2009 Ağustos anneleri çekiliş yapıyor

ya yok böyle bişey ya - tv seyrediyodum pişti olanları - ulen koskocaman memlekette nasıl aynı elbiseyi seçerler diyodum - şaka gibi ya başıma geldi kaydirigubbakcemile3

iste bizim hediyemizzz sibelcimm tekrar tesekkurlerr

tiny love emekleme arkadasım
[ımg]http://img31.imageshack.us/img31/9766/tinyloveemeklemearkadas.jpg[/ımg]

kuzucuklar güle güle kullansınlar.sağlıkla....

Şalına bayıldım, oğlun da o takımla çok yakışıklı olacak. Üstünüzde paralansın derler ya, güle güle giyiniz efenim.

saol tatlım

Bizimde hediyemiz geldiii kaydirigubbakcemile2
Çok teşekkür ederiz Elifcim, akşam kızım görünce bakalım ne tepki verecek. Kesene bereket a.s.

İşte hediyemiz, sihirli telefon

Ayşin teyzemizin hediyeleri çok teşekkür ederiz, çok beğendik... opuyorumnanaktan

Kızlar hediyesine kavuşmuş tüm anneler ve bebişleri güle güle kullanın...
Elif resim bekliyoruz :kedi:
hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın çok güzel hepsi...

ayşin karg kutusunun değil mağazanın kendi kutusunun içindeydi küçük mesajım.püüüü:çok üzgünüm:

Esracım,

Hedıyenızı aldık, cok tesekkur ederız, zevkını yansıtmıssın. Fotografını su an koyamıyorum,makınemız babannemızde kalmıs, ınternetten de oyuncagın markasının fotografını bulamadım.. en kısa zamanda yayınlarım, kesene bereket,emeğine sağlık,mahçup ettin bizi.

Vee hediyelerimizzzz... Dediğim gibi kızlar, Dilek hediye paketi değil, hediye sepeti yapmış :) Mahçup ettin beni valla Dilekçim. gerçekten çok beğendim hepsini, terlik de ayağıma tam oldu, hem de batıklarıma rağmen ayağımı acıtmadı. Notun beni ayrıca duygulandırdı. Çok çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok zarifsin.

Kızlar patiği Dilek'in babaannesi koymuş. Sezaryenliler ayaklarını üşütmemeliler, diye. Bakar mısınız zarafete! Babaanneni benim için öp, olur mu Dilek! Ayrıca patik giymeyi çok severim, bendekiler küçük hep, koca ayaklı olduğum için! Bunlar tam oldu, süper :)

evrimcim insallah kuzey sever oyuncagını oyle alalacele aldımkı markasını bende bilmiyorum toyz shop dan aldım belki oranın sitesinde vardır resmi, ece yanımdaydı alırken berke ile bunu sectik gule gule kullansın oglusum

bu akşam Kayra nın kızıma gönderdiği hediyeyi ekliycem unutmuycam SÖZZ
tüm bebekler ve anneler hediyelerini güle güle kullansın

yeni hediyesi gelenler olmuş güle güle kullanın kuzucuklar ve anneleri....hediyelerin hepsi birbirinden güzel ve özel.....

O sıtede bulamadım ama benzerını buldum, en azından koyabıleyım dıye.. tekrar tesekkur ederım Esracım,Berke ye de cok tesekkur et benım ıcın.

Bızım oyuncagımız bunun tırtıl seklı olanı.. fonksıyonları aynı,sadece seklı degısık..

Daha yenı fırsat bulabıldım.. bı bakınımm dedımm..

iste bizim hediyemizzz sibelcimm tekrar tesekkurlerr

TİNY LOVE EMEKLEME ARKADASIM

Sibelcim, cok zevklısın.. gercekten cok guzel bır hedıye.. keyıfle kullansın Ece mız.

Bizimde hediyemiz geldiii kaydirigubbakcemile2
Çok teşekkür ederiz Elifcim, akşam kızım görünce bakalım ne tepki verecek. Kesene bereket a.s.

İşte hediyemiz, sihirli telefon

Ben bu chıcco nun telefonunu gormustum, oldukca fonksıyonlu guzel bır sey.. emınım cok eglenecektır Devacım..

E kız cocugu olunca iş kolaylasıyor tabıkı.. güle güle kullan kuzu.

Ayşin teyzemizin hediyeleri çok teşekkür ederiz, çok beğendik... opuyorumnanaktan

Kızlar hediyesine kavuşmuş tüm anneler ve bebişleri güle güle kullanın...
Elif resim bekliyoruz :kedi:

Gercekten tam da bu havalar ıcın dusunulmus,çok ergonomık harıka bişi.. gule gule kullanın yafrum..

Bizim de hediyemiz geldi - çoook beğendim - hakkaten gerekli birşey - Belmacım öpüyorus seni kızımla çok teşşekür ederiz

Valla ole Canan, gecen Ozy de aldı bunun benzerını.. altta nem var ustte oda sıcaklıgı.. dogru soyluyorsun, ıyı oluyor, en azından evın halını bılıyorsun.

Dilek, noel annelık yapmıss resmen, ne guzel :))

Hakıkaten Dilek, Burcu cok etkılenmıs senın bu ınce eleyıp sık dokumana, cok duygulanmıstı telefonda benımle konusurken,babannenın patıklerını falan gorunce cok mutlu olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…