aa bugün NURDANIN doğum günümü... NURDANIM evladınla, eşinle sevdiklerinle nice mutlu sağlık yıllara... inşallah yeni yaşın sana bütün güzellikleri beraberinde getirir, kariyer anlamında, türkiyeye yerleşme anlamında, herşeyin gönlünce olur inşallah.... gönlü güzel arkadaşım.... İYİKİ DOĞDUN İYİKİ BİZİMLESİNŞeniz
oyyy canım nurdanım.. kutlarım. doğum günün kutlu olsun. nice nice yıllara inşallah.
nurdancım nice nice yıllaraaaa.. konfetiler patlatmak istiorum senin icin :)) mucxxxxxxxxx
optum hepinizi teker teker, sipalarinizida , canimsiniz hepiniz..NURDANNNN bu yaşın sana istediğin herşeyi getirsin, cok uğurlu mutlu huzurlu ailenle süper bir yıl olsun bu ve bundan sonrakiler. herşeyin en iyisi en hayırlısı olsun canım..
ay derya ist. geliyor elif eskişehire evrimle taze istanbulaa
pervin zaten temelli elif eskişehirden atalr gelir harbi bibbbbin alası olur
olurmu olurrr
sibelcim peki şu an nasıl dayanıyorsun anlıyorum mecburiyetten çalışıyorsun ama madem bu kadar evhamlısın bırak işi açmı kalacaksınız??illaki bir şekilde yiyecek ekmek bulursunuz selin biraz büyüyene kadar madem öyle senin tekelinde büyüsün bu şekilde olmaz
madem ağzını açıp iki laf edemiyorsun kaynanana kayınbabana onların yetiştirmede söz hakkı olmamalı çok zorlanırsın büyüyünce selin o evet der diğeri hayır vs seni dinlemez asla bence bu işi bir düşün en azından 3 yaşına kadar idare etsinler çocuğunu kendin büyüt..
gülizciğim ben tayinimiz çıkmazsa diye bakıcı aradım.vazgeçtim şimdi.bu haftadan sonra izine ayrılacağım.temmuz başı da eskişehire gidiyorum.sonra artık hayat ne gösteriri bilmem.Afyon'a çıkarsa bakıcımızın tayini de oraya çıktı.çok isterim bakmak diyor.ben de istiyorum.çok seviyorlar birbirlerini ayrılsınlar istemiyorum.çok üzüldüm bunalımlara girdim.Rabbim yardım eder inşallah.Eğer tayinimiz çıkmaz da burada kalırsak uzun uzun rapor alırım adam gibi birini bulana kadar.
sırf baksın diye birini bulmam.
SABAH SABAH sinirim hoplamış durumda eşimde tayin istiyor ama amiri ben snden memnunum diyip tayin dilekçesini imzalamamış...oysa ankaradan da dilekçesini bekliyen yer var hemen halolacak..HAKKIMIZDA HAYIRLISI
haklısın, haklılar....yani yorumda bulunan herkes haklı... canım bende biliyorum yaptığımın yanlış olduğumu ama elimde olmadan ağzımdan dökülüyor herşey..... paniğim bir yerde hata var ama bende o hayatı düzeltemiyorum.... ama bu kadar koruyucu ve panik olmamda o yeni doğduğunda yaşadığım olay yüzünden gelişiyor herşey... en ufak birşeyde hönk deyip kalıyorum:kedi:zamanla alışacağım inşallalh bu duruma bu huyumdan vazgeçeceğim:sinifsinif:rahat davramsan olmuyor kısıtlasam olmuyor bened nasıl bi tutum izleyeceğini bilmiyorum.... akşam selin sofrada birşey istedi bende eline verdim hemen aldı yere attı başka birşey istedi onuda verdim onuda yere attı neyse busefer bizimkiler kayınvalidem kayınpederim hemen bana müdahele ettiler her istediğini yapma bu sefer başkasının evindede yapacak her bulduğnu yere atacak yemeğe gittiğinde alışacak bu sefer bütün bardakları tabakları yere atacak dedilersempatiksalakcinni bilmiyorum canım öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor bende artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımsempatiksalakcinniakannehir
elif benimkide isofiksli ama tuzlu değildi kaça aldık hatırlanıyorum ama 200 küsürlüydü
sibel emziriyorum ben tatlım o yüzden hap kullanamam
salih diyorki istanbul aktarmalı git esra'yı gör:)ay derya ist. geliyor elif eskişehire evrimle taze istanbulaa
