2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne ictin, yarasin:))))))))

yesil caylı rezene :)biri ayıltıo biri bayıltıo :)

canımsın ya teosa kıyamıorumda sana hic kıyamıorum hiççç

sen zaten var ya... supersin diyecek lafım yok tamam bende oyle yapayım dedigin gibi son 1 hafta 10gunde aldım o kiloyu simdi fırsat buldukca ip atlıorum zaten diet modundayım suan

Off sizi çok özledim ya giriyorum okuyamadan çıkıyorum okusam yazmaya vakit kalmıyor
Kayınvalide ve kayınpeder bizde spor, ev, Özde derken boshayallersmile
Pervin yuvana dönmüşsün :))
Esra yahom hala mı kötü? :gitme: Yazıları okudum çok güzel sağol olumunekankayizsmile
Evrim geçmiş olsun sende rahatsızmışsın..
Nurdan Teomda daha iyileşmedi sanırım :gitme: Senin kayınvaliden eşine Tiboş diyor sanırım videolarda dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile3
Biz boğazımıza hakim olamadığımız sürece Tazem daha çok hava atar bize :sinifsinif:
Şuan yatak odamdayım salon işgal altında :bbo:
Bir bunalım havası sezdim topikte...
Benimde ilk zamanlar Özde doğduğunda aklımdan neler geçmedi sağ olsunlar kolay bir doğumdan sonra herşey fazla mükemmeldi ya illa birileri bozacaktı en güzel günlerimi zehir ettiler o yüzden hiç boş şeylere üzülmeye vaktim olmadı önce sarılıktan yattık sonra fıtık yok kolu kolik sancıları derken zor şeyler yaşadım ama annem en büyük destekcim sağolsun o hayattayken hiç bir şey beni korkutmuyor... Ben önceden her şeyi çok dert ederdim intihar girişiminde bile bulundum zayıf bir karaktere sahibim aslında ama Özde doğduktan sonra her şeye daha bir olumlu bakmaya başladım iyi ki var yavrum benim opuyorumnanaktan
Benimde her bir yanım özellikle dizim ağrıyor off yarın yine spor var kilo veremiyorum artık gr gr gidiyor boğazıma hakim olamıyorum ki! düzensiz yiyorum kahvaltımı 3 te yaptım işlere dalınca arkadaşa oturmaya gittik 3 te bir dalmışım yaptığı mamalara ohh kaç tabak yedim bilmem bol kalorilisinden çok güzeldi ama aklinialirimsmile

dünürüm boş bırakıyorsun bizi bak ona göre aklinialirimsmile diyetisyen banada vermemişti devlet hastanelerine özel birşey mi anlamadım ki!? Tazem seninki özel doktor mu?

inşallah geçer bu durum.. paylaşmak istersen her zaman burdayız..
bence doktora git derim. çünkü ishal ve kusma birlikte olduğunda tehlikeli olabiliyor.

Nurdan gogsumdekı agrı aksama dogru cok arttı.. dınlenınce gecıyor.. yıne de bugun yarın gorunecegım doktora..
inşallah kalp değildir. bildiğim kadarıyla kalp sol kola vuruyor derler ama dinlenince geçmesi ağrının, o tedirgin etti beni. biran önce iyi bir kardiyoloğa git bence. sakın ihmal etme tamam mı...

geçmiş olsun nurdan. inş hemencik atlatır teo..

geçmişe söyle bir göz gezdirdim fakat uzun yazıları okuyamadım. mutlaka bizim için çok faydalı bilgilerdir. ama dersteyim... gözüme takılanları alıntı yaptım sadece.

yiğit sabahları uyandığında özellikle çok öksürüyor. ama gün içinde azalıyor. bende şu benical şuruptan verdim yine evden çıkmadın önce. ama iyi mi ettim bilmiyorum...

sabah sabah dağıttın beni tazem . allah iyiliğini versin. opuyorumnanaktan

ben böyle uzun uzun alıntılar yapıyorum rahatsız olursanız yapmayayım hoşuma gidenleri paylaşıyorum zatii
yani sıkılırsanız okumayın
çokta tınn yazıcam işte bananeee

sen yaz cancağzım ben keyifle okuyorum.

olar tatlim da ben cekirdegi sanal yiyorum zati:))

"delisin biliyonmu" cümlesini sana gönderiyorum sanal yoldan.

ben sizin bu yazdıklarınızı algılayamıyorum
algılarım kapandı sanırsam
yahya uyumuyor sürekli ağlıyor kusuyor ve paçasına kadar sıçıyor sıyırdım sanırım

tekrar doktora götür ne kaybedersin ki

sabah sabah dağıttın beni tazem . allah iyiliğini versin. opuyorumnanaktan

sen yaz cancağzım ben keyifle okuyorum.

