• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Kızlar biliyorum vukaatlıyım uzun zaman yok oldum ortadan beni affedebilecekmisinizzz senağlama konularda nerde kaldınız bilmiyorum ama baya sayfa atlamış ben bunları belkide bir haftada anca bitiririm ama böcüğüm ve velvedim bana özet geçer dimi yerimseniben
Bu arada canım arkadaşım velvedimide verdik allah mesut etsin ömür boyu mutlu ol inşallahh a.s.

velved'cim hayirli olsun... zaten daha öncede biliyordum dimi :))

Gafffff sen nerelerdeydin yaaaaa:çok üzgünüm:hihoyyythihoyyyt

gizlar nabersinizzzzzz
ben acaip yorgunum, isten gelmistim 1 saat uyudum hemen kalkip sürücü kursuna gittim, simdi geldim :S

velved'cim hayirli olsun... zaten daha öncede biliyordum dimi :))
Gafffff sen nerelerdeydin yaaaaa:çok üzgünüm:hihoyyythihoyyyt

tşkler recetem amin cnm inş
Kızlar biliyorum vukaatlıyım uzun zaman yok oldum ortadan beni affedebilecekmisinizzz senağlama konularda nerde kaldınız bilmiyorum ama baya sayfa atlamış ben bunları belkide bir haftada anca bitiririm ama böcüğüm ve velvedim bana özet geçer dimi yerimseniben
Bu arada canım arkadaşım velvedimide verdik allah mesut etsin ömür boyu mutlu ol inşallahh a.s.

amin inş cnm tşkler
kıss verilmedim daha dur hele gelsin bir bakalım nolcak isteme olcak tekrar ve en büyük en sonyerimseniben
öyle bir istemeyle kıs verilmez bizde hem ben kararımı dicem hemde arastıralım sorusturalım hele konusalım bakalım nolcak hayırlısı olur inş:Saruboceq:

günaydınlar:kahve:
GAFım h geldın nerdesın nan barı onu deseydın özet gececek onemlı bısey yok
velvedı verdık say sultanın kardeşı gıttı sultan kaldı evde ama olur mu kuzenı varmış enıste beyın sultanada onu yapcakmış
sultan her gun gelır ayy cok yorgunum uykum var yazar ve gıder:roflol: başka bısey yok

Günaydın kıslarrrrrrrrr.........
GAF ım böcük kısaca özet gecmiş cnm baska bişe yok
Böcügüm Şeniz

velved nişan düğün nezaman tatlım??? bizide davet edersin artıkın:)

tmmycim canım hayırlısı olsun inş kısmet........
eger olursa verilirsem:utangac:
sanırım mart nisan gibi nişan yazada dügün olcakyerimseniben
tabikiii davetlisin güzelim a.s.

günaydın hoşşikler!

n1p5l5.jpg

laa velved masallah ne bu hız nan hemen bana kuzen mı kardes mı neyse ondan bul anlastık senlen
tmyy sankı gtcende sen benım nışanıma gel gelmesende altınımı yolla yeter
gunyadın mı kahve aksam oldu tembel gelın kalk(kaynana smıley):roflol:

tünaydın kahvem hg cnm Şeniz
ayyy ne cok benzemiş o dilber halaya öylee:roflol:
böcükk evet balım cok hızlandıkk birden bende anlamadım kısmet işteeyerimseniben
dur bakalım nolcak hayırlısı inş:Saruboceq:
sanada bakınıyom yawrıı aklımdasın :1rolleyes:

laa velved masallah ne bu hız nan hemen bana kuzen mı kardes mı neyse ondan bul anlastık senlen
tmyy sankı gtcende sen benım nışanıma gel gelmesende altınımı yolla yeter
gunyadın mı kahve aksam oldu tembel gelın kalk(kaynana smıley):roflol:

:roflol:

tünaydın kahvem hg cnm Şeniz
ayyy ne cok benzemiş o dilber halaya öylee:roflol:
böcükk evet balım cok hızlandıkk birden bende anlamadım kısmet işteeyerimseniben
dur bakalım nolcak hayırlısı inş:Saruboceq:
sanada bakınıyom yawrıı aklımdasın :1rolleyes:

slmlar. yok be kalkalı çok oldu, uyanır uyanmaz nete mi gircem yani. ders çalışıyoruz heraldeeeeee

uyy kahveme bak tam gelın kız cavabı vermış herhalde ders çalışmış herhaldeee erken kalkmış herhalde hıııh

velved aklındayım demı haa emın olamda ona gore hareket edım demı

Back
X