• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

yapamam yada yapım nolcakkı parası pesın ama kedı kartıda gecerlı:roflol:

pis böcüük senin icin her sey para dimi.. ya benim askim? ya benim sevgim? hic mi saygin yok buna? Hep ceyiz ceyiz ceyiz.. Senle gecirdigim günlerde bile sürekli ceyiz lafini actin.. oysa ben seninle konusmak, dertlesmek, yakinlasmak istiyordum :jeyyar: saclarimi nasil oksuyordun hatirliyormusun? Cok güzel saclarin var cok güzel kokuyor diyordun.. UNUTTUN MU?
Biliyorum sende beni seviyorsun, ama kimseye söyleyemiyorsun. Lütfen cekinme, herkese artik bana karsi hissettigin o güzel duygularini anlat.. Seviyorsun beni.. biliyorum..

pis böcüük senin icin her sey para dimi.. ya benim askim? ya benim sevgim? hic mi saygin yok buna? Hep ceyiz ceyiz ceyiz.. Senle gecirdigim günlerde bile sürekli ceyiz lafini actin.. oysa ben seninle konusmak, dertlesmek, yakinlasmak istiyordum :jeyyar: saclarimi nasil oksuyordun hatirliyormusun? Cok güzel saclarin var cok güzel kokuyor diyordun.. UNUTTUN MU?
Biliyorum sende beni seviyorsun, ama kimseye söyleyemiyorsun. Lütfen cekinme, herkese artik bana karsi hissettigin o güzel duygularini anlat.. Seviyorsun beni.. biliyorum..

maem bılıyon nıe soruyon:roflol:

maem bılıyon nıe soruyon:roflol:
Gülme..! Duygularimla oynama..! Yakisiyor mu bu sana.. Aslinda cok kibar, cok efendi bir kizsin ama burda erkek fatma rolünü oynuyorsun...

yermi anadolu cocuguuu :jeyyar:

Ben istiyorum ki askimizi gizle.. ask gizlenmez.. ask yasanir, korkma.. biliyorum sen ikimizi düsünüyorsun, beni korumak istiyorsun.. ama bunlari dert etme böcügüm.. iyi günde, köt günde yaninda olmaya hazirim bal kaymagim.. sen bi seni seviyorum desen var ya.. ah ahhh...

Gülme..! Duygularimla oynama..! Yakisiyor mu bu sana.. Aslinda cok kibar, cok efendi bir kizsin ama burda erkek fatma rolünü oynuyorsun...

yermi anadolu cocuguuu :jeyyar:

Ben istiyorum ki askimizi gizle.. ask gizlenmez.. ask yasanir, korkma.. biliyorum sen ikimizi düsünüyorsun, beni korumak istiyorsun.. ama bunlari dert etme böcügüm.. iyi günde, köt günde yaninda olmaya hazirim bal kaymagim.. sen bi seni seviyorum desen var ya.. ah ahhh...

laa gıt başının ağrısı bu etkılıyı yapıyo sende
bugn ne gıydındede gacıya neler demışsın öle nıe benı aldatıyon haa:mymeka: uyyy sus laa yanlış anlasılcaz haa banlancaz:mymeka:

laa gıt başının ağrısı bu etkılıyı yapıyo sende
bugn ne gıydındede gacıya neler demışsın öle nıe benı aldatıyon haa:mymeka: uyyy sus laa yanlış anlasılcaz haa banlancaz:mymeka:

sana hic bisey demiyorum,, yiktin bütün hayallerimi...

ayrica o takvimin ne senin? daha ben sözlenmeden önce 7haftaydi ne cabuk iki sene oldu??CADIARZUCADIARZUCADIARZU bizi mi gandiriyoooooooon delikafadulden

sana hic bisey demiyorum,, yiktin bütün hayallerimi...

ayrica o takvimin ne senin? daha ben sözlenmeden önce 7haftaydi ne cabuk iki sene oldu??CADIARZUCADIARZUCADIARZU bizi mi gandiriyoooooooon delikafadulden

sevgulum yohh
o bı kulube uye tarıhım bjk ıle ılgılı cnm helalım de en sevdım sözlerden bırı :asigim:
uyy tırledımm hnaniknanik

sevgulum yohh
o bı kulube uye tarıhım bjk ıle ılgılı cnm helalım de en sevdım sözlerden bırı :asigim:
uyy tırledımm hnaniknanik

tirlersin tirlersin naniknaniksimdide sevgülün yok mu.. CADIARZU hani daha askere gidecekti pis böcükkk hesap ver bakimmm delikafadulden

bjk imis, cocuk mu kandiriyon sen :1ninca:lülülülülülü

tirlersin tirlersin naniknaniksimdide sevgülün yok mu.. CADIARZU hani daha askere gidecekti pis böcükkk hesap ver bakimmm delikafadulden

bjk imis, cocuk mu kandiriyon sen :1ninca:lülülülülülü

acaba hangısını dedım saadelikafadulden laa bız onla ayrıldık ama o arıo aılesı yüzünden yanı cok bağlı onlara beım dedıklerımı onemsemıyo nezmn adam olur bılmem artık ozmn gelır sımdıde pesımı bırakmıo
laa takvım konusu doğru balım essahtan

Böcük ile bu günden itibaren iliskimi kesiyorum, artik benim sevgilim,bitanem, canimin cani, biricik askim, balim sekerim, kaymagim, cayimin sekeri, yemegimi tuzu, pizzamin hamuru, tostumun kasari, kahvemin sütü, rüyalarimin sahibi DEGILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

vallah agzimdan kaciyor hep ya biri beni sustursun :roflol:

kahvem psikopatin teki voleybol'da beynime topu firlatti, ama tam gözümün üstüne senağlama

düstüm kaldim senağlama

sen beni begenmiyon ama :çok üzgünüm:
yinede gecmis olsun bebegim, :teselli:
topu firlatanin gaynanasi hamile galsin :dilcikar:

Back
X