ne güzel.eceye uçak bileti alıyomusun fiyatı ne kadar?
bende gelirim esra sen ben buluşuruz orda ne güzel olur
buda benim afacan oğlum mustafa
pervinim benimde umudum var
PİNKY teşekkür ederim selin tam pamuk şeker oldu akşama eve gideyim ısırcam onu.....
AİDA canım... nettede araştırdım SERRAFENOL diye bi kan ilacı bulamadım.... benim bildiğim bunlar 3 tane...
FERRO SANOL
FERRUM VE
SANTAFER
başka varmı bilmiyorum.... ama ben içiremiyoun seline ya siz böyle yazınca korktum.... dr. umuzu arayım bakalım ne diyecek.....
OFFF bugün işlerim çok yoğun herşey üst üste geldi... bi evrağı bitirmeden başka işler geliyor.... güne kötü başladım ya......
buarada Şevvalın üst dişi cıktı bı kac gecedır rahat uykuya gecemıyor sık ve aglayark uyanıyor kımı zaman.dişine baglıyorum çünkü 10 gundur falan şişti dun ucu baya cıkmıs.ve işin kötüsü onu farkettı dişlerini gıcırdatıryorr.içim kamaşıyo fena oluyom benn "kızım yapma" dedıkce daha cok hosuna gıdıyo ve alttakılerle üsttekını sürtüyo birine
bu arada unutmadan pervin evine dönmüssün canim..insallah rahat bir yolculuk gecirmissindir..nasil ecos özlemismi evini??
buraya gelin:)))hayirlisi olsun..biberon mamanını muhallebisi şu bildiğimiz su muhallebisi +6 kaşık biberon maması şeklindemi?
belmaaa sakin yapma, daha uzun kestir benim saclarim kivircik ve her kestirme sonrasi bin pisman olurum eger uygun boyu bulamazsa..ne cok kisa ne cok uzun olmali, joleleyip cikabilecegin bisi yap..ben artik surekli topluyorum genelde, cunku teo resmen yoluyor ki saclarim cene hizasinda..Haklısınız saçımı kısacık kestirmem çok da mantıklı değil ama bakamıyorum. Elime ayağıma dolaşıyor artık. Kestirmek istediğim modeli buldum. İşte bu aklinialirimsmile
Bakalım kuaför yapabilecek mi eyvahedigeldismile
demir haplarını hamile iken bizler nasıl içtik surekli hiçbir besinden karsılayamassınız diyordu dr bizim ki nettede çokyerde okudum mutlaka takiviye ilac alınmalı imis ya gebelikte sanırım bu yaslarda bebeklerdede bu sekilde
ece de bir iki aydır demir içeren karısık bir vitamin içiyor iyiye yakın ç ıktı ama yinede biraz daha devam dedi dr.
ama demir vermek onemli sanırım yada en azından kesin bir kan sayımı sonrası duruma bakılmalı.
kafadan vermemek yanlıs bence
sibel belma alıntı yapmıştı bu virüs bulaşma olayını ellede bulaşıyormuş bende öyle şüpheleniyorum
geçen hafta pazar evine gittiğimiz arkadaşın oğlu ishaldi yahya ile sürekli yakın temasta bulundu
eve geldik ben ishla oldum sonrada yahya
daha sonra annem bize geldi oda ishal ve mide bulantısı kusma oldu
hastanedede babamlar ziyarete gelmişti ancak sadece ablamı içeri sokabildik yasak diye cumartesi geceside ablamı apar topar hastaneye götürdüler kusma ve ishalden
az öncede babamla konuştum pelt olmuş ishalden akannehir
şaka gibi yaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile
kızlar size bişi sorayım..
yiğit özellikle bişeye kızdığında, ya da canı sıkıldığında, örneğin mamasını yedirmek istiyorsak o da yemek istemiyorsa çok yapıyor.. böyle gerinme hareketi gibi bişi yapıyor ama nasıl desem bi garip. başını bi yana eğiyor. böyle ellerini ayaklarını sıkarak geriniyor. yüzü kızarıyor. böyle yamuluyor resmen yaa.. baya tedirgin olmuştum. doktora sordum önemli değil geçer dedi. ama yine de sormak istiyorum sizlerde böyle bir durum var mı ya da bu durum normal mi?
evrimm gecmiş olsun neyin var sorun ne alıntılardan gordum
evrim nasilsin canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?