2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

TAZEM VE DERYA .... nerdesiniz... hani bugün rejim için el ele verecektik.. bugünde rejimsiz geçti artık yarın başlarız... böyle diye diye ben fil gibi olacağım bu gidişle..... her gün aynı olay.... yiyorum yiyorum diyorum bugün son jubileyi yaptım yarın rejimdeyim ama o rejim bir türlü gelmiyor ya......((((((

merhaba kizlar..günlerdir pek yazamadim..malum haftasonu olunca herkes evde..biraz alis-veris,cocuklar,yemek,temizlik derken insan kendine zaman bulamiyor..-tatlicadiarzu- ara ara bakmaya calistim..ben de gecen söyledigim gibi bir spor salonuna yazildim..persembe ilk randevum var..önce kontrol yapip ona göre program belirleyecegiz..insallah spor sadece bedenen degil ruhende bana iyi gelir..biraz olsun stresimi atmama yardimci olur..:Saruboceq: cünkü son zamanlarda cok sinirliydim..:1no2:

SEVVAL in videosu cok güzel..bizimki öyle öne dogru ve hizli hizli gidiyor..dünde bir iki adim diyeyim emekleyebildi..ee yavas yavas baslasinlar artik..hayat bu ay 9 aylik olacak..tembel sey..kaydirigubbakcemile3 diside hayirli olsun..artik pes pese gelir disleri..bence cikarmayanlar bir anda hepsini birlikte cikaracaklar..a.s

sibel sen niye digerlerini bekliyosun onlar yok diye baslamadınmı diyete alemsin yahuu:)))
gonlu yok diye tam sana denir heralede: ) soylesen sabah beri ben sana baskı yapardım:)

bu arada senin aldıgın oyuncagı kaldırmıstık daha kuçuk diye dun çıkardım allahım bayıldı elinden birakmıyorher bir yerini kurcalıyorçok hoslandı ecos :)

Kİmseyi arayamadım it gibi çalışmaktan. EVRİM nasıl oldu acaba?
Evrim nasilsin canim?? insallah sende bu havalardan ve virüslerden kapmamissindir...:Saruboceq:
gunaydınlarrr iyi haftalarr

hava guzel gunesli ama buzzz gibi ısınsın artık su havalar yaa
evet yaa!!! :Saruboceq:
günaydın.....

yine yeni bi haftaya başlıyoruz.. inşallah bol güneşli güzel bi hafta olur....

FISTIĞIMLA benim yeni resimlerimizi albüme ekledik:))))

bi geçmişe göz atıp geliyorum.....
fistigini gördüm canim..o ne tatlilik ve sevimlilik öyle..masallah.. öperim onu ben..opuyorumnanaktan
canim gecen doktora gidecektin..ilac almadin mi?? ya da fayda etmedi mi?? böyle iyi degilki..allah korusun minisine de gecebilir senden..:1no2:
canim bizimkinde sac olmadigi icin sorunumda yok..saclari tam uzayana kadar zaten 1 yasinda olur..sanirim o zamanda problem kalmaz..kaydirigubbakcemile3
aynen canim..ben de tatimlik herseyden veriyorum..aklima yatmayan seyleride yapmiyorum zaten..kaydirigubbakcemile5
hadi bakalim..insallah problemsiz yatar odasinda..simdi sen tedirgin yatarsin zaten..muhakkak duyarsin sesini..a.s
oğlumun 3. dişi çıkmışşşşşşşşşşş.ilk diş 15 şubat ikincisi 19 şubat ve 3.de bugün:)))
gözünüz aydin..hihoyyyt
hadi bakalim..gözüm üzerinde..azmini görmek istiyorum artik..pes etmek yok...lmaz:

evet esracım aynen dediğni gibi gönlüm yok ama başlamam lazım öncelikle şu topuk dikenime iyi gelecek biraz daha kilo vermem herşeyi geçtim onun için yapmam lazım ama birilerinin benim kulağımdan iyice çekmesi lazım:mymeka: artık kendimi size emanet ediyorum etim sizin kemiğim benimsempatiksalakcinni bundan sonra her türlü baskılarınızı bekliyorum tüm topiğe duyurulurkaydirigubbakcemile5

öylemi canım çok sevindim yeniden güle güle kullansın ece.....:icecream:

ÖZGÜL canım inşallah şu azmi bi yakalayabilsem bir daha bırakmayacağım ama bulamıyroum malesef.... ama artık işin bi kıyısından köşesinden başlamam lazım aldı başını gidiyor herşey...

