2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama harbi iyi geldi bu fotolar
şöyle bi gittim o güzel günlere
ama maalesef geri geldim bilmiyorumkismile

hefet tatlım katılıyorum... dur havayı dagıtayım...;

ben de matematikten nefret edıyorum.. matematik köprü altına düşsün istiyorum :)))) ahahaha Haluk Bılgıner ın yenı dızısının fragmanı var yaa.. tam benlık :)) kendime indirgemeyi düşünüyorum..

sana hava basılmışsa bana ne basılmış bacım???

bilmiyorumkismile bana hava gazı basılmıstı bacım.. ondan bı ayagım havada yuruodum yaaa :))

mamiyi kandırma çalışmalarına başladım zaten
tatil için çeşme diyorum habire
oda diyor neden orasıı e denizi güzel vs sallıyorum
bu sefer nerde ağaç edeceksin beni diyor sempatiksalakcinni

Sen buraya gel.. ben senın yanına gelıcem.. söz verebılırsın Mamı ye.. yannız kalmayacak.. Burcuları da alıp gelıcem yanına.. sözüm sözdür sana.

Evrim hastaymışsın galiba. Geçmiş olsun. Eski fotoları koymakla ne iyi etmişsin. Her ne kadar hiç yanınızda olamasam da yanınızda gibi takip ettiğimden, ben de o günlere gittim geldim. Sağolasın. Tazelenme oldu.

Saol kuzum.. Allah razı olsun.

Meg Ryan ın fotosunu koymussun ya.. hıc bır kıvırcık sac ole durmaz kuzu.. o sac ta maşa ıle yapılmıs zaten.. emın ol durmayacaktır.. bol dalgalı saca sahıp bır kadın olarak.. bu yannısa dusme derım.. hepımız yapma etme dıyoruz ama soyle ya da boyle yap demıyoruz, o da ayrı mesele yaa :)) bı arkadasım bole kıvırcık saclara sahıptı ve cok guzle bır kesım yapmıstı fenerbahce de oturruken.. bır daha da ole guzel kıvırcık sac gormedım, kısa olarak. O nu da ole ara makaslı falan fılan kesılmıstı, hıc unutmam.

evrim ben anne sütü verirken de demir filan kullanmadım yaa.. hala kullanmak gerekiyor mu acaba? emziren kızlar demir-vitamin gibi bişiler kullanıyor musunuz huuu??
kasma hareketine bazen çok takıyorum ama bazen de geçer inş demekten başka çare bulamıyorum. halen öksürüğü atlatamadık ama ne yazık ki

evrim bende dogumdansonraki ilk uç dort ay elevit kullanmaya devam ettim demir kullanmadım ozelilkle yetmistir belki ama ece nin kan sayımı fena degil belkide onlardan sebep

günaydınnnn... geçmişe baktım geldim..... ne güzel fotolar gördüm sabah sabah içim açıldı....geçmişe gittim geldim heyyy gidi günler heyyyy.......

ASPİRİN canım evet resimlerimi görmen için arkadaş olmamız gerekiyor.....

DERYA eşin sınava girmiş sonuç hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun....

YAHOM biraz iyiymiş sevindim... inşallah hepten iyi olacak geçecek hepsi...

EVRİM geçmiş olsun geçmiş gitmiş zaten....

ESRAM ESRAMMM evet ya ne günlerdi selin topiğin ilk bebegı olarak doğdu... erkenden geldi hatırlamak bile istemiyorum o günü yaşadığım korkuyu hatta o şeyde size yazmışım benim nişanımmı geldi diye:)))) sonrası malum..... ama herşeye rağmen kızım şuan kollarımda şükürler olsun rabbim kimseyi evladınla sınamasın.... aceleci kızım benim......

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten haberlerini hep burdan takip ettim inşallah en kısa sürede toparlanır yahya
ben annemin tavsiyesi üzerine hiç tavuksuyu ve tavuk vermedim biraz büyüyünceye kadarda vermeyeceğim

gunaydınlarrr

izmir resimleri ne guzel yaa
nevin ve burko burcu yine yok oldu yazmıyorlar hiç

esracım çok tatlıydın hamileyken hatırlasan is bankasında bulusmustuk lacivert elbisen ve beyaz bolonla çok sıktınnn vallahi billahi

bende doğumdan sonra demir hapı kullandım 3 ay sonrada biraz elevit kalmıştı hamilelikten onu da bitirdim
Ece nin kan sayımı iyi çıktı biz sadece acd3 veriyoruz

belma belmaaa
bak saçlarım benimde kıvırcıkkk ve dogum sonraı ece 3 aylık falandı dellendim hep topluyorum burup burup diye sıkıldım gittim kestirdim hani arkası kısa onlere yanlara dogru uzayan model var onlardan allahtan arkayı enseyi falan traslatı iyice kisaltıp iddialı yapmamısım uzamak bilmezdi simdi çok pismanım uzamasınıbekliyorum hele isebasladım sinir ol udm kestirdigime kıvırcık sac kısa çok zorr

o resimdeki sac da yani emin ol hergun yıkanıp sekil verilince oyledeir yat kalk bak ne oluyor o sacların hepsi havada

en çok neyi ozluyorum kısalttıgımdan beri arada yıkar hiç birsey surmeden arkada duz orerdim onlerini jolelyle duzeldip çok pratik olurdu yakısırdıda bana tek orgu ama onu yapamıyorum su an pismanum :) yapma etme kısacık kestirme

KAN damlası hala aklımda soru işareti ya... biz kullanmıyoruz acaba kötümü yapıyoruz diye düşünmeye başladım... bu ay dr. ada gitmeyeceğiz napsam bi santafer alıp içirsemmiki seline?????? ferrum içmiyor, ferro sanol içmiyor olmazsa bugün santafer alayım.....

sibelcim kan sayımı yapılmadan birsey soylemek bos olur
hiç yapıldımı seline kan sayımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…