2009 Ağustos anneleri çekiliş yapıyor

Güzel günlerde kullanın Esram..

İnsallahh Tuba ya 2010 senesı ıcerısınde hedıyemız gıder de bız de mutlu olurus :))
kaydirigubbakcemile3
Seçil hediyelerin çok güzel, eferim Özlem'e :)

ESRA, o noel babayı totosundan ısır benim için! Babasıyla takım giyinsinler İskoçları, bi de öyle foto koy :)
ısırdım bil ancak babasınınki bermuda modelinde şort gibi yani bu mevsimde ne derece giyilir bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
ama foto için giydiririm :))

deryacım çok çok teşekkürler kesenize bereket canım
bebek alışverişi zamnında unuttugumuz önemli eksiğimizdi ve bu pazar almayı planlıyorduk.

foto albümümüz

[/URL][/IMG]

buda çok şeker çerçevemiz. ikisinede bayıldık.

[/URL][/IMG]

güle güle kullanın en güzel resimlerel dolsun inşallah ikisideopuyorumnanaktan
tekrar beğendiğine sevindim canım..Şeniz

bayıldım cok seker güle güle kullanın.zevklı hatun bu derya gadını
Güzel günlerde kullanın Esram..

İnsallahh Tuba ya 2010 senesı ıcerısınde hedıyemız gıder de bız de mutlu olurus :))

kaydirigubbakcemile3 ulasır heralde pazartesı zemuszemus

evet,nihayet hediyelerimizi ekleyebildim.
damla ayrıca bana ceviz,kestane ve kuşburnu da yollamış.satın aldığımız şeylerin nerede,nasıl yetiştirildiğini bilmeyerek kullanan bir insan olarak bu doğal ürünler de çok makbule geçti,çooooook teşekkür ederim.

öncelikle bu fikri ortaya atan tuğba'ya ve çekilişi yapan pervin'e; daha sonra da ince zevklerini ve cömertliklerini ortaya koyan tüm annelere teşekkürler.tüm hediyeler çok güzel,yavrularımız ve annelerimiz güle güle kullansın...

nevincim msjına cvp yazana kadar halletmıssın bıle :kedi:

hedıyelerın süper oğlusun güle güle kullansın zevkını konusturmus damla hanım.

bu fikre ortak odugunuz için asıl ben size tesekkur ederım canım opuyorumnanaktan

hediyeler süper kızlar bu hediye işi çok iyi oldu herkese candan teşekkürler
tüm bebişler ve anneleri hediyelerinizi güle güle kullanın

Hediyeler süper iyi günlerde kullanın .. Ama söylemeden geçemem miniş senin kokoş kıza göre tam bu hediye Evrim ii seçim yapmış eminim çok yakışacak kıskandık Özdeyle valla çok tatlı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…