2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahaaa

varis kremı de varmıs..

bı de hemoroid ıcın olan hapı aldık mı demamdır.. gece yastıga basımı raat koyabılırımm.. kulak delıgımızden bıle hap sokar kıvamına gelmıs oluyoruss cunku..

EVRİMİM araştırıyorum tatlım.. sanırım dondurma daha iyiymiş... en kısa zamanda halletcem dişimide kuşumuda :)))he hehhhehh

ESRAKOM canım kanama derken ara lekelenmelerim oluyor... kaç aydır doğum kontrol hapındandır diyordum ama artık nerdeyse 7-8 ay oldu hapa başlayalı bu kadar uzun süre leke olmaz haptan dolayı...

bu arada Fatoş un eczacısında da acai berry satılıo.. ..

Ben bu arada Fatoş a acaı kullanduıgımı falan solemedım.. yoksa benı yer.. bılıorum, cok pimpiriklidir bu konularda..

hah iste bizim ilacıda ibo alısveris yaptıgı eczaneden getirtti onlarda sirkete surekli ilac alıloyrlar adama guveniyoruz bizde yani aynen bizde 58 e aldık.

bi de dıorum kı topıkcek her moka maydonoz olduk.. su kosmodisk ı de alalım.. koyalım kenaraa :) ılerıde lazım olacaktır o da... :))))))))))))))))) Allah sonumuzu hayır ede :))

muhahaa :))))) ay evet kosmo disk reklamlarına illet oluyorum simdi lerde reklam yenilenmis çok sukur obur kara saclı yaslı kadına illet oluyordum :)))

:))))) ilahui guldurdun beni bugun bolca:)))

sibel acil dr a gitt. ben deminki mesajı yara falanmı var seklinde okumusum evrimle yazısmanızdan anladımkı yara varmıs zaten

bikinilerimin ustleri oluyor ama altları olmuyorr gobek usten feci sarkıyorr
gidip alt bikin almam gerek buyukcenee.
of her halukarda sinir olucam goruntuye mayo da giymek istemiyorum napcam ben son on gun tatile: (

bu cuma free aksamımız avm avm gezip alt bikini bulmam lazımm.
alt ust satan yerleri arastırmam lazım oncesinde.
c a lar bikini getirmis alt ust ayrı imis sanırım bakan bilen varmı ?

birde yaza kadar emzirmeyi yurutebilseydim yazın dolgun gougslerle dolassaydım plajda çok svincektim ama kızım yamuk yaptı bana tam tatile bir ay kala bıraktı memeyei:)

yoksimdi kendime haksızlık etmiyim evde otuurken bende pervin gibiydim aslında . yani dogum izninde falan o karnımla bile degisik yiycekler yapıyordum sacıma basma full ilgi bakımyapıyordum. ama çalısırken zor oluyor sadece evde otursam siz benim borek çorekleri gorun guli yi sollarım valla :)))

pervinin gunluk halleri bunlar guliz :) hamarat bakımlı guzel hatunn pervinn

Sorun da orada Cülüzüm.. kadının doğal hali.. bizim ise den halimiz bile bu hal deil.. bir ben var benden içerüüüü :))

Doğumdan önce makyajsız fönsüz asla dolaşmazdım. şimdi enerjim yok. makyaj fön hatta duş :) nasıl luks. bu cocuklu karılar niye bakımsız diye kızardım içten içe büyük konuşmuşum hep gelir başıma zaten. evde halim facia. ama içimden gelmiyo enerjim yok içinden gelmeli insanın. PERVİN AYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ BEBEĞİM.

yeni mi bıraktı esracım, Alperen bıraktı yaklaşık 1 ay sonra geçi memesi oldu benimkiler, çok dertliyim bu konuda. süngerli bikini asla kullanamam kurumaz deli eder beni ama üçgen bikinilerimi de kullanamam bulaşık süngeri bile daha iyi durumdadır çünkü. bikini altı osho da vardır. birde üstte bi link çıkıyodu hani bikini ile ilgili sanırım orda da vardı.

ben cok saldım kendimi çok...

benimde hiçbirşeye enerjim halim yok sabah öyle bi çıkışım varki evden....
BABY hayranım sana öpüyorum seni.....

