2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canlarım ben azıcık çıkıyorum kızı alcam okuldan byeeeeeeeeeeeeeeeeee
mucccccccccccccccuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk

ben geldim...kız funda gider ditmez yine arkmdanmı konuşuyon delüüüüüüü...dua et bu seferlik kurtardın bidaha yakalarsam yapışıcam o saçlarına

ben geldim...kız funda gider ditmez yine arkmdanmı konuşuyon delüüüüüüü...dua et bu seferlik kurtardın bidaha yakalarsam yapışıcam o saçlarına

yapis zeynbeim yapis.. bu funda varya otraligi bos buldumu cok fena oluyo .. dizginlemek lazim.. ilerde tepemizede cikar bu Kötü Kazen

ya bu kız aslında çok uysal gözüküyo ama sanal alemde delürüyo neden acepppppp:uhm:

anlasana be.. uysal oldugu zamanlar yaninda biri oldugu zamanlar.. delürdügü zamanlarda sanalda oldugu zamanlar..
akilli hatun nolcak.. sanalda delirse kim gecircek kafasina bitane..
yiyoso yaninda biri varken delirsinde yesin oklavayi kafasina
:dilcikar:

funda
zeynep
giznur
balim

ben cikiyorum.. sizleride önce Allahima sonra birbirinize emanet ediyorum..
yarin insallah görüsemk üzere

:teytey:

ama benim soruma kismecikler cevap vermemiş ki:a015: küsecem ben size:enbuyukkk:

evrimmmmmmmmmmm soruma cevapppppppppp

güzelim evde yoktum...şimdi gördüm mesajını....kafamı dağıtmak istedim...yani arkadaşım çağırdı ona gittim....aslında hakkaride oturuyo kendisi ama doğum için memlekete geldi annesine...gel azıcık kafan dağılır dedi...bende gittim...düşünebiliyomusunuz..kafamı dağıtmak biraz olsun unutabilmek için hamile arkadaşımın yanına gittim....neyyseee toparlandım sayılmazzz....

güzelim aşılama için önce yumurta takibi yapıyor doktor...bunu ya hapla yada göbekten yapılan iğnelerle destekliyor...yumurtan belli olgunluğa ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyosun ve 36 saat sonra aşılaman yapılıyor...normal muayene masasına yatıyosun...eşin bu arada aynı gün sperm veriyor..bu spermler yıkama işlemi denilen bi işlemden geçiriliyor en hareketli ve en kalitelileri seçiliyor bi anlamda....sonra doktor senin rahimini mikrop kapmaması açısından serum fizyolojikle temizliyor ve sperleri rahimine enjekte ediyor...yarım saat kadar kalkmıyosun ağaya...ondan sonrada ilerleyen günlerde aağır fiziksel aktiviteden kaçınıyosun....aşılama şu durumda işe yarıyor denebilir..bazen kadının rahim ağzı salgısı sperm geçişine izin vermeyebiliyomuş yada sperlerin yaşamasına karşı antikor oluşturabiliyomuşşş..böyle durumlarda aşılamada sperm doğrudan rahim içine bırakıldığından ihtimal artıyor ayrıca ikinci bir noktada nnormal ilişkiyle spermler 24 saat gibi bi sürede kanala ulaşabiliyoken aşılamayla rahime bırakıldığı için spermlerin yol mesafesi kısalmış oluyor yani onlara kolaylık sağlanıyor ve şans artıyor yine....işte böle...umarım anlatabilmişimdir....

maliyetine gelince ben özelde yaptırıyorum 300 ytl verdim...bunun içinde sperm yıkama işlemi de dahil oluyo...ama ssk veya emekli sandığı karşılıyormu bilmiyorum...fakat sanmıyorum karşılasa bile çok küçük bir miktarını karşılıyo olabilir..onu bi araştırmak lazımmm..anck şunu örnek verebilirim progesteron tahlilini (beta hcg de aynı fiyat) karnemle yaptırdığımda 10 ytl veriyorum ama karnesiz özel yaptırırsam 15 ytl veriyorum..anlıcağın ssk 5 ytl sini ödüyor tahlilin...o da bişeyi değiştirmiyor..

[/FONT][/SIZE][/COLOR]
ama benim soruma kismecikler cevap vermemiş ki:a015: küsecem ben size:enbuyukkk:

küsme caım ben cevaplarım sorunu....güzelim ben bu ay da dahil klomen kullandım hep...evet kimi ay 5 gün içtim kimi ay 6 gün,kimi ay ise 5 gün günde 3 tane aldım..buna doktorun karar veriyor....adetinin 5.günü başlıyosun...5 gün içiceksin...tabiki o süre içinde ilişkiye girebilirsin yasak yok.olmasıda saçma zaten....doktorun şu mantıkla yola çıkmış olabilir...hap bittikten sonra adet döneminin 10.günü oluyo malum....yumurta çatlaması normal bir bayanda 14-17.günler arası oluyor genelde...senin için önemli olan yumurtanın çatladığı tarihi bilmen ve ona göre ilişkiye girmen...doktorun tahmini olarak 2-3 gün derken .çatlama ihtimali olan zamanı hesap etmiştir ama bu demek değilki ilişkiye giremezsin...sen ne zama istiyosan gir canım...sana şöle söliyim adetinin 10.günü başla 20.gününe kadar gün aşırı ilişkide bulun derim ben....

efendiiiimmmm...bu arada duyduk duymadık demeyin bundan sonra yastayım...foruma hep siyah yazacammm....renkli yazarsam vurun kafama oklafayıııııııı...........

BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ CANIMMM.SABAHTAN KAN TAHLİLİM YAPILDI...SONUÇ 0.3 .....ELDE VAR SIFIR YANİ AŞILAMAM TUTMADI....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…