2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annelik çok sabır isteyen bir zanaat ilerleyen yıllarda bizleri neler bekliyor bilemiyorum ama elimden gelenin en iyisi yapacağım rabbimin izniyle

teoşum iyileş bir an önce bebeğim ((

sagolun canlarim, Esracim 6ay-2yas bronsiyolit sebebi RSV denilen bir virus ve sik sik ataklar halinde olabilir astim bunyeli bebeklerde buda atese yol aciyor..

bu çocukların bir günü bir gününü tutmuyor akşamda kıvanç saat 4ten sonra saat başı uyandıboshayallersmile alttan zarzurt atıp durdu hep mıkırdandı gazı vardı sanırım bu yoğurt bize gaz yapıyor yoğurt verdiğim zaman hep böyle siz yoğurt gaz yapar deyince takip ettim birkaç gün gaz oluyor:sinifsinif:
dün ağzımın içinde yaralar çıktı.. üç yerde. acayip acıyor yaa.. rahatsızlığımdan dolayı heralde. günlerce geçmez artık. üff..
geçmiş olsun off o yaralar berbat oluyor hele dilin ucunda çıkan o küçük topçeler yokmu onlar adamı mahvediyoreyvahedigeldismile
teom iyileş biran önce üzme anneni:Saruboceq:
ne demek nurdan üzmek falan birdaha duymayayım biz burda paylaşmak için varız kaydirigubbakcemile5

ben bi kitap okuyorum şu sıralar çocuklara verdiğimiz gizli mesajlarla ilgili bizim söylediklerimizden aslında çocuklarımız neler algılıyorlar onlardan bahsediyo küçük olaylarla anlatmışlar orda

bu ceza olayıyla ilgili olarak verdiğimiz ödülleri keserek ceza vermekten bahsediyolar tabii bizimkiler ufak henüz ama ilerde uygulanabilir diye düşünüyorrum ...

mesela istediğimiz bieyi yapmadığında günde 2 saat tv izleyecekse buna izin vermeyerek cezalandırıyor yada bi çikolata dondurma yiyecekse onu vermeyerek cezalandırıyor.. bana pekde mantıksız gelmedi..

dün ağzımın içinde yaralar çıktı.. üç yerde. acayip acıyor yaa.. rahatsızlığımdan dolayı heralde. günlerce geçmez artık. üff..
canım bi B 12 ine baktır bence bu eksikk oluncada böyle ağızda yaralar çıkıyomuş..

adet olmanın bence ilgisi yok bende her gece emziriyorum artık yeni kaldırıcaz gece beslenmesini ve ilke 2 aylıkken adet oldum.. kişiden kişiye değişiyordur tabi ama bende pek etki etmedi bu prolaktin..

ya canım b ence tekrar götür doktora her sabah ateşleniyo çocuk oda iyice bitkin düştü..

yok nurdancım ne demek. birbirimizin derdini, üzüntüsünü, mutluluğunu paylaşmak için burdayız canım. keşke elimizden bişi gelebilse dua etmekten başka. ama ne yazık ki gelmiyor. sen bir annenin yapabileceklerini eminim en iyi şekilde yapıyorsundur zaten. şu anda çok minik. bünyesi tabi daha az dirençli. ama eminim büyüdükçe herşey yoluna girecektir. mesela ben de doğar doğmaz bronşit olmuşum. beş yaşıma kadar filan tedavi görmüşüm. vurulduğum iğneyi bildiğim için doktorun yoluna döndük mü ağlamaya başlarmışım. sonra ağlarken bayılırmışım. ama ilkokula başlayana kadar hepsi geçmiş. inş sizinki o kadar da sürmez.

fatmacım biz yazıyoruz o zaman vermeyeyim surup diyorsun sorumlu hissederim sonra kendimi:) fikrimi soyluyorum ama direk etki etmek istemem belki vermelisin bilmiyorumki ..
tamam canım. merak etme sen :) söyledim ya zaten sadece bu sabah verdim şurup diye. onu da tereddüt ederek yani. vermesem mi acaba diye. sen hatırlatınca mantıklı geldi yani buhar olayı. denemeye değer..

ne güzel bir kıssadan hisse.. keşke bizde peygamber efendimiz gibi olayları böyle güzelce çözümleyebilsek..

geçmiş olsun off o yaralar berbat oluyor hele dilin ucunda çıkan o küçük topçeler yokmu onlar adamı mahvediyoreyvahedigeldismile

canım bi B 12 ine baktır bence bu eksikk oluncada böyle ağızda yaralar çıkıyomuş..
teşekkür ederim kızlar. cidden kötü. öğlen eve gittim karnım aç. ama zar zor yemek yedim yani.. b12 hiç aklıma gelmemişti bak. evde elevit var hamilelikten kalma. onu içmeye devam edeyim bari.. belki iyi gelir.

az önce diyet sayfalarında gezerken bir üyenin rütbesini okudum bayıldımmm şöyle yazıyorrr
şimdilik OBEZ yaza LOPEZ)

rotavirüs aşısı ben yaptırmamıştım. rabbim hepimizin evladını korusun..

edacım teşekkür ederim doktor detayları için tekrar. kör gözümle göremedim burda:)))

gece emzirmeme aklıma yattı hatta dün gece denemeye kalktım sonuç uykusuz gece ama bir kere emzirdim gazıda vardı ondanda rahatsızdı ama sabah kahvaltısını 7 de yaptık güzel yedi
ama öğlen ve akşamı anlamadım yani öğle yhemeği ve yoğurt birliktemi akşamda meyve ve çorba aynı andamı verilecek.
ayrıca aralar fazla değilmi o kadar saat nasıl dayanacak birde yemezse anne sütüde yok ???

konuyla alakalı değil ama kızlar yazın tatil yapmak için muhteşem villalar var günlük kiralık. şimdi onlara bakıyorum da içim gidiyor yaa.. şöyle bir hafta ne güzel olurdu. sadece o villaya özel havuz filan önünde. kurarız beşiğimizi ohhhh... hatta şöyle kafa dengi bi de arkadaş bulsak yani iki aile baya da ucuza gelirdi.. link yasak ama ozelvillam diye bi site gördüm de ordan bakıyorum.

teom can kuzum inşallah bu yaşadığın sıkıntıyla kalır bu hastalık....
nurdanım kolaylıklar dilerim sana. allahım sabır ve güç versin.

esram yazıları çok takip edemiyorum ama bişeyi karıştırıyor olabiliriz.
ılık ütü durumu acı ile tehlikeyi eşleştirme tehlikeyi anlatamadığımız için.
ceza verme ödüllendirme farklı şeyler.
yanılıyormuyum?????

rica ederim.. bazen gözden kaçıyo burda olur öyle..

yani akşam meyve ve çorba olmaz beraber hadi yemekle yoğurt olabilir belkide galiba onlar bi süre sonra.. zaten yerse anne sütü ara öğün gibi olur hemen emmezler yemekten sonra diye düşünüyorum.. ilkenin burunundaki hırıltı geçmedi henüz o yüzden ben tam olarak uygulayamadım henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…