2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen gıcık değilsin kuzum açık ve net ortadan çatlıyolar seni hiç çekemiyolar. rüyalarına bile giriyosundur haspaların.

üst katta bi bebek var 1 buçuk yaşında allahım sabır versin annesine bazen akşamları musti uyuyunca ağlıo burda bizim oğlan bile uyanıo allahtan daha yanında yatırıo şuan tam 1 saat oldu yırtına yırtına ağlıo beynim şişti annesi ana sınıf öğretmeni işten geldimi beni dışarı çıkar die basıo yaygarayıı burdan kayıt etsem sesini rahatlıkla duyarsınız biz ilk evlendiğimizde gökhanla yandaki adamın horlayışını kayıt etmiştikkaydirigubbakcemile3 telefona ondada çıkacakmı die uyuyamıyorduk adam horladıkça biz gülüoduk:)

taze cekiosun tum uyuzları bunyene ne diyim...

aman ne bileyim, kötü düşünmeyeyim diyorum ama, yok yani.. görünen ortada!

evi balkonları sildim supurdum eceyı uyuttum ayagımda suan anca nefes aldım ya.. daha kalkıp camasır asıp yemek yapıp dus alıp suslenmem gerek.. 4 saatim var :)

maşallah sana valla :) ben bu dediklerini 2 günde ancak yaparım :)

taze o gerizekalar o tizz seslere kurban olsunlar bebeemm

heç :)

esra bende eceyı elife bırakırım ozaman .. bebeksiz guzel guzel bulusuruz.. dagılmakta lafmı paramparca oldum :))))

derya ne diosunn.. ins 15-30 temmuz arası istteyim yani degsiklik olmazsa:)

sibel bob yapalım bob :))

tamamdır o zaman bebiksiz bulusalım temmuzdaaa soyle içelim acılalım :)

hadi ordann 3. sayfa olmazsın falan bana laf mi çarpıyorsun sennnn. ah bu yeni nesil 80+ dogumlular boyle buyugu saygı falan hiçç yokk :))))
kızım ben hayati seyleri verme diyorum. bogazına takılsa kiraz nasıl cıkarmayı dusunuyorsun pa rmak mı atacaksın o strese degermiii.
ama pismis hijyenmis takılmamak gerek onda hemfikiriz en azından :))

valla ya tracy diyordu dimi kendi dalmayı ogrenmesi lazım
ama anacım biz ogretmedik yani ece pazar gunude sabah 8 gibi uyandı sesini duyduk konusuyordu kendi kenidne sora bir uyandık tekrar 10,15 o arada tekrar uyumus

aksamda biriki mikirtisini duyduk baktık oturuyor yatakta arkası donuk kapıya hah dedik biraz daha dursun alırız aa sonra bir baktık tekrar yatmıs donmus uyumus. yani bu pekde ogretilen birsey degil bence piyango.
ilk aylar burnumdan getirdi benim sizlerbiliyorsunuz ama alalah sukur su an gayet iyi.

ay y inanmıyorum yaa senimi buldu bu da hey allahımm

sibel onlara muhtac oldugun surece kendilerinde hak gorecekler bunu deistiremezsin. saygılı insanlar olsalar bebegin annesine bus ekil davranmazlar busaatten sonra da bu yasdtaki insanları sen egitemezsin arkadasım maalesef. ya dayanacaksın yada baska çıkıs yolları bulmak zorundasın

kullanılmıyo canım yani ben kullanmam bu riske girmem açıkçası
ama üzerinde kullanılmaz yazıyor dedi sanki evrim??

yok canım emziren kullanamaz yazıyor
ayrıca sibos sana daha evelde yazdım ya bitkisel dmek masum demekk degillkii. hamileykende birçok bitki yasaktı hatırlasanıza bir ara maydanozyemiyorduk ilk uç ay duusk yapabiliormus diye

simdii acık konusmak gerekirse ben bu apracık espirisini anlamadımm :))))))) acarmsınız purcu lutfenn :))))
yani gozune inanamadım apracık mı çıktı ne diyon .))

