- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.301
hazır olup olmadığımdan emin değilim, bir sürü yere girip hamilelikle ilgili bir sürü şey okuyorum, inşallah allah isteyen herkese nasip eder.
öncelikle teşekkür ediyorum, doğru söylüyorsunuz, 1 ay önce doktora gittim, kontrollerimi yaptı, folic asit hapı verdi onu kullanmaya başladım, sigarayı da bıraktım biraz geç oldu ama olsun, şimdide bekliyoruz, siz
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr kıslarrrrrrrr
benim haberleri kötü regli oldum umudum önümüzdeki aya kaldısenağlamasenağlama
ben geçen ay korunmayı bıraktım ama geçen ay enfeksiyon tedavisi için ilaç aldım yumurtayı kaçırdım bu ay dnedik bakalım bende 2 ay önce dr ye gittim folik asit alıyorum hamile kaldıktan sonrada 2 ay iç dedi..
geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla olur, hapı nasıl kullaniyorsun, yemeklerle beraber mi, sonramı ve günde kaç defa
ben günde 1 tane alıyorum öğlen yada sabah yemekten sonra.. aç karnına almıyorum...hamile kalmak isteyen herkesin en az 3 ay öncesinde alması gerekiyormuş hatta benim doktorum ben 1 yıl öncesinden başlatıyorum dedi. benim 2 ay oldu....arada unuttuğum günler oluyor ..bende işyerinde evde çantamda muhakkak bulundurmaya çalışıyorum..
bu bahsettiğiniz ne hapı folik asitmi? ben 3 ay kullandım,baktım bebek tutumuyor bende hapı bıraktım. olurda birgün hamile olursam o zaman başlarımdiye düşünüyorum.
bu bahsettiğiniz ne hapı folik asitmi? ben 3 ay kullandım,baktım bebek tutumuyor bende hapı bıraktım. olurda birgün hamile olursam o zaman başlarımdiye düşünüyorum.
bebeğin sinir sisteminin gelişimine yardımcı oluyor sakatlık riskini azaltıyor anne vucüdunda olması gereken folik asit miktarını ayarlayıcı bir hap
Bana doktor günde 3 tane almamı ve üçünü beraber içmemi söyledi,eczanedeki bayan 3 öğünde almamı söyledi kafam karıştı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?