ne ictin, yarasin:))))))))
dun gene 40 derece ateslendi sabah, krese yalan soyleyip biraktim cunku isten izin almam imkansizdi dun, cok onemli bi toplanti ve proje sunumu vardi..1 saat bekledim sadece 39.7ye dustu, krese 38.5 dedim, onlar olcene kadar duser diye, 39 ustu almiyorlar cunku, allatan dustu bisi olursa arariz sizi dediler, butun gun gozum elim teldeydi, yuregim agzimdaydi, neyseki dustu, ama bugunde bronsiyolite cevirdi, buharina basladim yine..
NEVİN!!! I need you beybe!
PERVİN, benim şöyle bir mantığım var, 2 haftada alınan kilo ennn geç 2 haftada gider. BÖyle söylüyorum fücuduma, oluyo. Mesela pazar günü 63,5 idim. ptesi 64,3 çıktım, oha! 1 günde aldığın kiloyu 1 günde vereceksin dedim kendime, bu doğrultuda davrandım. Sonuç; sabah gene 63,5 idim :lepi: sen de öyle yap.
Bİr de bir tüyo daha; Bulunduğum kilonun hep 1 kilo altını hayal ediyorum. 64 lerde iken gözümü kapatıp 63,.. lerde olduğumu hayal ediyorum, daha iyi gaza geliniyor. Şimdi 62,9 hayal ediyorum mesela :)
inşallah geçer bu durum.. paylaşmak istersen her zaman burdayız..teşekkür ederim arkadaşlar bugün sabahtan beri ağlayıp geziyorum nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama anlatmalımıyım onuda bilemiyorum..şu an için anlatmasam daha iyi..öyle çok derin bir konuda değil ama beni hırlapalayan birşeyler var işte içimde ..
bence doktora git derim. çünkü ishal ve kusma birlikte olduğunda tehlikeli olabiliyor.ilaç kullanıyorum elbette
antibiyotik şurup
zinco şurup
reflor
pirinç lapası-muz-patates haşlama dahi yediriyorum
ancak geçmiyor her ishal çıkmadan sonra öyle halsiz düşüyorki mafoldumben
tekrar doktora gitsemmi diye düşünmüyor değilim
inşallah kalp değildir. bildiğim kadarıyla kalp sol kola vuruyor derler ama dinlenince geçmesi ağrının, o tedirgin etti beni. biran önce iyi bir kardiyoloğa git bence. sakın ihmal etme tamam mı...Nurdan gogsumdekı agrı aksama dogru cok arttı.. dınlenınce gecıyor.. yıne de bugun yarın gorunecegım doktora..
geçmiş olsun nurdan. inş hemencik atlatır teo..dun gene 40 derece ateslendi sabah, krese yalan soyleyip biraktim cunku isten izin almam imkansizdi dun, cok onemli bi toplanti ve proje sunumu vardi..1 saat bekledim sadece 39.7ye dustu, krese 38.5 dedim, onlar olcene kadar duser diye, 39 ustu almiyorlar cunku, allatan dustu bisi olursa arariz sizi dediler, butun gun gozum elim teldeydi, yuregim agzimdaydi, neyseki dustu, ama bugunde bronsiyolite cevirdi, buharina basladim yine..
.................................................... Hele sarılıp öpme çalışmaları yok mu.. Ölüyorum. Ağzını yanağıma dayayıp salyalarını sürüyor :) Şu an bile gözlerim yaşarıyor. Bazen hiç bir şey yokken, sadece ona bakarken gözlerim doluyor sevgimden. Aşk işte, başka tarifi yok bence...
ben böyle uzun uzun alıntılar yapıyorum rahatsız olursanız yapmayayım hoşuma gidenleri paylaşıyorum zatii
yani sıkılırsanız okumayın
çokta tınn yazıcam işte bananeee
olar tatlim da ben cekirdegi sanal yiyorum zati:))
ben sizin bu yazdıklarınızı algılayamıyorum
algılarım kapandı sanırsam
yahya uyumuyor sürekli ağlıyor kusuyor ve paçasına kadar sıçıyor sıyırdım sanırım
canım ishale çıkma sayısı azaldı ancak yoğunluk çoğaldı mesela 3 kez çıkacak ishali bir kerede çıkartıyor
sabahın 7 sinde ağlayarak kalktı bende anlamadım ne oluyor dedim bi baktım paçadan akıyor şok oldum bugün 4 kez ishal çıktı ilk zamanlar 8-9 kez çıkıyordu
sabah sabah dağıttın beni tazem . allah iyiliğini versin. opuyorumnanaktan
sen yaz cancağzım ben keyifle okuyorum.