meşhur tüylü taçım yahoya yakışmışmıı
salıncakta uyuyan yahoo

allah seni bildigi gibi yapsın esra yaa koptum çocuga tuylu tac takmıs ya ama oyle de yakısıyor bu sevimli surata yavrum ya çok ozledim yahouyu gormek istiyorum off zaman yokk

aa bir yasıma daha girdim sigara dumanımı gidiyormus :)))) saka gibi yaaa
manyak oglu manyaklar .

bu da guzelmis ya iyi ya size bedava eglence çıkıyordur :))

esra kocama eğlence çıkıyor, her seferinde benim başıma iş açılıyor :)))

arkadaşlar ya kaç gündür yazmaya kararsızım utanıyorum ama BENıM Bı DERDıM VAR.....

doğumdan sonra oldu bu olay ilişki esnasında yanma ve acı yaşıyorum ya epeydir böyle.... neden oldu bilmiyorum daha önce böyle birşey yoktu.... benden başka bu durumda olan yok sanırım ama ne yapmam lazım bilmiyorum.... en iyis dr. a gitmek ama onun içinde bu hafta sonu gitmem mümkün değil ta bir dahaki hafta anca bilmiyroum canım çok sıkılıyor bu konudada (((

oyoy ne güzel de fotolar eklenmiş böyle aman yarabbim..
annesinin tacını takan tatlı yahoo ya binbir kere maşallah. ne yapsa yakışıyor kıvırcık saçlarına :)
gülizcim de foto eklemiş. ben ilk kez mi gördüm sanki tatlı bebişi? eski halini anımsayamadım çünkü de. pek şeker geldi gözüme. maşallah..

Son düzenleme:
burcu senin okuldaki o arkadaşlarına ben hayret ediyorum ya. nasıl öğretmen bunlar böyle. niye bu kadar cephe almış durumdalar sana? tek sebep kıskançlık mı ya da ne bileyim hani zümrendir anlaşamazsın filan bi durum mu var yani? ne demek orası onun yeri. öyle şey mi olur ya?? ben bile kızdım şimdi...

evrim az yıycez 2ser kasık koycan tabagına ne yıyosan.. buzscek mdemiz.. iştahını kapa sakız cıgne

istahı bı bulsamm, her deliğini kapayacagım daa.. kacıoo benden..

hakkında hayırlısı olsun.. üzülme, sonucta olan oluyor ne kadar kassan da kendını, umarım hersey gonlune gore olur, umarım hayırlı olan o dur.

Sİmdİ ben bu acaİ berry İle su besİ b İryerde cayından alsam aynı anda İÇsem tıg gİbİ olurmuyum sİzcee ???

ben olsam ıcmem.. bu kadar da vucuduma yuklenmem.. sonucta ılacın ıcındekı maddeler de kucumsenmeyecek seyler.. bır de ustune 5 ı bı yerde.. bence organlarını yorarsın bırden.

bebe sampuanıyla yıkaman en ıyısı.. bır de cay kompresi yaparsan sahane olur.. ama eczacına danısarak verecegı artı krem ve göz damlasıyla ısı hızlandırırsın.. gecenlerde Ozy de de oldugu ıcın sıcagı sıcagına yazabılıyorum sana.

gecmıs olsun..

Kuzey de duse kalka üslubuyla dusmeyı ogrendı saolsun.. kafayı tutuyor devrıldıgınde essekkk herıf.

Oglunun buyuk fotosunu ılk kez goruyorum.. cok yumiyum bi yuzu varmıs.. masallahh..

canım yorumlarda emzirirken kullanılabilir diye yazıyor.... ilaç olmadığı bitkisel olduğu için kulanılabilir diye yazıyor... yinede bi araştır istersen.... yanlış yönlerdirme yapmayayım.....

kullanılmıyo canım yani ben kullanmam bu riske girmem açıkçası
ama üzerinde kullanılmaz yazıyor dedi sanki evrim??

bence kullanılmamalı.. sonucta ıcındekı yuklu mıktardakı yesıl cay ozu var.. ve de metobolızmayı hızlandırıcı bıtkıler.. sute dırek gececektır.. bence kesınlkle kalkısılmamalı.