"delisin biliyonmu" cümlesini sana gönderiyorum sanal yoldan.

günaydınlar

Dilek canım yazın çok güzeldi
insanlar belki bir gün hamile bir kadına, lohusa ya da bebekli bir kadına nasıl davranacaklarını öğrenirler

gunaydınlar

birkaç gun evel yazmıstım ece muzikle kendi uyuyor falan diye mazi oldu ) saltanat kısa surdu su ara hiç uyumuyor mutlaka yine sallıyoruz ki zaten zorlamıyoruz kelndi uyusun diye sallanmayı istemedigede birakıyoduk kendi uyuyordu. dun gece de saat bası uyandı abartısız. surekli aglıyor ıh ıh falan yapıyor ust disler kabarıktı ondan sanırım saat 3 den sonra neyseki uyanmayı kesti
ama 10 da yattı 11 de 12 de 1 de abartısız surekli uyandı kabus gibi bir gece idi uykum var su an gozlerim yanıyor

herkese günaydın.geçmişe baksam hoplaya zıplaya biraz.
bizden haberler şöyle: spordan önce diyeti bırakdığım dönemde 65,5 olmuştum 1 haftalık spor sonucu 63.7 oldum.mutlu muyum? evet.diyet yapmıyorum.sütüm iyice kesildi.gidip elektrikli pompa bile aldım evde 3 adet pompa mevcut.isteyene gönderebilirim.

neva ayağını basmıyor diye ortopediye götürdüm.bir sorun yokmuş.d vitamini verdi 2 ampül doktor.şu anatutunarak basıyor ama kafa önde popo dışarda:)

esra aynı yazıyı ben de dün yazmıştım.. sorunlarımız aynı. zaten bizim bıcırıkların haftaları da aynı. üst dişler kabarmış durumda. sorunun o olduğunu düşünüyorum ben de. fakat dün annemi arayıp söylemiştim yiğit böyle böyle. bütün gece uyumadı. hep ağlayarak uyandı diye. o da okumuş işte biraz. nazar duaları filan. öyle esnedim ki diyor gözümden yaşlar geldi diyor.. bu geceyi şükür daha rahat geçirdik. inanır mısın bilmiyorum ama bi oku derim. ya diş ya nazar..

ben sizin bu yazdıklarınızı algılayamıyorum
algılarım kapandı sanırsam
yahya uyumuyor sürekli ağlıyor kusuyor ve paçasına kadar sıçıyor sıyırdım sanırım

vah yavruma ya dr lar ne kadar surede atar vucuttan ne zaman geçer bu ishal kusma birsey demedilermi esra ?

bu yazı iyi hos da çocugun hangi yolla terbiye edilmesi gerektigini yazmamıslar ? kuçuk bebege atesten uzak durmasını prize ellememis gerektigini nasıl anlatmalıymısız peki ?
sartlı refleks hayvanda uygulanıyor diye insanda uygulanması sakıncalımıymıs ? baska yol yontem varsa yapalım ama burda yazmıyor bos yani bu durumda bu fikirler benim için.

ayrıca her ceza alan çocuk ilerde ergenlikte asi oluyor kafa tutuyor vs demek degil abartılı bir yazı bence.
dayak yada duygusal cezalara karsıyım
sunu yapmazsan seni sevmem asla agızdan çıkmamalı
ama yapacagı yanlıs seyin bir bedeli olduguun bilemzse çocuk nasıl egitilebilir.
bizler içinde geçerli olan bu degilmidir biryanlıs yaparsak bedelini oderiz bunu biliriz
boyle biryaptırım olmasa hangi yontemle toplum asayisi saglanır
o zaman suç isleyenleri vicdnı ile abas basa bırakalım bir daha yapmasınlar o mantık oluyor bu ..

teo yine ateşlenmiş geçmiş olsun
yahomun da cırcırı geçmemiş geçer inşallah

esra pavlovdan bahsetmiş.bazı konularda faydalanabilir.ama ben daha çok eklektik ( çoklu) yaklaşımlar olması taraftarıyım

bebeklerin günü gününe uymuyor seni çok iyi anlıyorum esracım

sorun olmaması güzel

ben dün pilatese gittim fakat eğitmen beni spora almadı çünkü ben göbek fıtığından bahsettim o da doktordan pilates ve aerobic yapabilir diye yazı getirmeniz gerekir dedi
bende biraz bisiklette zaman geçirdim bundan sonra akşamları şu doktor raporunu halledinceye kadar 15 dk yürüyüş bandı 15 dk da bisiklet çalışacağım sonucu aktarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…