşyaları full erkek alır ama mutfağın içindekileri kız isterse alıyor. gerçi kim isterki almak-tatlicadiarzu- 5 ay sonra düğünüm var ( Allah izin verirse) çöpüm yok çöpümm. ve var ya aklıma bile gelmiyor. burdan alsam konyaya gidene kadar zaten kırılıp dökülecek. dantel mantel sevmem zaten. ev düzmeye gittiğimizde herşeyi hallederiz diyo bizimkiler. ama çok tuhaf içimde hiç çeyiz hevesi falan yok.

böcük ozaman sen baya milyardersin, yani bukadar cok alabildigine göre, baya iyi kazaniyosun demek. CADIARZU
bahsettigine göre sanirim 3 milyar en az kazaniyon dimi:1rolleyes:
neyse ya

kizlar hic vaktm yok :1no2:. ben simdi hemen hazirlancam ise gitcem,kaydirigubbakcemile4
recetem ve kahvekoligim aksama görüsürk asklarim öptüm sizi
bende öptüm iyi çalış başımıza bi hans bulmadan gel bu akşam da eve.

3 mılyar mı :roflol: ben buna gıcımlarn gulerım anacım kız ben o 3bın ytl anca 2025te alırım herhal suankı maasım .... ytl:

ben göremedim kaç yaa?? çok merak ediyorum gerçekten kız.

Böcükk bak değiştirdim ruh halimi valla 3 saat falan durdu nasıl geçti anlamadım vakit konuştuk baya sohbet ettik havadan sudan çok sıcak kanlı biri ben sevdim galiba onu:utangac:

Velved inşallah canım darısı başınıza hiç beklemediğin bi anda olaylar gelişiyor valla annesi sordu ne yapacağız şimdi birden kaldım böyle herşeye bir adım daha yaklaştığımı hissettim beklediğim an geliyordu bakalım haber bekliyorlar sonrada babasıyla gelecekler iştee ayyyy çok heyecanlı ve güzel Rabbim hepinize yaşatsın ne diyim kızlarr seviyorum sizleri hatta saçmalayayım biraznaniknanikyeşili doğayı güneşi böceği çiçeği heheheheeee bide aşkımııııııkaydirigubbakcemile2:asigim:

Böcükk bak değiştirdim ruh halimi valla 3 saat falan durdu nasıl geçti anlamadım vakit konuştuk baya sohbet ettik havadan sudan çok sıcak kanlı biri ben sevdim galiba onu:utangac:

Velved inşallah canım darısı başınıza hiç beklemediğin bi anda olaylar gelişiyor valla annesi sordu ne yapacağız şimdi birden kaldım böyle herşeye bir adım daha yaklaştığımı hissettim beklediğim an geliyordu bakalım haber bekliyorlar sonrada babasıyla gelecekler iştee ayyyy çok heyecanlı ve güzel Rabbim hepinize yaşatsın ne diyim kızlarr seviyorum sizleri hatta saçmalayayım biraznaniknanikyeşili doğayı güneşi böceği çiçeği heheheheeee bide aşkımııııııkaydirigubbakcemile2:asigim:

işte aşk bu :asigim:
herseyi sevmekk herseye sevgiyle bakmakkkkk:lepi:

bizdede beyaz eşyaları full erkek alır ama mutfağın içindekileri kız isterse alıyor. gerçi kim isterki almak-tatlicadiarzu- 5 ay sonra düğünüm var ( Allah izin verirse) çöpüm yok çöpümm. ve var ya aklıma bile gelmiyor. burdan alsam konyaya gidene kadar zaten kırılıp dökülecek. dantel mantel sevmem zaten. ev düzmeye gittiğimizde herşeyi hallederiz diyo bizimkiler. ama çok tuhaf içimde hiç çeyiz hevesi falan yok.

