Dun ıstah tavadan ıdı.. bugun eser yok.. bişi benımle dalga gecıoo ama nedır bılemuyurumm..
Kuzy bu hafta tam depar atttı dıyebılırm:
koltuk kenarına tuutnarak baya baya gıdıyor gelıyor kendı kendıne..
bay bay,el cırpma, gel gel.. mını mını bır kusu soylerken ellerını bızım gıbı hareketlerle yapma cırpma, elını agzına vura vura lülülü yapıyor kendı kendıne..
kendılıgınden koltuga masaya tutunup kalkıyor, bunun ıcın her sferınde caba sarfedıyor..
gerı duserse kafasını tutup üstüruplu dusuyor adam..
gerı gerı gıde gıde koltuk altlarına gırmeye calısıyor.. sıkısıyor cıyak cıyak bagısıyor.. :))
bardaktan baya baya su ıcmeyı ogrendı..
tek elını tutuıyorum.. o sekılde yurumeyı ogrendı.. dengede durmak ıcın caba sarfedıyor..
depar haftamız hayırlı ugurlu olsun.. :))
Okulda iki arkadaş yanyana iki sandalyede oturuyordu. Başka da boş yer yoktu, biri kalktı, birkaç dk bekledim, odada gezindi gezindi, oturmadı. Ben de onun yerine gittim oturdum. Diğeri hemen "orada Demet oturuyordu" dedi. Dedim, biliyorum da işi var diye düşündüm, kaç defa geçti, oturmadı. Kalktım gene de. Dİğer teneffüste aynısını kendisi yaptı, kendimi zor tuttum, "orada Meltem oturuyordu" dememek için. Sanki yerler numaralı. Ben mi uyuzum yaa?
MAŞALLAH! kuzuya! afferin valla.. gerçekten depar atmış.. büyüme atağı haftası geçirdiniz heralde :))
valla ben ada'nın bu hımbıllığından oldukça endişe etmeye başladım.. yürümeyi filan geç emeklemiyor bile, anca yuvarlanarak gidiyor işte.. hece mece söylemek yok, sadece bağırıyor, bay bay filan nerdeeee, sadece alkış yapıyor bir de gel gel ama bilinçsiz. sadece elini açıp kapıyor anlamsız zamanlarda. yürüteçele bile gitmeyi beceremedi. yanından bi eliyle, diğer eliyle de direksiyonunu tutuyor böyle kaykılıp, habire babam dönüyor. dolmuşçu gibi yamtiri yamtiri.. gerçi ben koymadım fazla yürüteçe, bilemiyor şimdi naapsa içindeyken. doktora sorucam artık gidince bu ay normal mi diye..
yorum yapan arkadaşlar çok sağolun
benim RAHİM AĞZIMDA YARA var acaba ondanmı bu hale geldim bilmiorum... ama yani resmen ilişkiler işkenceye dönüştü çok canım hem acıyor hem yanıyor ya((( haklısınız tez elden dr. a gitmem lazım ama korkuyorum artık o koltuğa oturmaya önceden o kadar çok gittimki artık resmen soğumuşum (((
sibelcim, normal doğum mu yapmıştın sen? rahmin yerleşmemesi olmaz ben de sanmıyorum. çok oldu..
her bebegın gelısımı farklıdır.. bence normal.. ona bakarsan Yaho nun yaptıklarına.. bızım bu yaptıklarımızı aylardan once yapmaya baslamıstı.. kı hala daha Kuzey onun yaptıgı kadarını yapamıyor.. Yaho nun da zuzaylı olması lazım.. cok da dert etme.. dr una tabı kı sor ama endıse edece bısı oldugunu sanmyıorum..
e bacım.. sorununun cevabını yazmıssın sen zati.. madem bole bısı var.. ne dıye ıhmal eıdyorsun, bunun sakası yok Sıbel, 6 ayda bır bole duurumlarda smear aldırman gerekmez mı senın?? aman dıyımm... ıhmale gelmez.
yok canım sezeryan ile doğum yaptım rahim yerleşmemesi demedim rahim ağzı yaram var dedim o yüzden.....
haklısın evrimim doğum sonrası dr. smear yaptı şükür birşey çıkmadı.... ama yakılması gerek dedi ben ise korkuyorum yani ne bilim rahim içine bi işlem yapılacak sonuçta zaten zor çocuk sahibi olduk bir daha yine olmazsa diye korkuyorum belki gereksiz bi endişe ama yinede gitmem lazım biliyorum en kısa zamandaboshayallersmile
esra kocama eğlence çıkıyor, her seferinde benim başıma iş açılıyor :)))
arkadaşlar ya kaç gündür yazmaya kararsızım utanıyorum ama BENİM Bİ DERDİM VAR.....
doğumdan sonra oldu bu olay ilişki esnasında yanma ve acı yaşıyorum ya epeydir böyle.... neden oldu bilmiyorum daha önce böyle birşey yoktu.... benden başka bu durumda olan yok sanırım ama ne yapmam lazım bilmiyorum.... en iyis dr. a gitmek ama onun içinde bu hafta sonu gitmem mümkün değil ta bir dahaki hafta anca bilmiyroum canım çok sıkılıyor bu konudada(((
yorum yapan arkadaşlar çok sağolun
benim RAHİM AĞZIMDA YARA var acaba ondanmı bu hale geldim bilmiorum... ama yani resmen ilişkiler işkenceye dönüştü çok canım hem acıyor hem yanıyor ya((( haklısınız tez elden dr. a gitmem lazım ama korkuyorum artık o koltuğa oturmaya önceden o kadar çok gittimki artık resmen soğumuşum (((
yemegim hazır dusa gidiorum anca giyin makyaj sac siz takılın
esraa su yahoyu sebege cevirip durma yahu.. ne o tuylu sey kafasındaki cocugumun..
ama dogumgunu fotolarınıs supermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?