2009 Ağustos anneleri çekiliş yapıyor

bu topiğe ilk girişim.çok uzak kaldım piyasadan.benim hediyem de geldi gittim aldım kargo merkezinden2-3 saat önce.ama şu an arabada biz gezmedeyiz.eve gidince bakacağım.canancım teşekkür ederim

bu topiğe ilk girişim.çok uzak kaldım piyasadan.benim hediyem de geldi gittim aldım kargo merkezinden2-3 saat önce.ama şu an arabada biz gezmedeyiz.eve gidince bakacağım.canancım teşekkür ederim

evine kadar getirmediler mi kuzum - aaaaa hizmete bak ya klava: - bana mesaj gönderdiler - "gönderdiğiniz kardo alıcıya teslim edildi - söz verdiğimiz gibi " diye - neden getirmediler ki ayağına kadar - kafama takıldı CADIARZU

canancım arkadaşın kargosu için gitmişken benimini de aldık.yoksa pazartesi gelirdi işyerime.bu arada büyük bir incelik gösterip bana da hediye almışsın ve hep kullandığım bir şeydir şal.çok teşekkür ederiz.
ben nevanın hediyesini kutudan çıkardım sonra kutuyu çöpe atarken bir ağırlık hissettim aaa baktım başka bir hediye paketi çok sevindim tabi.
ben de ayşin'e almayı düşündüm 3 gün boyunca gezip anca deva'nın hediyeyi alabilmemden sebep o işe girişemedim.Hep öğle araları çıkabildim çünkü bir de burada dükkanlar erken kapanıyor.Ama içimde kaldı Mardin'den telkari alacağım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…