2009 Ağustos anneleri çekiliş yapıyor

hepiniz hediyelerinizi güle güle eskitin hepsi birbirinden güzel
çekilişe katılamadıgım için üzüldüm

bizimde hediyemis geldii:))
kesene bereket, zevkine saglik esram, ailecek bayildik..optuk seni..

nurdancım teo güle güle gıysın ayakkabısını.

bütün hedıyeler harıka,tüm annelerımız vakit ayırıp özenle seçmiş.fikrimi destekleyıp bu güzelllığe ortak oldugunuz için cok tesekkur edıyorum arkadaslar......... opuyorumnanaktan

bu kızımın eşofmanı düşündüğün için teşekkürler...

buda yusuf beyin...yanlız ebatlar konusunda problem oldu onun için sadece resimlerni ekledim tekrar teşekkürler...

deryaaa..her ikisi de olmadı mı?? çok üzüldüm yaa..lütfen bana postalarmısın değiştireyim onları

Nurdan Teyzemizin hediyesi çok teşekkür ederiz yeniden....

selinde elbisesini çok beğendi hemen incelemeye koyuldu:))

Nurdan Teyzemizin hediyesi çok teşekkür ederiz yeniden....

selinde elbisesini çok beğendi hemen incelemeye koyuldu:))

cok guzel olmus canim, tam gelmis cok sevindim, alirken teredduttte kaldim beden olarak selin en buyuk bebiklerden oldugu icin..iyi gunlerde kullanin..

NORRA teşekkürler canım... evet üstüne tam oldu zaten 6 ay olarak yazıyor etiketindede selinde birkaç gün sonra 6 aylık olacak allahın izniyle....

SAKALEYNMASTER canım teşekkürler yorumun için... evet çimlembik hemde ne çitlenbik o... akşam bu resmi çekerken akla karayı seçtik... babaannemiz, ben ve eşim yapmadığımız şaklabanlık kalmadı ama yinede güldüremedik.... çok uykusu vardı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…