SıNıRLıLıK bende mevcut canım ya havalardanmı neden bilmyoum bu aralar ağrasifim... şöyle hava düzelse güneşi görsek güzel bi bahar havası yaşasak çocukları alıp dışarı çıkabilsek ve bizlerde biraz gezebilsek hava alsak sinir minir kalmayacak valla... sabır artık az kaldı ne diyelim.....

cumartesiden beri rahatsızım birde üstüne klavyeye çay döküldü..oda tuzu biberi oldu birşeyler yazacak dermanım yoktu sadece okuyup çıktım..
ÖNCELİKLE NUR ALLAH KAVUŞTURSUN bu gidişle çabuk kavuşacaksınz gibi..MUSTİDE süper banyo keyfine diyecek yok..ama sakın yanlız bırkma..
ESRAM evine gelmiş YAHOM dah iyidir inşallah.ishal belası salggın onun için el hijyenine çok dikkete etmek gerek.ESRAM diğer aile fertlerinede geçmiş olsun..
TAZE BURCU 63.5 süpersin temizlik de yapılmış darsı bana..
NURDAN TEOMA teşhis konmuş kuzum benim çok çok geçnmiş olsun..
ESRAKO eceye kocaman maşallah 800gr çok güzel ..minadex feri bilyorum ecoşa minedexte kilo aldrıyordur haberin olsun..+genetik tabi
PERVİN evine kavuşmuş..artık kendielrini burda görebilirz..
SELİN üst dişini çıkatmış umarım doğru hatırladım..hayırlı olsun..
AİDA DİDAR'a maşallah kara kız tosuncuk olmuş oda..
MAVİŞ KIVANÇ huzursuzmuş geçmiş olsun diş geliyor olabilir.
EVRİM de rahatsızmış galiba alıntıdan gördüm..geçmiş olsun..
bu arada mam şişirese bi şişerdik diyeceğim ama içmediki sıpa 1 kutu aptamil dha dün bitti alalı 2 hafta oldu kahvltıya çorbaya kata kata anca yedirdim..süt olayını rafa kaldırmıştım mamayla devam ama 500cc asla bulmuyor ne yapalım.şimdide üst dişler iyice kızrmış kabarmış tekrar iştahsızlığımız başladı..

saç kurutmaların radyasyon yayması ile ilgili geçenlerde doktorum programında o konuyu işlediler..en çok kablosuz internette 2. olarak da saç kurutma makinalarında varmış..daha sonra da telsiz telefonlarda..mümkünse evinize telsiz telefon sokmayın demişti ordaki prof..
ellerinde bi ölçüm cihazıyla ölçtüler saç kurutmayı..ibre tavan yapmıştı..sık sık kullanmayın belirli aralıklarda kullanın dedi..manyetik alanı çok çok yüksekmiş..bebeklerde ve çocuklarda sinir sistemi beyin gelişimi devam ettiği ve de bıngıldağın açık olması sebebiyle oldukça zararlıymış..

bir de laptopların şarj aleti üzerinde takılı olmadığında rahatlıkla kullanılabilirsiniz dedi.

ay benim laptop devamli sarja takili oluyor..hemen cikariyorum simdi..verdigin bilgiler icin sagol canimm...cok makbule gecti..a.s.

of boğazım yanıyor ateşim varrrrrrrrrrrrrrrr.uykumd avar ama ben burdayım delimiyim neyim..
ya ben recime başaldım yazayımı ne yediğimi 2 dilim baklav sabah 6i5 ta üstüne tam yağlı 1 bardak günlük süt..saat 10da 1 dilim su böreği +kahvaltı ama yeşil çay içtim bak..sonra öğlen haşlama tavuk göğsü üstüne 1 paket stülü çikolata ve donruma nasıl recimim iyimi..laelaelaelaelaesempatiksalakcinni

MERCıMEK verdiğni bilgi için teşekkür ederiz.....

DERYA canım geçmş olsun... hay allah aksilikler geldimi üst üste geliyor malesef...yusuf yine iştahsız demek dişlerden demekki bu iştahsızlığın sonu yok hep aynıyız 1 gün iyi yerse 2 gün yemiyor.... böyle gidecek artık.. mama bizimde öyle bi kutu mama epey gidiyor...500 ün yarısını bile bulmuyor tüm gün aldığı miktar ama ne yapalım artık yapacak birşey yok.....

3. dişimiz daha çıkmadı canım bizimde...

vereliniortak:lepi:

Esracım ailecek geçmiş olsun canım..

Sibel fıstık gibisin maşşşalhh.

annem gittiğinden beri kendimi zor tutuyorum abur cubur yememek için..hep sıkıntıdan..o varken gelen gidenden fırsat bulamıyordum tıkınmaya..off yaz geliyor..hedefim hamilelik öncesi aldığım ve de bir kere dahi giyemediğim elbisemin içine girebilmek ve size göstermek..bu gidişle nasıl olur bilemiyciiğim ama

hastasın canım rejimi bırak daha çok halsiz kalırsın yemen lazımmi vücudun direnç kazanıp daha çabuk iyileşmen lazım....

hehheee bende öyle sözde bugün rejime başlayacaktım sabahtan beri yediklerimi sayarsam düşüp bayılırsınızakannehir bide şunu farkettim ya delimiyim neyim ne zaman rejime başlayayım desem benim canım daha çok yemek istiyor neden ya ben hiçmi rejim yapamıcam acaba beynim bana kuvvetli bi oyun oynuyor sanırımeyvahedigeldismile

evet canım fıstık ama şam fıstığı gibi küçücük zayıf değil kabuklu fıstık gibi kocaman ve iri sempatiksalakcinni olacak canım aynı dert bendede var kilo bir verebilsem ama olmuyor işte ama başarcam inşallah topikten destek alarak yaptıklarından esinlenerek:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…