2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hee bende emziriyorum bütün gecee.. ama sindirim sistemi falan çalışmamalıymış gece emince sindirim ve boşaltım sistemleri çalışmaya devam ediyomuş haliylee.. bilmiyorum vallaa ...

aynen esra tiksindim resmen bir yalakalık ayy çok güzelsiniz ne kadarda yakışmısınız aa bebeinizdemi varr hiç anlaşılmıyo vırt zırtt siirim bozuldu işte arkadaş hatırına gittik bu gün öğrendik ki bizi ikna etmeye çalışan arkadaşlarımızda çıkmışlar D saçma asalak bi sistem..

Merhaba Mercimekim ismini bilmiyorumbilmiyorumkismile, yeni katıldım aranıza. Bu tanıtım sayfasında 2-5 yaş arası diyor... Biz göndersek kabul edilir mi?

ediliyo ediliyo ben aldım kitabı..

kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce

buarada spral kesinlikle caiz deilmiş cunku dollenen hucreyi olduruomus yani bebek katili..öldüremedikleride doguyo..bunu jinekolog arkadasıma soylemiş..alın size yeni polemik konusu:)

Bazı ürünlerde çalışcam derken :uhm:

Biz de sözde oyun grubuna başlıyorduk cumartesi günleri ama hayal oldu. Güvendiğim bir psikolog bir bayan kendi evinde düzenliyordu en az 3 an fazla 6 çocuk, yaş aralığı dahilinde tabi.

cesit yaptım bazılarını begendim bazıları hosuma gitmedi..ondan didim

bizim oyunokulumuz Gymboree Play & Music is the global leader in age-appropriate classes for children 0-5 years. Play & Learn Classes, Music Classes, Art Classes, Sports Classes, Family Classes, School Skills

Rüzgar da gece ortalama 2-3 kez emmeye kalkıyor. Ne isterlerse onu yapıyoruz sorgulamıyorum artık vardır bi bildiği çocuğun:)) Gece yemese daha iyi tabi, gaz olur midesi dolu nasıl uyur falan filan ama...

Yarın misafirliğe gitcem yatayım bari.

yatıcam dedim ya agladı..ayagımda suan..

heee... ben de gidiyorum ya şimdi yatağa hissediyor hemen uyanıyor. Gece de uyanıyorum kendiliğimden biraz sonra o kalkıyor.
yemeğe otursaydın da aynısı olurdu demi..

yarin bende gidicem kasinti oluyor bendede ama spiraldekaynaklaniyor sanirim..
ohh sefaniz olsun, bizde yaptik bi cinema macerasi iyi geldi..
şu beleş kitap nereden geldi o soru devlet sırrı oldu.cevap verin uleyyyn
ben yolladim:))
adım Seçil bu arada..kısaca Çeçil diyebilirsin..yerimseniben
cecilim benim muck...

kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce
supermis..tabi ben yine linki okurken koptum:))

buarada pervin fiyat listelerini aldim modeller super, trye gelince irtibata gecicem seninle sen satisa baslayinca istiyorummmmm bikac dene:)))odemeyi nasil yapicizz??
buarada spral kesinlikle caiz deilmiş cunku dollenen hucreyi olduruomus yani bebek katili..öldüremedikleride doguyo..bunu jinekolog arkadasıma soylemiş..alın size yeni polemik konusu:)

evet zaten oyle isliyor, ama sadece dollenen degil sperm hucrelerinide olduruyor yani dolenmedende olduruyor dollenenide gerci oldurmesi soyle rahim yapisini yumurtaya elverissiz hale getiriyor boylece yumurta rahime tutunamadigi icin geliusemiyor ama bazende spermleri etkisiz kiliyor..

aynen bende kahvaltıya gidicem yarın...

ece artık odaa yanlız durmuo surekli siren sesi xıkarıo ieeee die cıglıklı..sinirimi bozuyo..evde ikimiziz sarmas dolasız azcık acılalım dısarıya.

ismini hatırlamıyorum arkadaşımız birisi bir link yollamıştı..ordaki formu doldurup gönderiyordun..ben de doldurdum beklemediyim...kusuruma bakmasın her kimse o arkadaş..
muck
adım Seçil bu arada..kısaca Çeçil diyebilirsin..yerimseniben
kısaca çeçil peyniri
süpper.anlatırsın bize de.ben de dil kursuna gittim görüşmeye 1000 tl fiyat çekti idneler.amerikan kültüre gideceğim bir de.

dışardan geldik.zeylanddaki tulumları beğenmedim.elyaf zaten hoşlaşmadığım birşey.ayak kısmı bacaklı olamsa( nasıl bir cümleyse) yani bacak kısmı olmasa torba gibi olsa daha kullanışlı.benim ceylandan aldığım penye içi hafif tüylü.çok güzel de küçüldü.ceylan da yok burada.

lcw de çoraplara baktım.numaraları kalmamış.bir tane pembe aldım çok şeker yanında kurdelesi var.daha çok çeşit gelecekmiş.fiyatı 9.90

migrosta fıstık ezmesi yok.hem de 5m migros.satmıyorlarmış sordum. ne tuhaf

ayrıca altı çarıklı deri çoraplarında büyük numaraları var.oysa çok güzellerdi.

raporumu verdim,hepinizi sevgiyle selamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…