2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

heyyyyy nerdesiniz kızlar daha uyanamadınızmı....ben sabah kalkıp dr gittim ...2 yumurtam çatlamış...1 taneside çatlamamış kocaman olmuş adetle atarsın dedi...5 gün daha ilişkiye girin dedi...inşallah bu sefer tutar dr saolsun çok güzel ilgileniyo

GÜNAYDIN CANIM İNŞALLAH CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMMMMMMMM:dance::dance::dance::dance::dance:

GÜNAYDIN CANIM İNŞALLAH CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMMMMMMMM:dance::dance::dance::dance::dance:

saol canım ama ben o kadar sevinemiyom çünkü her ay aynı şeyleri yaşıyom yumurta oluyo çatlıyo ama bebek yok...eşimin harketliliği az herhalde o yüzden olmuyo...o yüzden umudum yok...:çok üzgünüm:

ben şimdiden bezdim valla.doktora gitcem reglib bitince.daha sökmedi ama demin gene hafif açık renk kanlı akıntı oldu

kesin gene yok kıslar ya.moralim bozuldu.bozmıycam moralimi nasip diyorum ama elde değilki. senağlama :çok üzgünüm:

slm kızlarrrr nasılsınız bakayım .Zeynepım ,fundam umudunuzu yitirmeyin .Kaderimizde ne yazılıysa onları yaşıyoruz şuanda yada şuanda ir imtahandayız rabbim sabrımızı deniyordur.Benim moreller çok iyi:dance:

Fundaaammmm üzülme Canim Görünürsün Bir Dr.a.....istersen Gelirsin Benim Dr.a. Götürürüm Seni çok Hanim Bir Dr..çokta Güzel Ilgileniyo...

Canim Moralinin Düzgün Olmasina çok Sevindim..benimde Moralim Güzel Ama Kendimi Hiç Umutlandirmiyorum ...olmiycağini Biliyom Sağlik Olsun Neyapalim..allahim Nasil Uygun Görüyosa öyledir...

selam kızlarr!!
bende çok heyecanlıyım,yumurtlama dönemim geliyo. bide bu ay ilk defa tedaviye başladık. klomen içtim. inşallah tutar Allah'ım! bu oldu 8. ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…