Evrim nasilsin canim?? insallah sende bu havalardan ve virüslerden kapmamissindir...:Saruboceq:Kİmseyi arayamadım it gibi çalışmaktan. EVRİM nasıl oldu acaba?
evet yaa!!! :Saruboceq:gunaydınlarrr iyi haftalarr
hava guzel gunesli ama buzzz gibi ısınsın artık su havalar yaa
fistigini gördüm canim..o ne tatlilik ve sevimlilik öyle..masallah..günaydın.....
yine yeni bi haftaya başlıyoruz.. inşallah bol güneşli güzel bi hafta olur....
FISTIĞIMLA benim yeni resimlerimizi albüme ekledik:))))
bi geçmişe göz atıp geliyorum.....
canim gecen doktora gidecektin..ilac almadin mi?? ya da fayda etmedi mi?? böyle iyi degilki..allah korusun minisine de gecebilir senden..:1no2:günaydın kızlar. önce geçmişe baktım da.. benim faranjit çok fena. akıntıdan midem bulanmaya da başladıokuldayım ve çok zorlanıyorum. belki sonra lazım olur diye rapor da almak istemedim ama.. böylede cidden zor. az konuşmaya çalışıyorum artık napim. yiğit kuzumun öksürüğü de tam geçmedi. ilaçları 4 gün kullandım. bırakmıştım. ama hala az az devam ediyor
canim bizimkinde sac olmadigi icin sorunumda yok..saclari tam uzayana kadar zaten 1 yasinda olur..sanirim o zamanda problem kalmaz..kaydirigubbakcemile3Offf ben doğduğundan beri fönle kurutuyorum Didarın saçlarını. akannehir Ama bizim fön makinasının sıcak ayarı bozuk ve çok ılık hava veriyor. Umarım bir sorun olmaz. Bir dahaki doktora gidişimde sorayım. Fön makinasında radyasyon olduğunu zannetmiyorum. Fön makinası küçük bir motor ve kömürle çalışır (bildiğim kadarıyla). Elektronik öğretmenlerimizle görüşüp bu konuyu aydınlatırım.
aynen canim..ben de tatimlik herseyden veriyorum..aklima yatmayan seyleride yapmiyorum zaten..kaydirigubbakcemile5bızım doktorda yedıklerınızden verebılırsın ama ögünlük degıl tadımlık olsa daha iyi olur,.kendı için hazırlanan baharatsız, salcasız ,az yaglı corba veya sebze püresı onun için daha uygun,yasından önce mıdesını yormaya gerek yok demişti.mantıklıda geldı uyguluyorum.ama yedıgımız hemen hemen cogu seyın tadına mutlaka bakıyor cogunuda sevıyor.doktorun dedıgı gıbı ögünlük degıl ama tadımlık verıyorum.pılav, makarna, kuskusta favorısı :))
zaten doktor bıse dedıgınde aklıma yatmıyorsa uygulamıyorum acıkcası,içgüdülerımle baya yol katettık dahada edıcez gıbı zemuszemus deee su demır ılaclarını içeremıyorum o fasıl berbat gecıyor.ben içirmeye calısırkende üstümüz başımız batıyor.buseferde baska denıyoruz.hamıleyken kullanmıstım küçük tüplerde,onu 2 ye böl vişnesuyuna kat en ıyı busekılde ıcır dedi.şimdide onu denıycez
hadi bakalim..insallah problemsiz yatar odasinda..simdi sen tedirgin yatarsin zaten..muhakkak duyarsin sesini..a.sbu gece afikimi odasında yatırcas:)
umarım sesini duyabilirim.malum çocuk odası ve yatak odası evin 2 ayrı ucunda
gerçi duymasamda afik nasılolsa hohohhhhhhh diye bagırırr horoz misali,
bu ardaa muhallebi yemedi ya hemde hiç bi çeşidini gogly almıştım yemedi sevmedi otadı.
