2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sters altındayım.Eşim dün Yurt Dışı Misyon Koruma sınavına girdi..sonucu öğrenemedim hala gerim gerim gerginim..sempatiksalakcinni

daha iyiyiz tatlım şükürler olsun
dün yine kustu ishalide devam ediyor ama daha iyiyiz geçen haftaya nazaran
hatırlamak bile istemiyorum o hastane günlerini mafoldumben

MİNİK ve MİLK kusura bakmayın bugün sizi karıştırp durdum ya .:kedi:.Ve kızceleride tabi gerçekten acayibim anlayın..eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

cok sevindim canim daha iyi olmaniza..yavas yavas toparlar kendini merak etme..ne bicim virüsmüs gercekten..oglumun kresinde de böyle hastalik cok olur..ama cok sükür bu denli agir atlatmadi hic..insallah bir daha yasanmaz..

Kuzum benim hep aklımdaydınız..çŞenizok şükür geçti birdaha yaşatmasın rabbim..:Saruboceq:
nasıl yani yurt dışına gitmeyeceksiniz değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kazanırsa gideceğizzzzzzzzzzzzzzzz.a.s:Saruboceq:

atarsın stresını üsülmeee.zaten bahar geldı günes çiçekler sonra yaz.. moral falan tavan yapar :))
ŞEvvalde yarın 8 aylık oluyor.vaktiydi zaten tembel teneke,totosunu kaldıramıyodu.işte şu bıkac gundur gerı gerı gıtmeye calısırken yuvarlanmayada basladı tekrardan.cok güzel oluyo izlemekzemuszemus

görürüz görürüzzzz hepberaber kurtulcaz şu kılolardan inşalah
oğlumun 3. dişi çıkmışşşşşşşşşşş.ilk diş 15 şubat ikincisi 19 şubat ve 3.de bugün:)))

hayırlı olsun

Çok sters altındayım.Eşim dün Yurt Dışı Misyon Koruma sınavına girdi..sonucu öğrenemedim hala gerim gerim gerginim..sempatiksalakcinni
yolculuk hangi ülkeeesempatiksalakcinni
nası bı iz bıraktı sende.inşalah o gunler ilk ve son olmus olur.hala ishal dıon ya,sırf sıvı tükettıgı için cokk sulu yapıyor olabılırmı Esracım
MİNİK ve MİLK kusura bakmayın bugün sizi karıştırp durdum ya .:kedi:.Ve kızceleride tabi gerçekten acayibim anlayın..eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

:1hug: önemlı degıl canım

dünyada herhangi bir yer ama dediğim gibi sonuc önemli ..artık hakkımızda hayırlısı nasipse olur inşallah.:)))

maşalla yusfta ilk böyle geri geri gitti sonra ileri gitmeyi keşfediyorlar ..ama epey bi müddet böyle tüm odayı geziyordu..girmediği dip köşe kalmıyordu..

Haklısınız saçımı kısacık kestirmem çok da mantıklı değil ama bakamıyorum. Elime ayağıma dolaşıyor artık. Kestirmek istediğim modeli buldum. İşte bu aklinialirimsmile

Bakalım kuaför yapabilecek mi eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…