- Konu Sahibi minik_kelebek
-
canancım arkadaşın kargosu için gitmişken benimini de aldık.yoksa pazartesi gelirdi işyerime.bu arada büyük bir incelik gösterip bana da hediye almışsın ve hep kullandığım bir şeydir şal.çok teşekkür ederiz.
ben nevanın hediyesini kutudan çıkardım sonra kutuyu çöpe atarken bir ağırlık hissettim aaa baktım başka bir hediye paketi çok sevindim tabi.
ben de ayşin'e almayı düşündüm 3 gün boyunca gezip anca deva'nın hediyeyi alabilmemden sebep o işe girişemedim.Hep öğle araları çıkabildim çünkü bir de burada dükkanlar erken kapanıyor.Ama içimde kaldı Mardin'den telkari alacağım ona.
canancım arkadaşın kargosu için gitmişken benimini de aldık.yoksa pazartesi gelirdi işyerime.bu arada büyük bir incelik gösterip bana da hediye almışsın ve hep kullandığım bir şeydir şal.çok teşekkür ederiz.
ben nevanın hediyesini kutudan çıkardım sonra kutuyu çöpe atarken bir ağırlık hissettim aaa baktım başka bir hediye paketi çok sevindim tabi.
ben de ayşin'e almayı düşündüm 3 gün boyunca gezip anca deva'nın hediyeyi alabilmemden sebep o işe girişemedim.Hep öğle araları çıkabildim çünkü bir de burada dükkanlar erken kapanıyor.Ama içimde kaldı Mardin'den telkari alacağım ona.
ya anneye yani evrime hediye almayı akıl edemedimmm çok hayıflandımm yaaaa keske daha once bu topigi gorseymisimm ;(((
sanırım ilk hediye bana geldi çok mutlu olduk oğluşumla
teşekkür ederiz nevin teyzesia.s.
iste bizim hediyemizzz sibelcimm tekrar tesekkurlerr
TİNY LOVE EMEKLEME ARKADASIM
Bizimde hediyemiz geldiii kaydirigubbakcemile2
Çok teşekkür ederiz Elifcim, akşam kızım görünce bakalım ne tepki verecek. Kesene bereket a.s.
İşte hediyemiz, sihirli telefon
Bizimde hediyemiz geldiii kaydirigubbakcemile2
Çok teşekkür ederiz Elifcim, akşam kızım görünce bakalım ne tepki verecek. Kesene bereket a.s.
özlemcım hedıyenızı gule gule kullanın cok cıcı
umarım beğenir.ben beğenerek aldım.ama deva'ya yazacak güzel bir kart bulamadım.o sebepten o kağıda yazdım kusuruma bakmayın.Bizimde hediyemiz geldiii kaydirigubbakcemile2
ama olamaz pişti olduk senin miniğinle.Belma sağol sayende fotoğraf ekleme işinden yırttım neva'nın hediye de aynısının tıpkısıkaydirigubbakcemile3 topiğin sinerjisi iş başındaBİZ DE HEDAYEMİZİ ALDIIIK :lepi:
Tubacım çok çok teşekkür ederim. a.s. İnce düşüncen ve emeğin için. Allah bebişinin kısmetini bol eylesin. Fotomuzu da koyuyorum. Ayrıca giyilmiş halini de ekleyeceğim yerimseniben
Benim narin elimdeki1rolleyes:) zarif yüzüğüm. Nasıl ama opuyorumnanaktan
Çok ince düşünüp mevlit şekerinizden de koymuşsun canım benim Şeniz
kizlar hediyelerin hepsi cok guzel, sanirim en gec ben hediye gonderip alabilicem..( sibelcim seni 1 hafta-10 gun daha bekleticem tekrar cok ozur (
aysin belma hediyelerinizi gule gule kullanın
sibelcim askolsun ya ilk yollama olayında dogrusun hani akıl akıldan ustundur aklıma hiç gelmedi bende beklemedim senin gibi yaptım canım napalım birdahakine artık
BİZ DE HEDAYEMİZİ ALDIIIK :lepi:
Tubacım çok çok teşekkür ederim. a.s. İnce düşüncen ve emeğin için. Allah bebişinin kısmetini bol eylesin. Fotomuzu da koyuyorum. Ayrıca giyilmiş halini de ekleyeceğim yerimseniben
Benim narin elimdeki1rolleyes:) zarif yüzüğüm. Nasıl ama opuyorumnanaktan
Çok ince düşünüp mevlit şekerinizden de koymuşsun canım benim Şeniz
canım çok güzelmiş güle güle kullansın devamızkaydirigubbakcemile2
devacık gule gule kullansın,emınım cıkardıgı sesler cok hosuna gıtmıstır
Ayşin teyzemizin hediyeleri çok teşekkür ederiz, çok beğendik... opuyorumnanaktan
Kızlar hediyesine kavuşmuş tüm anneler ve bebişleri güle güle kullanın...
Elif resim bekliyoruz :kedi:
umarım beğenir.ben beğenerek aldım.ama deva'ya yazacak güzel bir kart bulamadım.o sebepten o kağıda yazdım kusuruma bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?