2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oy masallah biz hala puredir mamadir ugrasiyoruz..oguruyor surekli..

cok sagol canim benim seneye insallah yuzyuze kutlariz:)))optum..
bu benim zilloş yoğurdu görse başlıyordu ağlamaya.yiyor artık biraz biraz.kendiliğinden oldu .zamanı gelmiş demek ki.zorlamayacağım yok salçasız baharatsız diyeteonun da zamanı gelecektir.
güliz ne tatlı,harika olmuş bu artiz böyle

bu ACAİ ile birlikte zayıflama çayları içebiliyormuyu acaba?????

ya bende sordum sabah acai ci arkadaslara yanıt bekliyorum

günaydın
yukarıda verdiğin link oto koltuğu test linki
dikkat ederseniz kraft falan yok mesela
paraya kıyıp römer falan almak lazım

valla ben bir noktadansonra kadere kendini birakan biri olarak almayı dusunmedim romer falan on kaati bir fiyat var allah korusunda oyle bir kazadan kimi burnu kanamadançıkıyor kimi ufak bir darbede hayatını kaybedebiliyor o yuzden ben gerek gormuyorum bukadar pahalı koltuk almayı

TEMMUZ'da çoğunluk istanbulda toplanacak ne güzel ya bende olmak isterdim... ama full çakılı benim temmuz ayım.... düğünler, doğumgünleri, nerdeyse bütün hafta sonu dolu.... free takılsak ne güzel olurdu ha çocukları birkaç saat bıraksak ne sohbet yapılır be şimdi TEMMUZ'da.... ahh ahh......

aynı şeyi düşünmüşük demekki esramkaydirigubbakcemile5 bu yeşil çay yada biberiye falan içsek birşey olurmukine.... DERYA gelsin yada EVRİM sorarız onlara birazdan......heyecanlıyım..... eşim umutsuz kilo veremeyeceğimi sanıyor ama yanılıyor vereceğim hedefim var en az 4 kilo bir şekilde vericem bu gaz bana gider..... delikafadulden

DERYA DERYA peki bu sen termal şort kullanıyorsun ya bende 1-2 kere giydim ama hiç yıkamadım onu nasıl yıkıyorsun.... bi konudada bi yardımcı oluver be bacım....

esra bende eceyı elife bırakırım ozaman .. bebeksiz guzel guzel bulusuruz.. dagılmakta lafmı paramparca oldum :))))

derya ne diosunn.. ins 15-30 temmuz arası istteyim yani degsiklik olmazsa:)

sibel bob yapalım bob :))

ya sibel düşecek elbette yahya o şekilde günde kaç milyon sefer düşüyor iki dk gözünü ayırmışsın vs yok niye tv izliyormuşsun falan iyimisin kuzum??bu çocuklar böyle büyüyecek neden kendini hırpalıyorsun bu kadar anlamıyorumki??gözün üstünde dahi olsa düşüyorlar sen ne yaparsan yap
dünde yazmışsın ben unuttum yazmayı ama bende veriyorum eline en isterse dikkat ediyorum elbette gözetim altında sadece elektrik prizlerine gidince hayır diyorum önüme gelen herşeye hayır vs demiyorum heleki cıss lafını asla kullanmıyorum mamiye dahi tembihledim vede artık prizlere gitmiyor ilgilenmiyor çekmecelere pek yaklaşmıyor parmağı sıkıştıra sıkıştıra anladı sonunda
kendi haline bırak bence babaanne ve babaya yakın olmasında bu durumunda etkisi var uzun yada kısa zaman geçirmekten ziyade çünkü onlar istediklerini yapınca mutlu ve mutlulukları engellenmemeli bence
öyle gazetelerin 3. sayfalrına falanda çıkmazsın eline kiraz verince merak etme..

sibel illa vericem kilo diyorsun ha çok azimli gordum seni ilk kez :)) h a gayret devamm

aynen canım..... başlıcam bende ilk deafa bu kadar azimli gördüm kendimi.... termal şortuda bu akşamdan itibaren kulllanmayı düşünüyorum+ acaide sanırım hiç yoktan 3-5 kilo versem yeter en azından 1 kilo versemde razyım yeterki vereyim..... hep destek tam destek el ele vercez başarıcazkaydirigubbakcemile5

adaş yaa nasıl uyuyor bu kadar mucize gibi okuyorum resmen yazdıklarını geçen gece yahya 3 saat uyudu kesintisiz sanki bütün gece uyumuşum gibi uykumu aldım resmen offff
bu işin bir formulü varmı ( biraz şans işi birazda bebeğin yapısı ile alakalı sanırım benim oğlum uyumayı sevmiyorrr
birde dün ne düşündüm benim oğlum uykuya dalmayı bilmiyor yani nasıl uyuması gerektiğini vs tracy teyze demişti uykuya dalmayı öğrenmesi gerek vs diye mesela uyandımı bidaha uyumaz gidip emzirecen pışpış vs halbuki kendi kendine tekrar uyuması gerekmiyormu bunların yaa ay çıldırcemmmmmmmmmmmm

