deryam geçmiş olsun canım
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese sonsuz tşkler opuyorumnanaktan
cok sevindim canim daha iyi olmaniza..yavas yavas toparlar kendini merak etme..ne bicim virüsmüs gercekten..oglumun kresinde de böyle hastalik cok olur..ama cok sükür bu denli agir atlatmadi hic..insallah bir daha yasanmaz..daha iyiyiz tatlım şükürler olsun
dün yine kustu ishalide devam ediyor ama daha iyiyiz geçen haftaya nazaran
hatırlamak bile istemiyorum o hastane günlerini mafoldumben
Kuzum benim hep aklımdaydınız..çŞenizok şükür geçti birdaha yaşatmasın rabbim..:Saruboceq:daha iyiyiz tatlım şükürler olsun
nasıl yani yurt dışına gitmeyeceksiniz değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nereye gidiyorsunuz..hangi ülke??Kuzum benim hep aklımdaydınız..çŞenizok şükür geçti birdaha yaşatmasın rabbim..:Saruboceq:
kazanırsa gideceğizzzzzzzzzzzzzzzz.a.s:Saruboceq:
nereye gidiyorsunuz..hangi ülke??
atarsın stresını üsülmeee.zaten bahar geldı günes çiçekler sonra yaz.. moral falan tavan yapar :))merhaba kizlar..günlerdir pek yazamadim..malum haftasonu olunca herkes evde..biraz alis-veris,cocuklar,yemek,temizlik derken insan kendine zaman bulamiyor..-tatlicadiarzu- ara ara bakmaya calistim..ben de gecen söyledigim gibi bir spor salonuna yazildim..persembe ilk randevum var..önce kontrol yapip ona göre program belirleyecegiz..insallah spor sadece bedenen degil ruhende bana iyi gelir..biraz olsun stresimi atmama yardimci olur..:Saruboceq: cünkü son zamanlarda cok sinirliydim..:1no2:
ŞEvvalde yarın 8 aylık oluyor.vaktiydi zaten tembel teneke,totosunu kaldıramıyodu.işte şu bıkac gundur gerı gerı gıtmeye calısırken yuvarlanmayada basladı tekrardan.cok güzel oluyo izlemekzemuszemusSEVVAL in videosu cok güzel..bizimki öyle öne dogru ve hizli hizli gidiyor..dünde bir iki adim diyeyim emekleyebildi..ee yavas yavas baslasinlar artik..hayat bu ay 9 aylik olacak..tembel sey..kaydirigubbakcemile3 diside hayirli olsun..artik pes pese gelir disleri..bence cikarmayanlar bir anda hepsini birlikte cikaracaklar..a.s
görürüz görürüzzzz hepberaber kurtulcaz şu kılolardan inşalahEsracım ailecek geçmiş olsun canım..
Sibel fıstık gibisin maşşşalhh.
annem gittiğinden beri kendimi zor tutuyorum abur cubur yememek için..hep sıkıntıdan..o varken gelen gidenden fırsat bulamıyordum tıkınmaya..off yaz geliyor..hedefim hamilelik öncesi aldığım ve de bir kere dahi giyemediğim elbisemin içine girebilmek ve size göstermek..bu gidişle nasıl olur bilemiyciiğim ama
oğlumun 3. dişi çıkmışşşşşşşşşşş.ilk diş 15 şubat ikincisi 19 şubat ve 3.de bugün:)))
yolculuk hangi ülkeeesempatiksalakcinniÇok sters altındayım.Eşim dün Yurt Dışı Misyon Koruma sınavına girdi..sonucu öğrenemedim hala gerim gerim gerginim..sempatiksalakcinni
nası bı iz bıraktı sende.inşalah o gunler ilk ve son olmus olur.hala ishal dıon ya,sırf sıvı tükettıgı için cokk sulu yapıyor olabılırmı Esracımdaha iyiyiz tatlım şükürler olsun
MİNİK ve MİLK kusura bakmayın bugün sizi karıştırp durdum ya .:kedi:.Ve kızceleride tabi gerçekten acayibim anlayın..eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan
yolculuk hangi ülkeeesempatiksalakcinni
nası bı iz bıraktı sende.inşalah o gunler ilk ve son olmus olur.hala ishal dıon ya,sırf sıvı tükettıgı için cokk sulu yapıyor olabılırmı Esracım
:1hug: önemlı degıl canım
kızım geri geri emeklerken :))
cok önemlı degıl ya,görmemişşin kızı emeklemıs oldu bıraz :)) sempatiksalakcinni hatta gerı gerı emeklemıs oldu bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?