2009 Ağustos anneleri çekiliş yapıyor

kayra güle güle kullanın hediyelerinizi.çok kullanışlı ve şık şeyler seçmiş meltem.

seçilciğim canım saatin çok yakışmış bahçıvan takım da çok hoş gerçekten.zevkine sağlık özlemciğim

hediyeler harika güle güle kullanın. ben not bile yazamadım. kızımı aldım okula geldim paketi bile kargocular yaptı halim içler acısı. affet nevinim....

yok canım küçük gelmiycek..şöle bi üzerine tuttum..tam üzerine göre..öpüyoruz seni
çok sevindim bizde kızımla öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan ben aslında seçile oğluyla isminin yazılı olduğu kolye yaptıracaktım ama bu geri kalmış yerde kış sezonu kapatıyorlarmış olmadı saat takmayı seviyor olmasına sevindim zemuszemus

beni düşünmüş olman bile çok güzel..ben memnunum canım hediyemden çok saol canım..

işte Özlem teyzemizin aldığı hediyelerimiz..
canım çok teşekür ederim tekrar..

saatim..özlem çok severim farklı saat kullanmayı..teşekkür ederim..

noel babamızzz ve iskoçyalı pantolonomuzzz sağolasın tazemm kesene bereket

evrişimin aldığı ciciler sağol bebeğim canımsın

hepinizde hediyelerinizi güle güle kullanın....
yahoma noel baba kostümüde çok yakışmış....yeni yılın minik maskotu olsun o maşallah opuyorumnanaktan

Esram hediyeler cok guzel ama bende cekilisin en orcinal hediyesi noel baba kostumu, bravo tazem:))

evrim ve burcunun zevklerine hayranım ben zati.ben de ekleyeceğim.ah bir zaman bulsam.dışarı çıkayım telefon da edeceğim.evde kaygana mı var derdin var.hemen sorar kim telefondaki diye

valla herkesin hediyesi çok çok güzel herkeşler saglıkla kullansın bebişler saglıkla oynasın oyuncaklarıyla:)

noel yaho muz çoooooooooook datlu olmuş.belirtmeden geçemedim

Güzel günlerde kullanın Esram..

ınsallahh Tuba ya 2010 senesı ıcerısınde hedıyemız gıder de bız de mutlu olurus :))

Seçil hediyelerin çok güzel, eferim Özlem'e :)

ESRA, o noel babayı totosundan ısır benim için! Babasıyla takım giyinsinler ıskoçları, bi de öyle foto koy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…