2009 Ağustos anneleri çekiliş yapıyor

beğendiğine öyle sevindim ki - hep zorlanmışımdır hediye seçerken
nevaya da zor seçtim - herşey okadar güzel ki ona eilmi atıyom sonra başka bişey görüyorum ona el atıyorum - mağzadaki kadının kafası şişti benden :)
güle güle kullanın tatlım

eklee ekleee merak ettık kuzu :lepi:

ya anneye yani evrime hediye almayı akıl edemedimmm çok hayıflandımm yaaaa keske daha once bu topigi gorseymisimm ;(((

ya anneye yani evrime hediye almayı akıl edemedimmm çok hayıflandımm yaaaa keske daha once bu topigi gorseymisimm ;(((

canım bende üzüldüm:çok üzgünüm: keşke bende sana bir hediye almaya akıl edebilseydim..... göndermek için acele edince sana birşey almayı unuttum keşke bu kadar acele etmeyip 3-5 kişinin hediye göndermesini bekleyip öyle gönderseydim bende kusuruma bakma canım inan kendimi çok mahçup hissettim:a015:mafoldumben

sanırım ilk hediye bana geldi çok mutlu olduk oğluşumla
teşekkür ederiz nevin teyzesia.s.

Şalına bayıldım, oğlun da o takımla çok yakışıklı olacak. Üstünüzde paralansın derler ya, güle güle giyiniz efenim.

iste bizim hediyemizzz sibelcimm tekrar tesekkurlerr

TİNY LOVE EMEKLEME ARKADASIM

Çok güzel bir hediye canım, güle güle kullanın. Kızının bununla yürürken fotoğraflarını da ekle ilerde alkisalkisalkis

Bizimde hediyemiz geldiii kaydirigubbakcemile2
Çok teşekkür ederiz Elifcim, akşam kızım görünce bakalım ne tepki verecek. Kesene bereket a.s.

İşte hediyemiz, sihirli telefon

BİZ DE HEDAYEMİZİ ALDIIIK :lepi:

Tubacım çok çok teşekkür ederim. a.s. İnce düşüncen ve emeğin için. Allah bebişinin kısmetini bol eylesin. Fotomuzu da koyuyorum. Ayrıca giyilmiş halini de ekleyeceğim yerimseniben

Benim narin elimdeki 1rolleyes:) zarif yüzüğüm. Nasıl ama opuyorumnanaktan

Çok ince düşünüp mevlit şekerinizden de koymuşsun canım benim Şeniz

belmacım begenmene cok sevındım gule gule eskıtsın kızın :1hug:,,şekerimizdende hatıra kalsın istedım yerimseniben narin parmagınada yüzüğün cok yakısmıszemuszemus

Ayşin teyzemizin hediyeleri çok teşekkür ederiz, çok beğendik... opuyorumnanaktan

Kızlar hediyesine kavuşmuş tüm anneler ve bebişleri güle güle kullanın...
Elif resim bekliyoruz :kedi:

kizlar hediyelerin hepsi cok guzel, sanirim en gec ben hediye gonderip alabilicem..( sibelcim seni 1 hafta-10 gun daha bekleticem tekrar cok ozur(

aysin belma hediyelerinizi gule gule kullanın

sibelcim askolsun ya ilk yollama olayında dogrusun hani akıl akıldan ustundur aklıma hiç gelmedi bende beklemedim senin gibi yaptım canım napalım birdahakine artık

Bizimde hediyemiz geldiii kaydirigubbakcemile2
Çok teşekkür ederiz Elifcim, akşam kızım görünce bakalım ne tepki verecek. Kesene bereket a.s.

İşte hediyemiz, sihirli telefon

umarım beğenir.ben beğenerek aldım.ama deva'ya yazacak güzel bir kart bulamadım.o sebepten o kağıda yazdım kusuruma bakmayın.
ama olamaz pişti olduk senin miniğinle.Belma sağol sayende fotoğraf ekleme işinden yırttım neva'nın hediye de aynısının tıpkısıkaydirigubbakcemile3 topiğin sinerjisi iş başında
bir arada canancığımın gönderttiği güzel şalımla poz veririm.siyah şalım vardı ve krem almayı düşünüyordum tam istediğim renk.Tekrar sağol CANAN

kizlar hediyelerin hepsi cok guzel, sanirim en gec ben hediye gonderip alabilicem..( sibelcim seni 1 hafta-10 gun daha bekleticem tekrar cok ozur(

canım olurmu öyle şey.... senin ta oralardan katılman bile bizim için bizim için çok anlamlı.... hiç acelesi yok canım ha 3 gün önce ha 3 gün sonra ne farkederki....isterse seneye gelsin hediyem sen rahat ol tatlım:1hug:

aysin belma hediyelerinizi gule gule kullanın

sibelcim askolsun ya ilk yollama olayında dogrusun hani akıl akıldan ustundur aklıma hiç gelmedi bende beklemedim senin gibi yaptım canım napalım birdahakine artık

evet canım ne yapalım bir dahaki sefere artık.... bu hediyelerinin devamını getirelim doğumgünlerinde yaparız artık bir daha çekiliş ortak bir tarih belirleyip o gün göndeririz hediyeleriopuyorumnanaktan

çok güzelmiş canım kızçen takımlarını güle güle giysin sende yüzüğünü güle güle takın gerçekten çok şık ve güzelmiş......

canım çok güzelmiş güle güle kullansın devamızkaydirigubbakcemile2

devacık gule gule kullansın,emınım cıkardıgı sesler cok hosuna gıtmıstır

Çook teşekkür ederiz, akşam kızım şaşkın şaşkın baktı, daha tuşlarına basmayı beceremiyor, onun yerine ben basıyorum ses çıktıkça pek hoşuna gitti.
Çok teşekkür ederiz Elif ablası tekrar.

Ayşin teyzemizin hediyeleri çok teşekkür ederiz, çok beğendik... opuyorumnanaktan

Kızlar hediyesine kavuşmuş tüm anneler ve bebişleri güle güle kullanın...
Elif resim bekliyoruz :kedi:

Özlemcim, güle güle kullanın, inşallah olmuştur Özdeye..

umarım beğenir.ben beğenerek aldım.ama deva'ya yazacak güzel bir kart bulamadım.o sebepten o kağıda yazdım kusuruma bakmayın.

Elifcim beğenir tabi, sen düşünüp aldıktan sonra beğenmezmiyiz hiç? Tekrar teşekkür ederiz. Ama içinden kağıt çıkmadı ?
Paket şimdi yanımda, yeniden baktım ama kağıt yok :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…