2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

bu yarın yeni arabasını alıyo..bana diyoki pazar günü annenlere gidelim anamıda alıp ızgara felan yaparız...benim annemler buraya geldiklerinde kaynanacım bi kere bile çağırmasın...ödü patlar bir bardak çay vericem diye...ama başkasına gitmek işi oldumu en önde...benim annem zate hasta şu anda boğazından ameliyat olması lazım bide bize hizmet etsin...gıcık etti beni yaaa...anasını her işimize bulaştırmasa ölür...

zeynepcim.. önce Allahtan annene acil sifalar insallah..
bitanem.. öfkeyle kalkan zararla otururmus..
sen önce bence hicbiseyi bozuntuya verme.. esini 2 gece idare et ki asilaman bosa gitmesin.. sonra bi güzel basinin etini yersin

dayanamadımki msnden yazmış bu bana bende ona aynen cevap yazdım bir güzel tartıştık...akşama ne olucak bilmem..ama bir bilsen cerezcim kaynanamı hak verirdin bana...kimseyi istemez misafir gelsin diye ama heryere gitmeyi çok ister..bende çıldırdım bu böyle deyince..ulan madem annemlere götürmek istiyon beni başbaşa gideli onu ne takıyon peşimize ama yok kambersiz düğün olurmu....çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

simdi sana ne desem bos.. ama senin sinirlendiginden onun haberi olucakmi? HAYIR.. haber olsa umruna gelecekmi HAYIr.. bisey degistirecekmi HAYIR.. peki o bunlara degermi HAYIR..
bosver canim ya.. sen asilamani düsün.. gelecek melegini düsün.. iyi seyler düsün
:1hug:

kızlaarrr selam...bugün havada soğuk değil ama benim ayaklarım üşüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…