ay derya ist. geliyor elif eskişehire evrimle taze istanbulaa
pervin zaten temelli elif eskişehirden atalr gelir harbi bibbbbin alası olur
olurmu olurrr

haklısın, haklılar....yani yorumda bulunan herkes haklı... canım bende biliyorum yaptığımın yanlış olduğumu ama elimde olmadan ağzımdan dökülüyor herşey..... paniğim bir yerde hata var ama bende o hayatı düzeltemiyorum.... ama bu kadar koruyucu ve panik olmamda o yeni doğduğunda yaşadığım olay yüzünden gelişiyor herşey... en ufak birşeyde hönk deyip kalıyorum:kedi:zamanla alışacağım inşallalh bu duruma bu huyumdan vazgeçeceğim:sinifsinif:rahat davramsan olmuyor kısıtlasam olmuyor bened nasıl bi tutum izleyeceğini bilmiyorum.... akşam selin sofrada birşey istedi bende eline verdim hemen aldı yere attı başka birşey istedi onuda verdim onuda yere attı neyse busefer bizimkiler kayınvalidem kayınpederim hemen bana müdahele ettiler her istediğini yapma bu sefer başkasının evindede yapacak her bulduğnu yere atacak yemeğe gittiğinde alışacak bu sefer bütün bardakları tabakları yere atacak dedilersempatiksalakcinni bilmiyorum canım öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor bende artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımsempatiksalakcinniakannehir

vallahi maşallah
benim Ece bunun yarısı kadarını yiyor tüm gün ancak

oy masallah biz hala puredir mamadir ugrasiyoruz..oguruyor surekli..

cok sagol canim benim seneye insallah yuzyuze kutlariz:)))optum..

nice nice mutlu yaşlara

çok beğendim bu pozu ben.çok şeker

maşallah
seni ece ve berkeyi görünce az buçuk 2. çocuk fikri geliyor ama
aması var yani

sen de haklısın

meltem ben buna bakmıştım 18 kg dan sonrası için
Britax Römer Evolva 9-36 Oto Koltuğu-Hediyeli

bak bu listede yok mesela

Allah kolaylık versin Esracım
Ece dün 23.30 da uyudu 03:30 da ve 06:30 da emzirdim 08:30 da uyanmış

bende zayıflamaya karar versemmi acebaaaa
ama ne yeşil çaylar ne acailer ne kremler kullanma şansım yok ciddi bir diyete girme şansımda yok sadece spor onada döt lazım sempatiksalakcinni
ayrıca bendeki bahtsızlığa bakın spora yazıldık falan ya neyse havuz kaç haftadır tadilatta aradık açan yok gittik kapı duvar şok olduk kızlarla yüzme hocasını aradık
dolandırılmışızzz işletmeciler kaçmış kiralarıda ödememişler hocada parasını alamamış bir yığın üye lönk gibi kaldık yeni işletmeci gelecekmiş üyelikler devam edecekmiş sanırım
ölme eşşeğim ölmeeee

aynen nasıl uyuması gerektiğni bilmiyorlar hatta bence uyumaları gerektiğini bilmiyorlar ne olur ya 1 saatcik uyusa ama yok gün içinde toplasan 1 saat uyumuyor ya:2::2::2:

esrako isofixliler biraz tuzlu ama diğerleri daha ehven.ödüllüymüş isofixsizler de.herkesin kendi tercihi.ben biraz hassasım bu konularda.bir de araba kullanan ben olunca:)

ayy oda senimi bulmuş ya... üzüldüm neyse....

canım neden hap falan kullanma şansın yok..

bende biliyorsun çok azimsizim diyet yapamadım ömrüm boyunca ama en azından hapa başlamaya karar verdim bende öyle sıık bi diyet yapamam ama sadece yediklerimi azaltırsamda fayda olur diye düşünüyorum ki inşallah olur.... gel bize katıl bize sende git bi acai al bacımkaydirigubbakcemile

sibelcim peki şu an nasıl dayanıyorsun anlıyorum mecburiyetten çalışıyorsun ama madem bu kadar evhamlısın bırak işi açmı kalacaksınız??illaki bir şekilde yiyecek ekmek bulursunuz selin biraz büyüyene kadar madem öyle senin tekelinde büyüsün bu şekilde olmaz
madem ağzını açıp iki laf edemiyorsun kaynanana kayınbabana onların yetiştirmede söz hakkı olmamalı çok zorlanırsın büyüyünce selin o evet der diğeri hayır vs seni dinlemez asla bence bu işi bir düşün en azından 3 yaşına kadar idare etsinler çocuğunu kendin büyüt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…