bu benim zilloş yoğurdu görse başlıyordu ağlamaya.yiyor artık biraz biraz.kendiliğinden oldu .zamanı gelmiş demek ki.zorlamayacağım yok salçasız baharatsız diyeteonun da zamanı gelecektir.oy masallah biz hala puredir mamadir ugrasiyoruz..oguruyor surekli..
cok sagol canim benim seneye insallah yuzyuze kutlariz:)))optum..
güliz ne tatlı,harika olmuş bu artiz böyle
bu ACAİ ile birlikte zayıflama çayları içebiliyormuyu acaba?????
günaydın
yukarıda verdiğin link oto koltuğu test linki
dikkat ederseniz kraft falan yok mesela
paraya kıyıp römer falan almak lazım
ya bende sordum sabah acai ci arkadaslara yanıt bekliyorum
valla ben bir noktadansonra kadere kendini birakan biri olarak almayı dusunmedim romer falan on kaati bir fiyat var allah korusunda oyle bir kazadan kimi burnu kanamadançıkıyor kimi ufak bir darbede hayatını kaybedebiliyor o yuzden ben gerek gormuyorum bukadar pahalı koltuk almayı
sibel illa vericem kilo diyorsun ha çok azimli gordum seni ilk kez :)) h a gayret devamm
ya sibel düşecek elbette yahya o şekilde günde kaç milyon sefer düşüyor iki dk gözünü ayırmışsın vs yok niye tv izliyormuşsun falan iyimisin kuzum??bu çocuklar böyle büyüyecek neden kendini hırpalıyorsun bu kadar anlamıyorumki??gözün üstünde dahi olsa düşüyorlar sen ne yaparsan yap
dünde yazmışsın ben unuttum yazmayı ama bende veriyorum eline en isterse dikkat ediyorum elbette gözetim altında sadece elektrik prizlerine gidince hayır diyorum önüme gelen herşeye hayır vs demiyorum heleki cıss lafını asla kullanmıyorum mamiye dahi tembihledim vede artık prizlere gitmiyor ilgilenmiyor çekmecelere pek yaklaşmıyor parmağı sıkıştıra sıkıştıra anladı sonunda
kendi haline bırak bence babaanne ve babaya yakın olmasında bu durumunda etkisi var uzun yada kısa zaman geçirmekten ziyade çünkü onlar istediklerini yapınca mutlu ve mutlulukları engellenmemeli bence
öyle gazetelerin 3. sayfalrına falanda çıkmazsın eline kiraz verince merak etme..
ay derya ist. geliyor elif eskişehire evrimle taze istanbulaa
pervin zaten temelli elif eskişehirden atalr gelir harbi bibbbbin alası olur
olurmu olurrr
yaa neyle oynayacakları neye baglancakları hiç belli olmuyor alem yani koca hulalopla geziyor demek :))
8 kilo az degil tabide hedef 20kilo vermek olunca yarıya bile gelemedim diyorum
birde 4 ayda 8 kilo az yanii.
yazayım canım
sabah 5 bebe biskuvisi ıslatıp ıhlamur vs ileyiyor ardından 1 kk kadarbeyaz peynir bir cay kasıgı tereyag bir cay kasıgı ceviz bir yumurta sarısı hergun yiyor
arada meyva suyu 180 cc falan içiyor bakıcıdan biz 100 ancak içiriyoruz havuc portakal elma ne varsa artık
oglen sebze corbası kıymalı her seyi atıyoruz içine hohut mercimek vs dahil
sonra bir buyuk kase yogurt yior çok seviyor yogurdu
aralarda 150 ser cc olarak iki kez falan bazen 3 kez mama yiyor biberon maması
aksamda biz gelince 3 yk ile yapılmıs kasık maması yediriyoruz aptamil in. busekilde
tabi haftasonu bizden biberon maması emmedigi için pek vermiyoruz haftasonu iki gun biberon mamasızg eçiyor
arada vitamin iste birde pekmezi karısıkk ahvaltı ile sevmiyor bir tatlı kasıgıda pekmez yiyor gun içinde
oy masallah biz hala puredir mamadir ugrasiyoruz..oguruyor surekli..
cok sagol canim benim seneye insallah yuzyuze kutlariz:)))optum..
çok beğendim bu pozu ben.çok şeker
sen de haklısınya bende sordum sabah acai ci arkadaslara yanıt bekliyorum
valla ben bir noktadansonra kadere kendini birakan biri olarak almayı dusunmedim romer falan on kaati bir fiyat var allah korusunda oyle bir kazadan kimi burnu kanamadançıkıyor kimi ufak bir darbede hayatını kaybedebiliyor o yuzden ben gerek gormuyorum bukadar pahalı koltuk almayı
meltem ben buna bakmıştım 18 kg dan sonrası için
Britax Römer Evolva 9-36 Oto Koltuğu-Hediyeli
adaş yaa nasıl uyuyor bu kadar mucize gibi okuyorum resmen yazdıklarını geçen gece yahya 3 saat uyudu kesintisiz sanki bütün gece uyumuşum gibi uykumu aldım resmen offff
bu işin bir formulü varmı( biraz şans işi birazda bebeğin yapısı ile alakalı sanırım benim oğlum uyumayı sevmiyorrr
birde dün ne düşündüm benim oğlum uykuya dalmayı bilmiyor yani nasıl uyuması gerektiğini vs tracy teyze demişti uykuya dalmayı öğrenmesi gerek vs diye mesela uyandımı bidaha uyumaz gidip emzirecen pışpış vs halbuki kendi kendine tekrar uyuması gerekmiyormu bunların yaa ay çıldırcemmmmmmmmmmmm
adaş yaa nasıl uyuyor bu kadar mucize gibi okuyorum resmen yazdıklarını geçen gece yahya 3 saat uyudu kesintisiz sanki bütün gece uyumuşum gibi uykumu aldım resmen offff
bu işin bir formulü varmı( biraz şans işi birazda bebeğin yapısı ile alakalı sanırım benim oğlum uyumayı sevmiyorrr
birde dün ne düşündüm benim oğlum uykuya dalmayı bilmiyor yani nasıl uyuması gerektiğini vs tracy teyze demişti uykuya dalmayı öğrenmesi gerek vs diye mesela uyandımı bidaha uyumaz gidip emzirecen pışpış vs halbuki kendi kendine tekrar uyuması gerekmiyormu bunların yaa ay çıldırcemmmmmmmmmmmm
bende zayıflamaya karar versemmi acebaaaa
ama ne yeşil çaylar ne acailer ne kremler kullanma şansım yok ciddi bir diyete girme şansımda yok sadece spor onada döt lazım sempatiksalakcinni
ayrıca bendeki bahtsızlığa bakın spora yazıldık falan ya neyse havuz kaç haftadır tadilatta aradık açan yok gittik kapı duvar şok olduk kızlarla yüzme hocasını aradık
dolandırılmışızzz işletmeciler kaçmış kiralarıda ödememişler hocada parasını alamamış bir yığın üye lönk gibi kaldık yeni işletmeci gelecekmiş üyelikler devam edecekmiş sanırım
ölme eşşeğim ölmeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?