2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel.eceye uçak bileti alıyomusun fiyatı ne kadar?

ikimizinki 650usd etti gidiş donus canım azal fiyatı

bende gelirim esra sen ben buluşuruz orda ne güzel olur

keske gelsende burda gorussek isterim seni tanımayı ikimizinde ortak yonu birbirimizin memleketinde gurbette olmamaız..

buda benim afacan oğlum mustafa

masallah cok tattlı 1 yasına gelince salonda adgunu yapacakmısınız

pervinim benimde umudum var

benimde var.. hatta benden cok elifin var oda burda geriye senle doner die hayal edio arada. 16 mayısta donecek belki ozamana kadar gelirsin bilmiyorumkismile

bizim kan damlamız santafer canım

masallah sevvale cok guzel emeklio tatlişko

bu arada unutmadan pervin evine dönmüssün canim..insallah rahat bir yolculuk gecirmissindir..nasil ecos özlemismi evini??

saol hayatım ya walla cok ozlemisim evimide emrahıda

biberon mamanını muhallebisi şu bildiğimiz su muhallebisi +6 kaşık biberon maması şeklindemi?
buraya gelin:)))hayirlisi olsun..

belmaaa sakin yapma, daha uzun kestir benim saclarim kivircik ve her kestirme sonrasi bin pisman olurum eger uygun boyu bulamazsa..ne cok kisa ne cok uzun olmali, joleleyip cikabilecegin bisi yap..ben artik surekli topluyorum genelde, cunku teo resmen yoluyor ki saclarim cene hizasinda..

Demır eksıklgıının ıstahsızlık yaptıgını duymustum, ben ıkı ay oncesıne kadar dogru durust hıc vermemıstım demır damlası, ama son ıkı aydır her gun duzenlı verıyorum, vermedıgım bır dun oldu, o da babannesınde oldugumuz ıcın yanımızda degıldı.
Emzırdıgım ılk 4 ay da ben cok duzenlı kullandım, emzırrıken ılk dort ay demır hapı almanın onemını hamıleyken okumustum, bebek ıcın cok kıymetlıymıs, ılıklerının dolması acısından..

Amanın... ne vırusmus yaaa.. ne pis bır seymıs.. nası koruyacagız bu cocukları, Rabbım yardımcımız olsun.

Valla oluyor bızde de.. ama ole kendını kasmasını, basını kasmasını bence cok da ırdeleme, bızım eseekkkk kulakları kızarana kadar bagırıyor meselaa..

evrimm gecmiş olsun neyin var sorun ne alıntılardan gordum

evrim nasilsin canim??

Cuma gecesı korkunc bır karın agrısı ve belımden asagısının agrıması ıle uyandım, ertesı gun tüm etim agrıyordu.. vıtamın yuklemesı, bol meyve suyu ıle dopıng yapıp toparlamaya calıstık, pazar gunu Fatoş un hımayesınde ve bakımında gecırdım.. bu aksam yenı geldım evıme, daha ıyıyımm, tesekkur ederım tüm cigerlerime.

ayy derya ya alinti yaptigim seye farkli cevap yazicaktim kafa kalmadiki, cok yorgnum asil..eve pirin unu +su+6 olcek biberon mamasi, ama 5 koyuyorum

Gııck oldum, gündüz 50 defa mesaj yazmaya çalıştım, her seferinde bir şekilde silindi yazdıklarım. Pöf

Kısaca:

NUR Allah kavuştursun, sevdiklerin yanında, iki küçük sıpa zaten hep seninle birlikte. Olumlu düşün, iyi düşün, iyi olsun. Sen zaten karamsar değilsindir. Kötü etkilenmeyeceğinden eminim. Biz buradayız, ne zaman istersen kafamızı şişirebilirsin.

PERVıN evine hoşgittin böbeem. Baba - kız özlemişlerdir birbirlerini. Karı koca da özlemişlerdir herhalde :kedi:

GÜLı telefon konuşmamız neden facia oldu bilmiyorum, tekrar aradım ama açamadın sanırım. Yardımcı olamadım sana

GYPSY ve EVRıM tekrar geçmiş olsun, sıZE DE dönemedim. Yoğun bir gündü. ınanıyorum ki bir gün konuşacağız :)

SıBEL gelinime kocaman maşallah, iyi bakmışsın belli ki. Seninle de ilgilenemedim. Başlayabildin mi diyete?

