PERVİNNNN
hafta içi esra ile doya doya bulusun koklasın ama bir haftasonu da bir araya gelelim ya bende seni gormek istiyorumm.
yada aksam is çıkısı aksam saati falan ben nere olsa geliremmmm.
15 gun kalıcam istanbulda muhakkak ayarlarız .. olmazsa beyoglunda bulusuruz hep beraber.. ama cok kalabalık oldugu zaman hiçbisey konusulmuo her kafadan ses her bebekten inilti.. ben acıkcacı bib taraftarı deilim artık
SABAH SABAH sinirim hoplamış durumda eşimde tayin istiyor ama amiri ben snden memnunum diyip tayin dilekçesini imzalamamış...oysa ankaradan da dilekçesini bekliyen yer var hemen halolacak..HAKKIMIZDA HAYIRLISI
oy masallah biz hala puredir mamadir ugrasiyoruz..oguruyor surekli..
cok sagol canim benim seneye insallah yuzyuze kutlariz:)))optum..
çok sağol canım... canım koltukta dikiliyordu kumandayla oynuyordu dedeside hemen yanındaki koltukta oturuyor bizde karşısında neyse tv de bi haber vardı pür dikkat hepimiz oraya bakıyoruz ki dedesinin yanında diye de ben 2 dk. gözümü selinden ayırıp tv ye baktımki birden bi tokk diye ses geldi selin sırt üstü düştü el arkadaşım.... İYİKİ DOĞDUN İYİKİ BİZİMLESİNŞeniz
15 gun kalıcam istanbulda muhakkak ayarlarız .. olmazsa beyoglunda bulusuruz hep beraber.. ama cok kalabalık oldugu zaman hiçbisey konusulmuo her kafadan ses her bebekten inilti.. ben acıkcacı bib taraftarı deilim artık
bu berke cokk yakısıklı olcak esra isin var kızlarla... eceyi desen gitgide guzellesio ondanda babasının cekecegi var
günaydın..
PERVİNİM erkenden geliyormuşsun eşimle kaç gündür istanbula gidelim muhabbeti var..bakrsınız hepinizn orda olduğu dönem bende gelirim..
NURDAN geçmiş olsun...dün akşam bende banyo yaptırıp yatırdım hata milupa gce çayı +calpol verdim ve 45 dk sallamaya anca uyudu..gece 2 saate bir kalktık..
FATMA hayrılı olsun gönlünüze göre gelsin habeerleriniz..
DİDE ankara çıkarsa tabikide görüşürz...
ESRAKO sahte değildir rahat ol ilk ik, hafta iştahda pek değişim olamayabiliyor sakin olun...ama bol su için mutlaka ..
SABAH SABAH sinirim hoplamış durumda eşimde tayin istiyor ama amiri ben snden memnunum diyip tayin dilekçesini imzalamamış...oysa ankaradan da dilekçesini bekliyen yer var hemen halolacak..HAKKIMIZDA HAYIRLISI
esra cadı ece tartaklamış koca berke'yi çok tatlılar. öğünler hemen hemen bizimde aynı biberonla içtiği mama dediğin devam sütü mü sulu hazırladığın kaşık maması mı onu anlayamadım?
NURDANNNN bu yaşın sana istediğin herşeyi getirsin, cok uğurlu mutlu huzurlu ailenle süper bir yıl olsun bu ve bundan sonrakiler. herşeyin en iyisi en hayırlısı olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?