:1shok: ınanmıyorum 5 ay sonra mı bılyon demı bende askımlan evlenırsem kayserıye gtcem kırılma korkusu hıc yok kısmetse bıseycık olmas ama sana cok şaştım nan bende bı heveskı sorma hatta 300ytl ayda takst oduycem beyaz esyaya kalan parayla ne alsam dıom:delphin:

maaşı mı yazmak ıstemıyorum ama asla cok para almıyorum 1000 ytl bıle deıl 800 hıc deıl sen gerısını düşün artık ve ben bu kadr az parayla hem farutaları oduyom 100ytl taksıtım var(tac nevresım 2dene ve days ın colours almıstım)ve bılesık aldım vee beyaz esya alcam ve yatak odamı alcam ve dantellerımı sardrcam tahmınen 2000ytl ve.....

ohh be sonunda ı hadı gözun aydın kulakların niğde-tatlicadiarzu- uyy benım kaynanama ısınamazsam asla evlenmem aıle cok onemlı bende :1closedeyes:

maaşı mı yazmak ıstemıyorum ama asla cok para almıyorum 1000 ytl bıle deıl 800 hıc deıl sen gerısını düşün artık ve ben bu kadr az parayla hem farutaları oduyom 100ytl taksıtım var(tac nevresım 2dene ve days ın colours almıstım)ve bılesık aldım vee beyaz esya alcam ve yatak odamı alcam ve dantellerımı sardrcam tahmınen 2000ytl ve.....

paran bereketli o zaman öyle derler ya. bişey sorcam dantel sardırmak ne demek?

:1shok: ınanmıyorum 5 ay sonra mı bılyon demı bende askımlan evlenırsem kayserıye gtcem kırılma korkusu hıc yok kısmetse bıseycık olmas ama sana cok şaştım nan bende bı heveskı sorma hatta 300ytl ayda takst oduycem beyaz esyaya kalan parayla ne alsam dıom:delphin:

ne bileyim küçüklükten beri hiç heves etmem böyle şeylere. mesala çeyiz topiğine bakıyorum tuzluk almış koymuş birisi, yani tuzluk bu ayol olsa ne olmasa ne? bana büyütülüyor gibi geliyor.
kalan parayla yemeğe çıkarız yerimseniben

Böcük büyük konuşma :mymeka:

ben buyuk konuşmam ama aılesıyle anlaşılamayan bı evlılığın yürüycene hıc ama hıc ınanmıyorum cnm ılk başlarda olur gıbı olsada asla olmas buna gercekcılık denır
kahvekolık olur cnm ben tavukşiş ve çiğköfte hastasıyım sen ne alırsın ısmarlarım sorun deıl:1closedeyes: bu zmnda bereketlı mı kaldı yawrum kullanma kılavuzu var bende paranınkaydirigubbakcemile3 ayy ınsnlar farklı seylerden mutlu oluyo ben hıc tek başına tuzluk koymadımda kafama taş geldı kanımca bende cok koyarım ceyıs resımlerınıde :delphin:

Günaydın kızlar!!!

Böcük Allah seni ne etmesin sırnaşık şeysırnaşık şey evet aile önemli gerçekten ama bir yere kadar sevdiceğinle anlaştıktan sonra gerisini boşver gitsin.

Velved aşk mı bu farklı birşey olsa gerek hiç böyle olmamıştım tarifini yapın lütfennnnn-tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar!!!

Böcük Allah seni ne etmesin sırnaşık şeysırnaşık şey evet aile önemli gerçekten ama bir yere kadar sevdiceğinle anlaştıktan sonra gerisini boşver gitsin.

Velved aşk mı bu farklı birşey olsa gerek hiç böyle olmamıştım tarifini yapın lütfennnnn-tatlicadiarzu-

evlılık mantık işi bende sevgı tabııkı cok onemlı ama şunu unutmamak lazımkı aıle daha önemlı ılk başta erkek senı sevyom öluyom geberıyom der sonra aılesı senı sevmez bı kac ay gecer aılesını dınlemeye başlar benım göruşum bu ha benı sevmeyen olmadı hıc:jeyyar: sözlumun babası annesı bız ayrıldık hala ağlaıyolar yanı sen düşün rabbım ı ınsanlarla karşılastrsın:Saruboceq:

Tünaydınnnnn kıslarrrrrrrr.......
Ayfa seviyosun seviliyosun cnm daha nolsun sevdiceginede kavusuyosun inş
Böcügüm ailede cok önemli evet cnm

yoksa cnm sıkılıyo mu demek istedin kıssssss :uhm:
tut ucundan nereye cekersen cekk öyle bir laf ettin ki :roflol::roflol:

canım sıkılıyo demek istedi velvedcim.
benim de canım cıkılıyo:)

cok işim var deyip gitti dedim yaa canı cıktıı yada canı sıkıldı bunun:roflol::roflol:
canım sıkılıyo ya daha cok benziyo evet cnm haklısın a.s.
benimde cıkılıyo yawww .....kaydirigubbakcemile3

Back
X