2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy canım nurdanım.. kutlarım. doğum günün kutlu olsun. nice nice yıllara inşallah.

PERVİNNNN
hafta içi esra ile doya doya bulusun koklasın ama bir haftasonu da bir araya gelelim ya bende seni gormek istiyorumm.
yada aksam is çıkısı aksam saati falan ben nere olsa geliremmmm.

15 gun kalıcam istanbulda muhakkak ayarlarız .. olmazsa beyoglunda bulusuruz hep beraber.. ama cok kalabalık oldugu zaman hiçbisey konusulmuo her kafadan ses her bebekten inilti.. ben acıkcacı bib taraftarı deilim artık

ay cok kolaymış gözümde büyütmüşüm, ilk kez resim ekliyorum işte benim mickey mouse'um benim...

oyyy canım nurdanım.. kutlarım. doğum günün kutlu olsun. nice nice yıllara inşallah.

abi kardes ece nin yatagında bogusurken :)
ece resmen tartaklıyor abisini yerde yatarken gormesin tirmanıyor cekistiriyor ısırmaya çalısıyor :))

günaydın..
PERVİNİM erkenden geliyormuşsun eşimle kaç gündür istanbula gidelim muhabbeti var..bakrsınız hepinizn orda olduğu dönem bende gelirim..
NURDAN geçmiş olsun...dün akşam bende banyo yaptırıp yatırdım hata milupa gce çayı +calpol verdim ve 45 dk sallamaya anca uyudu..gece 2 saate bir kalktık..
FATMA hayrılı olsun gönlünüze göre gelsin habeerleriniz..
DİDE ankara çıkarsa tabikide görüşürz...
ESRAKO sahte değildir rahat ol ilk ik, hafta iştahda pek değişim olamayabiliyor sakin olun...ama bol su için mutlaka ..

SABAH SABAH sinirim hoplamış durumda eşimde tayin istiyor ama amiri ben snden memnunum diyip tayin dilekçesini imzalamamış...oysa ankaradan da dilekçesini bekliyen yer var hemen halolacak..HAKKIMIZDA HAYIRLISI

esra cadı ece tartaklamış koca berke'yi çok tatlılar. öğünler hemen hemen bizimde aynı biberonla içtiği mama dediğin devam sütü mü sulu hazırladığın kaşık maması mı onu anlayamadım?

NURDANNNN bu yaşın sana istediğin herşeyi getirsin, cok uğurlu mutlu huzurlu ailenle süper bir yıl olsun bu ve bundan sonrakiler. herşeyin en iyisi en hayırlısı olsun canım..

15 gun kalıcam istanbulda muhakkak ayarlarız .. olmazsa beyoglunda bulusuruz hep beraber.. ama cok kalabalık oldugu zaman hiçbisey konusulmuo her kafadan ses her bebekten inilti.. ben acıkcacı bib taraftarı deilim artık

bib'e taraftan değilsen canım gel biz bob ya da izb yapalım olmamıkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

GÜLıZ küçük mickey mouse çok tatlı ya yerim ben onu ne kadarda masum bakmış....

ESRAKO ne güzel ya bu abi kardeşin dialoguna hastayım ben.... ne güzel anlaşıyorlar... kızlar cadı oluoyr ama baksana daha şimdiden başlamış abiyi tartaklamaya...

DERYAM bozma moralini vardır bi hayır bu amirleri anlamak çok zor hep kendilerini düşünüyorlar sanki hep kendide orada kalacak.....

SABAH SABAH sinirim hoplamış durumda eşimde tayin istiyor ama amiri ben snden memnunum diyip tayin dilekçesini imzalamamış...oysa ankaradan da dilekçesini bekliyen yer var hemen halolacak..HAKKIMIZDA HAYIRLISI

onu yapma hakkı yok ki derya. mutlaka onaylar. merak etme..

günaydın
yukarıda verdiğin link oto koltuğu test linki
dikkat ederseniz kraft falan yok mesela
paraya kıyıp römer falan almak lazım

oy masallah biz hala puredir mamadir ugrasiyoruz..oguruyor surekli..

cok sagol canim benim seneye insallah yuzyuze kutlariz:)))optum..

ayy insallahh çok istiyorum ist a tasınmanızı yaa

yine abarttın sibel yaa tv senin neyin falan ne bicim laflar bizde insanız deli gibi her saniye bebeklere bakacak halimiz yok ozgur birakamayız oyle olursa sacmalama olacagı varmısss okadar kazalar olacak artık

cok sevimli surat massallahh

aynenbende t araftar degilim sen o gun fena dagıldın ama sesten ugultudan :) tum gun sabahtan beri orda olunca :)

bu arada z aten hafta içiaksam falan bulusursak ki burcu doruksuz olacak bende ece siz olucam. yani aksam taksim vs yaparsak ben yanlız olucam bebek ugultusu olmaz en azından iki eksik olur:)

bu berke cokk yakısıklı olcak esra isin var kızlarla... eceyi desen gitgide guzellesio ondanda babasının cekecegi var

ya evet oglum bebekliginden beri pek yakısıklıdır mutevazi olmaya grek yok simdi anne baba hariak tipler degiliz ama berke hepimiz sollayacak:) gulunce gozlerinin içi gulen insanlara bayılırım oglum bu sekilde. ece daha masum duruyor kuçukken berkenin resmini goren çok haylaz galiba gozunden enerji fiskiriyorderlerdi oyleydide kıpır kıpır.:)
ece ile babası ilerde naparlar artık merakla bekliyorum :)

hmm ozaman istahtaki degisim için haftayayı bekloyrum zatensonra hd tatil koyu tatili var bakalım orda etkil olacakmı

ay gelsen ne super olur derya yaaa ankara dediigin surası ama iki çocuklu olunca ist içi bile bazen zor oluyor sadec e isteriz tabiikiix

ya her iste hayır vardı diye dusun hele sizin meslekte tam olarak oyle dusunmelisin canım hayırlısı ne is o olsun

canım bunların turlu isimleri var belelac 3 iste biboran maması yada devam sutu hangisini istersen sec been al :) birtek aksam kasıkmaması veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…