hee bende emziriyorum bütün gecee.. ama sindirim sistemi falan çalışmamalıymış gece emince sindirim ve boşaltım sistemleri çalışmaya devam ediyomuş haliylee.. bilmiyorum vallaa ...heee hee eda gece emzirmeyi bıraktıramadın değilmi???
benim son gittiğim idealist doktorum ne zaman isterse emzir beaa boşver bidaha nerden bulacak dedi. hakkını yemeyim ibni sinadaki doçentte öyle dedi. biz sabaha kadar memedeyiz o emerken uyuyor ama ben nanayyy
ayyyy amway deme bana yaaa gittiginiz vakte yazık dimi eda
bas basa sinemaya falan giderdiniz madem ilkeyi de biraktınız insan deli olup çikiyor nasıl bir zaman kaybı
hayatımda birkaç keç bu tarz ortamlarda oldum bu sekil senin gibi bilmeden vs
biri dedeman devretatil pazarlamasıydı hadi yedik ictik yine girgirsamata yaptık falan biri amway di anında lafı tikadım arkadasın agzına ayrıldım ortamdan hiç çekemem.
bizim bir komsu kızı vardı bak face den ablamı bulmus yillardr gorusmuyoruz annelerimiz falan ama kardes gibiydi biz çocuklarla oyle aynı apt da buyuduk neyse arıyor ablama illa gelin falan annemle ablam bunlara gidiyor ana kızlara iste . ay bir amway muhabeti nassınız falan on dk surmus bende tatildeydim gidemedimdiye uzuldumdu ablam anlatı telde insanlar ne pislik olmus dedim eski komsunu bul et eski gunleri yad edecez hesabı amwjy pazarlamaya kalk ayıp yaa.
kız sonra yapıstı msn facefalan deli etti beni alenen tersledim de dustu yakamdan. iki kurus anım vardı çock luk arkadasım diye o da bitti yani ilet oluyorm o pazarlama taktigine
kızın cumlelerinden bir kaçı :)) yazayım bak
evde kendi çocuklarını buyutup aynı anda para kazanmak istemezmisin ?? cumlere hep yapmazmısın istemezmisin arzu etmezmisin seklinde eklemeler yapılıyor:))
oglunu ozel okulda okutmak istemezmisin ?
normal araba yerine jeep e binmek isteemzmisin
gelecek kaygın olmadan yasamak istemezmisinnnn
istememm diyesim gelmisti:)))
Merhaba Mercimekim ismini bilmiyorumbilmiyorumkismile, yeni katıldım aranıza. Bu tanıtım sayfasında 2-5 yaş arası diyor... Biz göndersek kabul edilir mi?
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
burdan form doldurdum ben. Nereyi arıyoruz Ferfin de 5 TL alıyolar ki?? Sadece kargo parası varmışmışmış
Bazı ürünlerde çalışcam derken :uhm:
Biz de sözde oyun grubuna başlıyorduk cumartesi günleri ama hayal oldu. Güvendiğim bir psikolog bir bayan kendi evinde düzenliyordu en az 3 an fazla 6 çocuk, yaş aralığı dahilinde tabi.
cesit yaptım bazılarını begendim bazıları hosuma gitmedi..ondan didim
bizim oyunokulumuz Gymboree Play & Music is the global leader in age-appropriate classes for children 0-5 years. Play & Learn Classes, Music Classes, Art Classes, Sports Classes, Family Classes, School Skills
yatıcam dedim ya agladı..ayagımda suan..
yarin bende gidicem kasinti oluyor bendede ama spiraldekaynaklaniyor sanirim..Marhaba arkadaşlar, Vajinal mantar için gitmiştim ya doktora... Hasta doktoru görünce iyileşirmiş hesabı, benim şikayetlerimde doktoru görünce geçiverdi birden... Gerçi vajinal usg ye girdim sadece dr muyenesi olmadı.. Bi krem verdi kaşıntı için o kadar.
ohh sefaniz olsun, bizde yaptik bi cinema macerasi iyi geldi..merhaba kizlar..kaynanam geldi ve ben esimle basbasa gezip tozup vakit gecirmenin keyfini cikariyorum..hihoyyyt tabi gecen hayati uyutupta gidebilmek icin gece 11 de sinemaya gitmistik..o yüzden filmi izlerken uyuya kalmisim..kaydirigubbakcemile3eee bizim kiz erkenci oldugu icin ne kadar onsuz olsakta etkisini hissediyoruz..kaydirigubbakcemile3sizleri cok özledim...aksama daha ayrintili okuyacagim yazdiklarinizi...hepiniz öpüldünüz...opuyorumnanaktan
ben yolladim:))şu beleş kitap nereden geldi o soru devlet sırrı oldu.cevap verin uleyyyn
cecilim benim muck...adım Seçil bu arada..kısaca Çeçil diyebilirsin..yerimseniben
supermis..tabi ben yine linki okurken koptum:))kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce
buarada spral kesinlikle caiz deilmiş cunku dollenen hucreyi olduruomus yani bebek katili..öldüremedikleride doguyo..bunu jinekolog arkadasıma soylemiş..alın size yeni polemik konusu:)
heee... ben de gidiyorum ya şimdi yatağa hissediyor hemen uyanıyor. Gece de uyanıyorum kendiliğimden biraz sonra o kalkıyor.
yemeğe otursaydın da aynısı olurdu demi..
muckismini hatırlamıyorum arkadaşımız birisi bir link yollamıştı..ordaki formu doldurup gönderiyordun..ben de doldurdum beklemediyim...kusuruma bakmasın her kimse o arkadaş..
kısaca çeçil peyniriadım Seçil bu arada..kısaca Çeçil diyebilirsin..yerimseniben
süpper.anlatırsın bize de.ben de dil kursuna gittim görüşmeye 1000 tl fiyat çekti idneler.amerikan kültüre gideceğim bir de.kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?