"delisin biliyonmu" cümlesini sana gönderiyorum sanal yoldan.
esra aynı yazıyı ben de dün yazmıştım.. sorunlarımız aynı. zaten bizim bıcırıkların haftaları da aynı. üst dişler kabarmış durumda. sorunun o olduğunu düşünüyorum ben de. fakat dün annemi arayıp söylemiştim yiğit böyle böyle. bütün gece uyumadı. hep ağlayarak uyandı diye. o da okumuş işte biraz. nazar duaları filan. öyle esnedim ki diyor gözümden yaşlar geldi diyor.. bu geceyi şükür daha rahat geçirdik. inanır mısın bilmiyorum ama bi oku derim. ya diş ya nazar..gunaydınlar
birkaç gun evel yazmıstım ece muzikle kendi uyuyor falan diye mazi oldu ) saltanat kısa surdu su ara hiç uyumuyor mutlaka yine sallıyoruz ki zaten zorlamıyoruz kelndi uyusun diye sallanmayı istemedigede birakıyoduk kendi uyuyordu. dun gece de saat bası uyandı abartısız. surekli aglıyor ıh ıh falan yapıyor ust disler kabarıktı ondan sanırım saat 3 den sonra neyseki uyanmayı kesti
ama 10 da yattı 11 de 12 de 1 de abartısız surekli uyandı kabus gibi bir gece idi uykum var su an gozlerim yanıyor
ben sizin bu yazdıklarınızı algılayamıyorum
algılarım kapandı sanırsam
yahya uyumuyor sürekli ağlıyor kusuyor ve paçasına kadar sıçıyor sıyırdım sanırım
Hayvan “ceza” ile, çocuk “vicdan” ile terbiye olur
Rus psikolog Ivan Pavlov’un meshur “sartli refleks”ini bilirsiniz. Hani, Pavlov, üzerinde deney yaptigi köpegine, et vermeden önce zil çaliyor ve ardindan da et veriyor ya… önce zil çaliyor, sonra et veriyor… önce zil, sonra et… ve bir süre sonra artik köpek, ne zaman zil çalinsa, et gelecegini umarak, kuyrugunu sallamaya basliyor ve salyasi akiyor…
Davranis bilimlerinde bir dönüm noktasi olan bu deneye “Sartli Refleks” adi verildi.
Sonuç? Sonuç ortada… (tabii ki) henüz, çocukluk yillarinda her sey gayet normal… ceza korkusu ile, otur deyince oturan, kalk deyince kalkan, yat deyince yatan çocuklar, anne babanlari çok sevindiriyor… peki ya sonra… bir süre sonra ergenlik dönemi ile birlikte kirilmis onur, yikilmis vicdan ile isyankar çocuklar anne babaya kan aglatmiyor mu? Ögretmene kafa tutar olmuyor mu? Sokakta, kavga edecek masum insanlar aranmiyor mu? Dövmek ve ezmekten zevk alan… okulda ögretmenine saygisiz… evde babaya asi… sokakta komsusuna “illallah” dedirten yeni tip insan modeli… Iste size ucuz terbiye yöntemleri ile terbiye edilmis günümüz insan modeli…
Döve döve pekistirmek yerine hohlaya hohlaya yumusatmak…
Madem ki, ceza ve siddet, insan davranisini degistirmede böylesi negatif bir tesir olusturuyor, o halde yanlista israr etmek niye?
Hangi insan görülmüs ki, ceza ve siddet ile “adam” olsun….
Kendisi ile gurur duyduklari bir evlat sahibi olmak isteyen anne baba, çocugunun üzerinde siddet ve ceza provalari asla yapmaz, çocugunun izzet ve gururunu kirmamak için elinden gelen tüm gayreti sarf eder.
gunaydınlar
birkaç gun evel yazmıstım ece muzikle kendi uyuyor falan diye mazi oldu ) saltanat kısa surdu su ara hiç uyumuyor mutlaka yine sallıyoruz ki zaten zorlamıyoruz kelndi uyusun diye sallanmayı istemedigede birakıyoduk kendi uyuyordu. dun gece de saat bası uyandı abartısız. surekli aglıyor ıh ıh falan yapıyor ust disler kabarıktı ondan sanırım saat 3 den sonra neyseki uyanmayı kesti
ama 10 da yattı 11 de 12 de 1 de abartısız surekli uyandı kabus gibi bir gece idi uykum var su an gozlerim yanıyor
sorun olmaması güzelherkese günaydın.geçmişe baksam hoplaya zıplaya biraz.
bizden haberler şöyle: spordan önce diyeti bırakdığım dönemde 65,5 olmuştum 1 haftalık spor sonucu 63.7 oldum.mutlu muyum? evet.diyet yapmıyorum.sütüm iyice kesildi.gidip elektrikli pompa bile aldım evde 3 adet pompa mevcut.isteyene gönderebilirim.
neva ayağını basmıyor diye ortopediye götürdüm.bir sorun yokmuş.d vitamini verdi 2 ampül doktor.şu anatutunarak basıyor ama kafa önde popo dışarda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?