- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.141
tutukluk yapiyo :roflol:
ben geldim...kız funda gider ditmez yine arkmdanmı konuşuyon delüüüüüüü...dua et bu seferlik kurtardın bidaha yakalarsam yapışıcam o saçlarına
yapis zeynbeim yapis.. bu funda varya otraligi bos buldumu cok fena oluyo .. dizginlemek lazim.. ilerde tepemizede cikar bu Kötü Kazen
ya bu kız aslında çok uysal gözüküyo ama sanal alemde delürüyo neden acepppppp:uhm:
slm kızlar umarım iyisinizdir.sizi çok özledimm canlarım allaha emanet olun .byeeeeŞeniz
kızlar size bi soru: (klomen kullananlara yani)
doktor ilacı iç 5 gün, ondan sonra 2-3 gün bekle sonra 1 hafta ilişki olsun dedi. yani bu, ilaç kullanımında ve sonraki 2-3 günlük sürede ilişkiye girme demek mi oluyo, yoksa o zamanda girebilirsin ama o malum 1 hafta da daha yoğun tutun mu demek istiyor?? kısacası bugün adetim bitti ama ilaca devam ediyorum, ilişkiye girebilir miyim?
evrimmmmmmmmmmm soruma cevapppppppppp
ama benim soruma kismecikler cevap vermemiş ki:a015: küsecem ben size:enbuyukkk:
ama benim soruma kismecikler cevap vermemiş ki:a015: küsecem ben size:enbuyukkk:
efendiiiimmmm...bu arada duyduk duymadık demeyin bundan sonra yastayım...foruma hep siyah yazacammm....renkli yazarsam vurun kafama oklafayıııııııı...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?