2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elif benimkide isofiksli ama tuzlu değildi kaça aldık hatırlanıyorum ama 200 küsürlüydü

sibel emziriyorum ben tatlım o yüzden hap kullanamam

oyyy canım nurdanım.. kutlarım. doğum günün kutlu olsun. nice nice yıllara inşallah.

nurdancım nice nice yıllaraaaa.. konfetiler patlatmak istiorum senin icin :)) mucxxxxxxxxx

NURDANNNN bu yaşın sana istediğin herşeyi getirsin, cok uğurlu mutlu huzurlu ailenle süper bir yıl olsun bu ve bundan sonrakiler. herşeyin en iyisi en hayırlısı olsun canım..
optum hepinizi teker teker, sipalarinizida , canimsiniz hepiniz..
ay derya ist. geliyor elif eskişehire evrimle taze istanbulaa
pervin zaten temelli elif eskişehirden atalr gelir harbi bibbbbin alası olur
olurmu olurrr

bende belki temmuz sonu gelicem:))20-30 arasi bi iki gun kacabiliriz, tibetin gorusmeleri olursa....

BUGUN ALLAHTAN TEK DILEGIM VAR (saglik huzur v.s.disinda)..HEPINIZ DE BU DILEGIMI BILIYORSUNUZ..INSALLAH RABBIM KABUL EDER, HAYIRLISIYLA VATANIMA DONERIM..BUNU O KADAR COKISTIYORUM KI KALBEN, YUCE RABBIM SESIMI DUYSUN, BIZE BI KAPI ACSIN INSALLAH..
Neredeyse iki senedir iyi kotu herseyi paylastik, hayatimda oldugunuz icin sizin gibi yuregi guzel insanlar tanidigim icin cok mutluyum..

evet canım ben çalışmazsam zorlanacağız malesef.. ki eşimle ben ikimiz çalıştığımız halde anca yetiyor... zaten kredi borcu ödüyoruz eşimin patronunun malum 2 sene daha devam edecek nerdeyse eşimin aldığı maaşın yarısı ona gidiyor ben çalışmazsam geçinmemiz çok çok zor....

malesef kendilerini fazlasıyla söz hakkı sabihi görüyorlar biz dedesiyiz ona biz bakıyoruz vs. mantığıda var..... çok şeyler çektim loğusalıkta falan burnumdan getirdi.....ben sanki selinin bakıcısyım bana demiştiki ben loğusayım birşey olursa ben size sorarım kimin çocuğunu kime soruyorsun herkesten önce o benim yavrum canım kanım..... anlatacak okadar çok şey varki kimsenin canını sıkmak istemiyorum....

rabbimden 2 şey istiyorum eylül ayındaki kpss yi kazanayım.. yada bir ev alacak kadar param olsun istiyorum.... en azından bu kadar sık görüşülmez kendi başıma kendi kararlarımı alabilirim...elimizkolumuz bağlı adamın evinde oturuyoruz... oda herşeyi koz olarak kullanıyor.....

ben de otokoltugu alicam ama kemerle fikse olanlardan, digerleri cok pahali ya hani bi aletle yere fikse olan isofix sanirim..

da bunu alinca trye gelince getirirm artik..
buarada banne ve dedesi teosa puset aliyr, cok pratik bisey, diger chicco cok hantal bagaja zor sigiyor ee artik anakucagi ve oto koltuguna sigmiyor, saticaz, yeniyi kullanicaz..

tayininiz cıksın inşallah canım, yaşadığın yerde zor olsa gerek içine sinen birini bulman. bursa'ya gelirsen yerleşim taşınma işlerinde canı gönülden yardım ederim sana. Allah yardımcın olsun..

SABAH SABAH sinirim hoplamış durumda eşimde tayin istiyor ama amiri ben snden memnunum diyip tayin dilekçesini imzalamamış...oysa ankaradan da dilekçesini bekliyen yer var hemen halolacak..HAKKIMIZDA HAYIRLISI

öyle bir lüksü var mı amirinin bence de yoktur...

senin onayladığın şeye onların yapma demelerini ben anlamıyorum annesi sensin bu kadar müdahale iyi bişey değil. onlar öyle dediğinde sende yer çekimini öğreniyor geçici bir durum deyiver sibel cim.

kepçe kulağıma yorum yazan arkadaşlarıma cok teşekkürler.

