2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

şimdi geldim...yumurtalar bayağı büyümüş iğnemi yaptırdım...cumartesi tekrar gidecem çatlamışmı diye bakacak dr....inşallah bu ay sonuç alabilirim

a.s.:enbuyukkk:Arkadaşlar bende hala bekliyorum ama ben tedavi görmüyorumda doktor 6ay bekleme süresi verdi 3ayı doldu geri kalan 3ayın dolmasını bekliyorum banada dua edin inşallah herkez istedigi sonuca ulaşabilir

ben gene hamiş değilim galiba.sabah hafif pembe akıntım oldu.bide kasıklarım acaip ağrıyo.regli olmak üzereyim. :çok üzgünüm:

Allah müstehakini versin emi.. klava:
bende bisi oldu sandim..
canim aylar torbaya girmedi ya.. biraz daha zamani var demekki..
hem regl olmamissin.. belki olmicaksinda.. belki belirtile yaniltiyordur.. son ana kadar hep bi ümit olmali icimizde
:1closedeyes:

:1hug:sağol canım ya desteğin için.biliyorum aylar torbaya girmedi ama yaşım 35 artık 36 sayılır.çok geçmeden olsa iyi olur.o yüzden strese giriyorum birazda benneyaptımki

:1hug:sağol canım ya desteğin için.biliyorum aylar torbaya girmedi ama yaşım 35 artık 36 sayılır.çok geçmeden olsa iyi olur.o yüzden strese giriyorum birazda benneyaptımki

bosversene.. yengem 35 yasinda hamile kaldi 4. bebegine..
simdi kucaginda.. mirildandi gec oldu bu falan diye.. simdi son sipa ya.. ondan kiymetlisi yok.. kiz yasi falan bosver yaa

merhaba kızlar.....................:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…