pervin zaten temelli elif eskişehirden atalr gelir harbi bibbbbin alası olur
olurmu olurrr
püüüüüü.bizim de spor salonu taşınıyor.harika saunali kocaman bir yer yaptılar da benim tayin çıkarsa gideömem.gittiğim yerde devam edeceğim kararlıyım.aman problemi olsa da seviyorum sporu.az da olsa kilo da verdimbende zayıflamaya karar versemmi acebaaaa
ama ne yeşil çaylar ne acailer ne kremler kullanma şansım yok ciddi bir diyete girme şansımda yok sadece spor onada döt lazım sempatiksalakcinni
ayrıca bendeki bahtsızlığa bakın spora yazıldık falan ya neyse havuz kaç haftadır tadilatta aradık açan yok gittik kapı duvar şok olduk kızlarla yüzme hocasını aradık
dolandırılmışızzz işletmeciler kaçmış kiralarıda ödememişler hocada parasını alamamış bir yığın üye lönk gibi kaldık yeni işletmeci gelecekmiş üyelikler devam edecekmiş sanırım
ölme eşşeğim ölmeeee
tayininiz cıksın inşallah canım, yaşadığın yerde zor olsa gerek içine sinen birini bulman. bursa'ya gelirsen yerleşim taşınma işlerinde canı gönülden yardım ederim sana. Allah yardımcın olsun..
öyle bir lüksü var mı amirinin bence de yoktur...
senin onayladığın şeye onların yapma demelerini ben anlamıyorum annesi sensin bu kadar müdahale iyi bişey değil. onlar öyle dediğinde sende yer çekimini öğreniyor geçici bir durum deyiver sibel cim.
kepçe kulağıma yorum yazan arkadaşlarıma cok teşekkürler.
hayırlısı inşallah.Eryaman civarına geliriz çıkarsa.günaydın..
PERVİNİM erkenden geliyormuşsun eşimle kaç gündür istanbula gidelim muhabbeti var..bakrsınız hepinizn orda olduğu dönem bende gelirim..
NURDAN geçmiş olsun...dün akşam bende banyo yaptırıp yatırdım hata milupa gce çayı +calpol verdim ve 45 dk sallamaya anca uyudu..gece 2 saate bir kalktık..
FATMA hayrılı olsun gönlünüze göre gelsin habeerleriniz..
DİDE ankara çıkarsa tabikide görüşürz...
ESRAKO sahte değildir rahat ol ilk ik, hafta iştahda pek değişim olamayabiliyor sakin olun...ama bol su için mutlaka ..
püfff tayin demeyin bağaaaaSABAH SABAH sinirim hoplamış durumda eşimde tayin istiyor ama amiri ben snden memnunum diyip tayin dilekçesini imzalamamış...oysa ankaradan da dilekçesini bekliyen yer var hemen halolacak..HAKKIMIZDA HAYIRLISI
çukur nanaklı nurişsempatiksalakcinninurdanım güzel gözlüm çukur yanaklım nice nice mutlu yılların olsun
yeni yaşında rabbim gönlünden geçeni versin
seneye hep birlikte kutlamayı nasip etsin hayırlı ise türkiyeye dönüşün olsun inşallahhh
ah canım herşeye karışıyor benim kayınpederim artık herşeye cevap vermeye ve açıklama yapmaya da bıktım en ufak birşeyde tartışıyoruz çünkü.... dün akşam yemek yedi selin hemen diyor arkasından su ver zaten mamayı zor yedi istemiyor dedim baba bi 5 dk. geçsin öyle içer suyunu midesi doldu acıcık bi hazmetsin yok efendim ben ne çok biliyormuşum vs... ben niye yemek yerken su içiyormuşum canım onla ben birmiyim.... benim su içmemim amacı midemi su ile doldurup daha az yemek yemekakannehir oyüzden ben ne desem boş imam bildiğini okuyor ben açıklama yapsamda birşeylerin doğru olduğunu %100 emin olsamda anlatamıyorum adama:mymeka: herşeyi o biliyor onlar kaç tane çocuk büyütmüş canım günde hiç duymasam bu lafı en az 10 kere duyuyorumakannehirsempatiksalakcinni
sibel eşin birşey demiyormu anasına babasınaaa
senin sabrna hayranım
piyango bileti falan al beli birşyler vururr
şu topikte en çok senle nurdanın çok parası olsun istiyorum olumunekankayizsmile
eee efrim hanım nerde
bana artizlik apıyordu kaç gündür yokum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?