elif benimkide isofiksli ama tuzlu değildi kaça aldık hatırlanıyorum ama 200 küsürlüydü

sibel emziriyorum ben tatlım o yüzden hap kullanamam

canım yorumlarda emzirirken kullanılabilir diye yazıyor.... ilaç olmadığı bitkisel olduğu için kulanılabilir diye yazıyor... yinede bi araştır istersen.... yanlış yönlerdirme yapmayayım.....

nurdanım güzel gözlüm çukur yanaklım nice nice mutlu yılların olsun
yeni yaşında rabbim gönlünden geçeni versin
seneye hep birlikte kutlamayı nasip etsin hayırlı ise türkiyeye dönüşün olsun inşallahhh

ay derya ist. geliyor elif eskişehire evrimle taze istanbulaa
pervin zaten temelli elif eskişehirden atalr gelir harbi bibbbbin alası olur
olurmu olurrr
salih diyorki istanbul aktarmalı git esra'yı gör:)
püüüüüü.bizim de spor salonu taşınıyor.harika saunali kocaman bir yer yaptılar da benim tayin çıkarsa gideömem.gittiğim yerde devam edeceğim kararlıyım.aman problemi olsa da seviyorum sporu.az da olsa kilo da verdim

uyku konusuna gelince neva'nın gece uykuları çok bozolmuştu.klimalı odada yatmaya başlayınca 1 -2 defa uyanıp su içip uyur.çok sıcak ve çok bunalıyor hep üzerini açıyor.

ah canım herşeye karışıyor benim kayınpederim artık herşeye cevap vermeye ve açıklama yapmaya da bıktım en ufak birşeyde tartışıyoruz çünkü.... dün akşam yemek yedi selin hemen diyor arkasından su ver zaten mamayı zor yedi istemiyor dedim baba bi 5 dk. geçsin öyle içer suyunu midesi doldu acıcık bi hazmetsin yok efendim ben ne çok biliyormuşum vs... ben niye yemek yerken su içiyormuşum canım onla ben birmiyim.... benim su içmemim amacı midemi su ile doldurup daha az yemek yemekakannehir oyüzden ben ne desem boş imam bildiğini okuyor ben açıklama yapsamda birşeylerin doğru olduğunu %100 emin olsamda anlatamıyorum adama:mymeka: herşeyi o biliyor onlar kaç tane çocuk büyütmüş canım günde hiç duymasam bu lafı en az 10 kere duyuyorumakannehirsempatiksalakcinni

hayırlısı inşallah.Eryaman civarına geliriz çıkarsa.
SABAH SABAH sinirim hoplamış durumda eşimde tayin istiyor ama amiri ben snden memnunum diyip tayin dilekçesini imzalamamış...oysa ankaradan da dilekçesini bekliyen yer var hemen halolacak..HAKKIMIZDA HAYIRLISI
püfff tayin demeyin bağaaaa
çukur nanaklı nurişsempatiksalakcinni

kullanılmıyo canım yani ben kullanmam bu riske girmem açıkçası
ama üzerinde kullanılmaz yazıyor dedi sanki evrim??

sibel eşin birşey demiyormu anasına babasınaaa
senin sabrna hayranım
piyango bileti falan al beli birşyler vururr
şu topikte en çok senle nurdanın çok parası olsun istiyorum olumunekankayizsmile

sende zayıfla coma üye oldum
şu sporları indiriyorum ne ara yapacaksam pervinin verdiği linklerden yola çıktım

ayy sibel evlerden ırak derler ya o biçim resmen. ne desek boş gerçekten bu adama bişey işlemez. senin adına cok üzüldüm. adam kayananadan beter. Allah sabır versin önerilerde bulunmamızın bi anlamı yok gerçekten. çalışmama gibi bir durumun yok keşke olsa idi ama kısmet olsun sağlığı yerinde olsun yıpratma kendini. zamanla duymamayı öğrenirsin belki.

sibel eşin birşey demiyormu anasına babasınaaa
senin sabrna hayranım
piyango bileti falan al beli birşyler vururr
şu topikte en çok senle nurdanın çok parası olsun istiyorum olumunekankayizsmile

ay canım eşim dese ne olacak onada aynı.... onuda dinlemiyor adamın bizi iplediği yok... eşim birşey dediğinde daha çok ortam geriliyor.... kayınpederle muhattap ben kalıyorum yani....

inşallah canım... rabbim herkesin gönlüne göre versin...bi ev alacak kadar vursun yeter fazlasında gözüm yok....

inan bende bu sabrıma şaşırıyorum.... daha doğrusu sabretmek zorundayım başka çarem yok.....herkesle tek muhattap benim çünkü öylede böylede:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…