2009 Agustos Anneler Gb ovumuz Balasn

tsk ederim kizlarrr

valla alt taraf sistikce yuzume gozume daha bir ozen gosteriyorum makyajsız hiç gezmiyorum falan napalım biryerlerden tutar yanım olsun dimi ama:))

adaşımmm
kız çocuk güzelliği alır derler ama sana güzellik geliyo her fotodaa
cicinde çok güzelmiş
maşallah göbişineee..

sagolun varolun arkadasalr guzellik konusuna değinmissinizde kimse kiloma değinmemis 87 yim hehee:))))) dev gibiyimmm.
ablamın arkadaslarımın hamile giysileri bile bende kasıyor kolu bacagı biryerleri sıkı oluyor ben dev anne oldumm devvvv :))))

vucudu saran elbiselerle dah bi şirin duruyor göbeğim biraz daha bol giyince daha şişko görunuyorum..

aaayyy deli olcam ya ben resize yaptıgım halde neden buyuk çıkmıyor bu resimler

Maşallah maşallahalkisalkisalkisNe şirin göbüşler. İçindekiler kim bilir nasıldır:1rolleyes:Ah ah, inşallah sağ salim görürüz hepsini:Saruboceq:

ay gülistannn hiç popo yokkk ne gıcık oldum yaaa :mymeka:
fverdiğin linke tıklayınca büyüğü çıkıyo kuzum
maşallah yaaa ne güzel doğumdan sonra hiç kilon kalmaz senin

tşekkür edrim kızlar..:) evet ya popom küçüldü hakkatende ama hep böyle bi hayalim vardı..sadece önde şişen öbeklere bayılırdım mesela angela bayılmıştım..hhehehe

inş. oglumda saglıkla dogsun kilo hiç dert değil napalım veremessekde maksmum 2 yılda vucut eski halini alır hehalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…