BABY türkiye ye geldiğinde bisürtüncem sana ya şu enerjin bakımlılığın birşeye üşenmemen banada bulaşsın ya:))) bi sihirli deynek lazım bana...

çok geçmiş olsun. çok zor oluyordur. allah yardımcın olsun. bence aksatma. hemen git doktora..

guliz evet yeni biraktı on gun kadar oluyor yani birakalı ama ondan evelde aksamları biri kii dk emiyorud yani epey oldu aslında bir ayı geçti o anlamda bakarsak adam gibi emmeyeli.

ya ben bakımlıyım benim içimde var orası kesin makyajsız pek dolasmam falan
pervinde olup bende olmayan ev isleri hamaratlık kısmı:))

ama tabi bende iki çocuk birde is hayatı olunca kendimediyorum ya haksızlık etmiyim yani.

ama çocuktan sonra birkaç aykendimi salarım ben sonra aynen kaldıgım yeden devam sende zorla kendini bırakma oyle bakımsız bence

yaz tatilinde biz de istanbula gezmeye gelmeyi düşünüyoruz. inş buluşmanızla aynı tarihlere rastlarda ben de katılabilirim aranıza. çok isterimm..

bu gidişle BıB istanbulda olacak hepimiz istanbulda buluşcaz bütün topikcek:)))) bir gece ansızın gelebilirim bende :)))))

MUMY zor valla hayatım kabusa döndü ya..... rahibe moduna bende gircem bu gidişle canım acıyor diye ilişkiye falan girmek istemiyorum dengelerim bozuldu valla(((

canım dışarıda bende öyleyim bugüne kadar getirdiğim bir kokuşluk prestiji mevcut zorluyorum kendimi ama yapıyorum. millet salmış kendini demesin diye. ben evde kocaya süslenmekten bahsettim. allıksız rimelsiz karşılamazdım adamı eve gelince artık onu yapmıyorum. ne bilim giyinirdim çeşit çeşit şimdi bi rahatlık bi rahatlık üstümde sorma gitsin. aykut bi dürtse belki toparlanırım ama oda sanırım alperen çok yorduğu için bişey demiyo. bir iki kere bakımsız ev kadınlığından kurtulmuşsun dedi dışarı çıkarken süslenince, belki mesaj verdi ama yetmedi bana...birde bütün ilgimi sürekli alperen'e yoğunlaştırıyorum. boş iş geliyo artık kocaya süslen püslen bana, aman diyorum ne gerek var :)) anlatabildim mi..

benim de altlar dar geliyor fakat mayo alıcam göbek fıtığı yüzünden
c&a da alt üst ayrı satılıyordu
benim de son 1-2 ay emzirmede artık günde 1 kere sağım yapıyorum işyerinde yoruldum getir götür taşı

güzelmiş esra ya

pervin i ve tüm bakımlı hatunları alkışlıyorum valla
özel bir yere gideceksem tamam bakımdan geri kalmam ama günlük hayatta öyle bakımlı değilimdir yani Ece bari bakımlı kız olsun diye dua ediyorum

BABY türkiye ye geldiğinde bisürtüncem sana ya şu enerjin bakımlılığın birşeye üşenmemen banada bulaşsın ya:))) bi sihirli deynek lazım bana...

bende sürtüneceğim 10 parmağında 10 marifet hatunda

sibel canım dr a gitmen ve smear yaptırman şart gibi duryor geçmişolsun

yaz tatilinde biz de istanbula gezmeye gelmeyi düşünüyoruz. inş buluşmanızla aynı tarihlere rastlarda ben de katılabilirim aranıza. çok isterimm..

gell görüşelim

sagol FASÜLYEKO evet dr.a gitmem gerek artık git gide şikayetlar artıyor kurtulmam lazım şu yaradan... ama bu hafta sonu bananacı gelecek temizliğe kalkışıyoruz dr. a gidemem hafta içi zaten izin alamıyorum mecburen ta önümüzdeki hafta sonu ancak gidebilirim.....rabbim beterinden korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…