2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yorum yapan arkadaşlar çok sağolun

benim RAHıM AĞZIMDA YARA var acaba ondanmı bu hale geldim bilmiorum... ama yani resmen ilişkiler işkenceye dönüştü çok canım hem acıyor hem yanıyor ya((( haklısınız tez elden dr. a gitmem lazım ama korkuyorum artık o koltuğa oturmaya önceden o kadar çok gittimki artık resmen soğumuşum(((

maşallah KUZY yakında bu hızla yürür bu EVRıMıM cidden bi dönem duraklama dönemleri oluyor ama bazı dönemler resmen hergün yeni birkaç şey öğrenip aşıyorlar kendilerini:)))))

rahim yerlesmesiyle alakası yoktur 1 sene oldu o ilk 2-3 iliski agrı yaptı herkeste sonra duzeldi.. bende evrimle aynısını dusunuyorum dra gorun. bol maydonos suyu ic bide papatya cayı

MAŞALLAH! kuzuya! afferin valla.. gerçekten depar atmış.. büyüme atağı haftası geçirdiniz heralde :))
valla ben ada'nın bu hımbıllığından oldukça endişe etmeye başladım.. yürümeyi filan geç emeklemiyor bile, anca yuvarlanarak gidiyor işte.. hece mece söylemek yok, sadece bağırıyor, bay bay filan nerdeeee, sadece alkış yapıyor bir de gel gel ama bilinçsiz. sadece elini açıp kapıyor anlamsız zamanlarda. yürüteçele bile gitmeyi beceremedi. yanından bi eliyle, diğer eliyle de direksiyonunu tutuyor böyle kaykılıp, habire babam dönüyor. dolmuşçu gibi yamtiri yamtiri.. gerçi ben koymadım fazla yürüteçe, bilemiyor şimdi naapsa içindeyken. doktora sorucam artık gidince bu ay normal mi diye..

hayır bariz çekemiyorlar seni sizin okuldaki kadınlar besbelli. komsular uyuz mesai arkadasları uyuz nedir bu çektigin valla burcu
yokmu hiç kanka oluncak birilri okulda allahaskına ?

her bebegın gelısımı farklıdır.. bence normal.. ona bakarsan Yaho nun yaptıklarına.. bızım bu yaptıklarımızı aylardan once yapmaya baslamıstı.. kı hala daha Kuzey onun yaptıgı kadarını yapamıyor.. Yaho nun da zuzaylı olması lazım.. cok da dert etme.. dr una tabı kı sor ama endıse edece bısı oldugunu sanmyıorum..

e bacım.. sorununun cevabını yazmıssın sen zati.. madem bole bısı var.. ne dıye ıhmal eıdyorsun, bunun sakası yok Sıbel, 6 ayda bır bole duurumlarda smear aldırman gerekmez mı senın?? aman dıyımm... ıhmale gelmez.

sibelcim, normal doğum mu yapmıştın sen? rahmin yerleşmemesi olmaz ben de sanmıyorum. çok oldu..

yok canım sezeryan ile doğum yaptım rahim yerleşmemesi demedim rahim ağzı yaram var dedim o yüzden.....

haklısın evrimim doğum sonrası dr. smear yaptı şükür birşey çıkmadı.... ama yakılması gerek dedi ben ise korkuyorum yani ne bilim rahim içine bi işlem yapılacak sonuçta zaten zor çocuk sahibi olduk bir daha yine olmazsa diye korkuyorum belki gereksiz bi endişe ama yinede gitmem lazım biliyorum en kısa zamandaboshayallersmile

yakma ya da dondurma ısı ole cok acı veren seyler degıl dıe bılıorum..ama yarayı acık bırakırsan sonucu tarıfsız seylere maruz kalırsın Allah korusun.. bu konuyu da arastır... yakılması mı daha ıyı, dondurulması mı.. mesela ben Fatoş tan dolayı dondurulmasının daha ıyı oldugunu duymustum.. ıkı cocuk yapacaksın yapmasına da.. baslarına da saglıklı bı ana gereklı.. dişinin halıne dondurme bu ısı de Sıbelım..

esra kocama eğlence çıkıyor, her seferinde benim başıma iş açılıyor :)))

hehee bu da guzel :))

enfeksiyon oldugunu dusunuyorum canım heryerde bus ekilde yazar iliskide agrı vs enfeksiyon belirtsi oluyorg eneled
evrimin dedigi gibi çokbasıt bir fitille hallediliyor ama dra gorunmen sart

rahim agzında yara falan daha ileri boyut seyle sanmam kanama falanda yapıyor yara diye biliyorum

bu arada Fatoş un eczacısında da acai berry satılıo.. benım aldıgımın aynısından, kadın 58 e satıomus.. ben sıteden aldıgımda sormustum, sıteden baska bı yerde satılmıo demıstı :))

eczacı kadın elma krom ve acai dısında tum hapların korkunc yan etkılerı ve zararları var dedı.. kendı gozlerımle gordum kullananlar dedı.. aciilere kaldırıldılar falan dedı

ama bu ıkı hap metabolızma hızlandırıcı oldugu ıcın yan etkısı yokmus.. acaı yı getıren fırma cok guvenılır dıoo kadın..

bır de elma kromla zayıflayanları da gozumle gordum dıoo

Fatoşların 20 yıllık eczacısı oldugu ıcın.. bı yerınden sıkarak anlatacagını hıc sanmıuyorum acıkcası.. kadın gozlemlerını soledı..

Ben bu arada Fatoş a acaı kullanduıgımı falan solemedım.. yoksa benı yer.. bılıorum, cok pimpiriklidir bu konularda..

bi de dıorum kı topıkcek her moka maydonoz olduk.. su kosmodisk ı de alalım.. koyalım kenaraa :) ılerıde lazım olacaktır o da... :))))))))))))))))) Allah sonumuzu hayır ede :))

extra cell pahalı olmasa onu da alalım dıcem ama o da amma tuzluymus...

hıc bısı olmazsa ekmegın ustune çok şokella olarak surerızz kremi.. gene de tuketırıss bız :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…