eee efrim hanım nerde
bana artizlik apıyordu kaç gündür yokum diye

FATOŞUN şevkatli kollarında olabilir a.s gelir birazdanolumunekankayizsmile

sorunuzun cevabını Sıbelum vermıs bulunuyor Hesraaa

Hesraaa

amanınnn efrimim gelmişşş sonun da

geldım gelmesıne de.. Kuzy den dolayı, okuyamadım, okusam cevaplayamadım, fatoş tayız.. o da dersı varmıs ıkı saat ona gıttı.. ısrarla onu arıyor.. uyku saatı geldı, lımonluk yapıyor.. ben de ısrarla uyusun ıstıyorum.. saatı gectı mı basına vuruyor daha beter oluyor.. anca uyudu.. geldım.

sibel aynı sorun bende de var. ama yanma yok sadece acı var. daha önce yoktu doğumdan sonra kontrole de gitmedim. aynı şeyi bende düşünüyorum.

fatmacım ilk kez ekledim zaten :) çalışmaya başlayınca fırsat oldu yani.

vajına ıcınde ılerlemıs bır mantar enfeksıyonu yasıyor olabılırsın.. dısarıdan bellı olmaz ama ıc bolgede ılıskının de tesiriyle sürtünmeden dolayı tahriş olmus olabılır..

benım ılk aklıma gelen bu dur.. cozumu cok basıt aslında.. bır fıtıl ıle ıs bıtıyor.. ama dr a gorunmen sart..

mantar olsa koku yada akıntı yapmaz mı evrim? bence rahim tam oturmadı mı yerine nedir bizde, ben artık öyle düşünmeye başladım.

göz için derhal dediklerini uygulayacağım. teşekkürler.

burcuuu tavşanı okuyunca çok şaşırdım. yani ben mi çağın gerisinde kaldım bilmiyorum ama evli olmayan bir bayanın bu derece özel hayatını deşifre etmesi bana çok garip geldi.

Dun ıstah tavadan ıdı.. bugun eser yok.. bişi benımle dalga gecıoo ama nedır bılemuyurumm..

Kuzy bu hafta tam depar atttı dıyebılırm:

koltuk kenarına tuutnarak baya baya gıdıyor gelıyor kendı kendıne..

bay bay,el cırpma, gel gel.. mını mını bır kusu soylerken ellerını bızım gıbı hareketlerle yapma cırpma, elını agzına vura vura lülülü yapıyor kendı kendıne..

kendılıgınden koltuga masaya tutunup kalkıyor, bunun ıcın her sferınde caba sarfedıyor..

gerı duserse kafasını tutup üstüruplu dusuyor adam..

gerı gerı gıde gıde koltuk altlarına gırmeye calısıyor.. sıkısıyor cıyak cıyak bagısıyor.. :))

bardaktan baya baya su ıcmeyı ogrendı..

tek elını tutuıyorum.. o sekılde yurumeyı ogrendı.. dengede durmak ıcın caba sarfedıyor..

depar haftamız hayırlı ugurlu olsun.. :))

mantar olsa koku yada akıntı yapmaz mı evrim? bence rahim tam oturmadı mı yerine nedir bizde, ben artık öyle düşünmeye başladım.

göz için derhal dediklerini uygulayacağım. teşekkürler.

yapmıyor gulızım.. ne akıntı ne de kasıntı.. ıcte mevcut olduugundan ve vajına duvarına yerlestıgı ıcın,duvarları tahrıs edıyor.. vucutta bagısıklık dustukce o duvarlardan kusup tekrar nuksedıyor her seferınde.. kendımden bılıyorum.. tahrış noktasına gelmeden her seferınde dr gorup fıtıl verdı..

Son düzenleme:
evrim hn necesiz ?

bacım asayiş berkemal..

sözünü dinniyorum.. dun Fatoş cıkolata soslu tatlı felan yapmıs, bı tatlı kasıgı aldım.. kendısını bıraktım..

bı de su hareket ısını yapsam.. sahane olcek. du onu da yapıcam.. evıme doneyım.. ona da kararlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…