bende iyi geceler mamasına döndüm tekrar.
ve sonuç eskisi gibi daha az uyanyor..
gözünüz aydin..hihoyyytoğlumun 3. dişi çıkmışşşşşşşşşşş.ilk diş 15 şubat ikincisi 19 şubat ve 3.de bugün:)))
hadi bakalim..gözüm üzerinde..azmini görmek istiyorum artik..pes etmek yok...TAZEM VE DERYA .... nerdesiniz... hani bugün rejim için el ele verecektik.. bugünde rejimsiz geçti artık yarın başlarız... böyle diye diye ben fil gibi olacağım bu gidişle..... her gün aynı olay.... yiyorum yiyorum diyorum bugün son jubileyi yaptım yarın rejimdeyim ama o rejim bir türlü gelmiyor ya......((((((
sibel sen niye digerlerini bekliyosun onlar yok diye baslamadınmı diyete alemsin yahuu:)))
gonlu yok diye tam sana denir heralede: ) soylesen sabah beri ben sana baskı yapardım:)
bu arada senin aldıgın oyuncagı kaldırmıstık daha kuçuk diye dun çıkardım allahım bayıldı elinden birakmıyorher bir yerini kurcalıyorçok hoslandı ecos :)
ay benim laptop devamli sarja takili oluyor..hemen cikariyorum simdi..verdigin bilgiler icin sagol canimm...cok makbule gecti..a.s.saç kurutmaların radyasyon yayması ile ilgili geçenlerde doktorum programında o konuyu işlediler..en çok kablosuz internette 2. olarak da saç kurutma makinalarında varmış..daha sonra da telsiz telefonlarda..mümkünse evinize telsiz telefon sokmayın demişti ordaki prof..
ellerinde bi ölçüm cihazıyla ölçtüler saç kurutmayı..ibre tavan yapmıştı..sık sık kullanmayın belirli aralıklarda kullanın dedi..manyetik alanı çok çok yüksekmiş..bebeklerde ve çocuklarda sinir sistemi beyin gelişimi devam ettiği ve de bıngıldağın açık olması sebebiyle oldukça zararlıymış..
bir de laptopların şarj aleti üzerinde takılı olmadığında rahatlıkla kullanılabilirsiniz dedi.
vereliniortak:lepi:of boğazım yanıyor ateşim varrrrrrrrrrrrrrrr.uykumd avar ama ben burdayım delimiyim neyim..
ya ben recime başaldım yazayımı ne yediğimi 2 dilim baklav sabah 6i5 ta üstüne tam yağlı 1 bardak günlük süt..saat 10da 1 dilim su böreği +kahvaltı ama yeşil çay içtim bak..sonra öğlen haşlama tavuk göğsü üstüne 1 paket stülü çikolata ve donruma nasıl recimim iyimi..laelaelaelaelaesempatiksalakcinni
of boğazım yanıyor ateşim varrrrrrrrrrrrrrrr.uykumd avar ama ben burdayım delimiyim neyim..
ya ben recime başaldım yazayımı ne yediğimi 2 dilim baklav sabah 6i5 ta üstüne tam yağlı 1 bardak günlük süt..saat 10da 1 dilim su böreği +kahvaltı ama yeşil çay içtim bak..sonra öğlen haşlama tavuk göğsü üstüne 1 paket stülü çikolata ve donruma nasıl recimim iyimi..laelaelaelaelaesempatiksalakcinni
Esracım ailecek geçmiş olsun canım..
Sibel fıstık gibisin maşşşalhh.
annem gittiğinden beri kendimi zor tutuyorum abur cubur yememek için..hep sıkıntıdan..o varken gelen gidenden fırsat bulamıyordum tıkınmaya..off yaz geliyor..hedefim hamilelik öncesi aldığım ve de bir kere dahi giyemediğim elbisemin içine girebilmek ve size göstermek..bu gidişle nasıl olur bilemiyciiğim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?