DORUK artık yürütecinde bayağı zaman geçirebiliyor. Hareket ettirebiliyor. Oturduğu yerde de kendi kendine takılıyor oyuncaklarla. Çok şükür, bugünleri de gördüm. O oynarken ben de yemek yaptım bugün. Tanrım teşekkürler !!!

Bu arada zarar - ziyana da başladı it! Bugün çiçeğimi köklemiş, annem almış, dikmiş yerine :) Bır de çekmeceleri açmaya başladı. Yürütecinde tabi. Eşşekler yaa, çok tatlı oldu hepsi.

Çocuk çiçektir; sevgi ve ihtimamla serpilir, güzelleşir..
Çocuklarınızdan asla boşanamazsınız..
Çocuğunuzun sizi her zaman seveceğini
bilmenin lezzetini yaşayın..
Bir çocuk annesine de babasına da saygı duymalıdır..
SıZ DE ÖYLE..
Çocuklarınızla birlikte yemek pişirin, daha sonra da birlikte yeyin..
Ailece televizyon karşısında yemek yemeyi
alışkanlık haline getirmeyin..
Küçük bir çocuğun bile evin içinde üstlenebileceği
bazı sorumluluklar vardır..
Düzen ve kurallar, çocuklara kendilerini güvende hissettirir.
Dede ve nineler çocuklarınız için çok değerli birer arkadaştırlar..
Çocuklar görgü kurallarını ana-babalarından öğrenirler.
Dikkat edin çocuklarınız verdiğiniz görgüden ömür boyu faydalanacaklardır..
Çocuklarınızla sık sık başarılarını paylaşın.
Onların en ufak başarılarını bile iltifatla karşılayın..
Her gün çocuğunuzu dinlemek, onunla konuşmak için
yarım saatinizi ayırın..
Çocuğunuza vereceğiniz en iyi hediye ZAMANINIZDIR..
Çocuğunuzun odasına girmeden önce kapısını vurun.
Bu ona değer ve şahsiyet verdiğinizi gösterir..
Çocuğunuza karşı bazen anne, bazen baba,
bazen kızkardeş ve bazen de ağabey olmak zorundasınız..
Çocuğunuzun rüyalarını paylaşın..
Çocuğunuzla onur duyun, çocuğunuz da sizinle onur duyacaktır..
Çocuğunuza karşı kibar olun, kibar bir çocuk yetiştirmiş olursunuz..
Çocuğunuzun arkadaşlarını tanıyın, isimlerini öğrenin hatta..
Çocukların da zor günleri olabilir; size bunları anlatmasına izin verin..
Bir çocuğun soramayacağı soru olmamalı..
Çocuklarınız için akla uygun,
mantıklı kurallar koymaktan çekinmeyin..
Kendi anne-babanızla ilgilenin,
ileride çocuklarınız da sizinle ilgilenecektir..
Çocuğunuzun yanlışını düzeltmek veya onu disipline
sokmak için en iyi zaman; olaydan hemen sonrasıdır..
Unutmayın siz daima çocuğunuzun hayatındaki
en önemli kişi olacaksınız..
Asla bir cümleye Sen daima! ve Sen asla!
ile başlamayın..
Çocuklar dünyaya verdiğiniz bir armağandır;
ONLARI ıYı PAKETLEYıN..
Verdiğiniz sözleri yerine getirin.
Yaptığınız planların sonunu getirin.
Verdiğiniz cezaları uygulayın..
Çocuğunuzu koruyun ama gerçeklerden değil!..
Çocuğunuza, insanların ona davranmasını istediği gibi
davranmasını öğretin..
HAYDı DURMAYIN!
ÇOCUĞUNUZU BıR KEZ DAHA SEVGıYLE KUCAKLAYIN...
Gül yetistirmek için toprak olmak gerek Unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…